allt och ingenting

Sitter och tar bort akrylnaglar, sjukt jobbigt för att det tar sån tid! Men känner på mina riktiga naglar att jag måste låta dom vila från akrylen ett tag, en vecka iallafall innan jag gör nya! Om jag kan hålla mig så länge haha! Vi får väl se, har iallafall bara 3 naglar kvar att lösa upp och pilla bort! Mår iallafall inte bra, har ont i kroppen och har halsont, kan inte sova om nätterna och mår allmänt dåligt!

Ett plus är iallafall att big brother har börjat, väldigt underhållande måste jag påstå haha :) i love it! Man behöver ju inte tänka nånting när man kollar!

Vi får väl se om tjejen är som hon verkar eller om hon bluffar, jag är inte säker.. rätt oskön samtidigt som hon är sjukt rolig hahaha! :)


tack för allt du gett mig


ljus ♥

Måste bara älska och pussa personen som uppfann ljus, eller den som uppfann ljus kan få en kram och den som uppfann doftljusen kan få en puss! Sitter med massvis med tända ljus och p3 på i rummet, så mysigt! Sovit massa timmar under dagen så komma inte kunna sova nu.. eeehh! Håller på att tvätta också, alltså jag måste tvätta min tvätt själv så det blir som jag vill ha det haha! Och med mitt sköljmedel som jag tycker passar till speciella kläder, yäyä! Så det ska vara!!

Nu lär jag ska skriva klart här då, sen borsta gaddarna och sen hoppa in i duschen. Kom på att jag skrev för några dagar sen att jag hade hängt upp en ljuslykta i en sladd, OROA ER INTE! Tog mitt förnuft till fånga och hängde upp den riktigt innan jag börjat elda i lyktan haha! Så brandinspektionen inte kan klaga, hihi.. fast vad har dom här att göra.

Puss och kram, skumbanan! ☺


måndag

Sitter med girlsen och kikar på real housewives of beverly hills och myser! Börjat på nytt schema idag och det känns bra :) blir lugnt bara 50%!

Skriver kanske mer sen, pusspuss!


otroooligt

Men herreskoj nu tillägnar jag ett litet blogginlägg till sötiscrilla som tidigare idag frågade om jag hade bloggat något, weeii men nu gör jag det iallafall, obviously! Var iallafall roligt ute igår, blev lite dålig där på mitten, dansade och plötsligt blev det svart för ögonen och flimmra i huvudet typ, sen blev ja skakis i benen men det är ju ingen nyhet att det händer mig haha! Tog lite luft och vatten och blev bättre rätt fort :) hatar iallafall svimmkänslan.

Vaknade sent idag, lite ångest för det var så bra väder idag.. Men gick hem till crillis med henne och sara och hinkade lite kaffe, sen kom linski och linda också, pratade om nattens bravader och lite girlytalk ja ni vet!

Nu sitter vi i Timrå och myser på, inklusive rebecca som tog sitt förnuft till fånga och följde med!

Känner mig ungefär såhär idag.. HAHA förlåt Linda <3


happiness

Sitter och ska betala räkningar, weeii kul! Näe.. fattar inte riktigt var min telefonräkning kommer ifrån, egentligen! Så mycket ringer jag inte, vad jag vet! MENMEN, bara att betala antar jag! Mår iallafall mycket bättre, även fast helgen varit icke lugn, jaja det är ju bra! Ska nog träna imorrn lite lugnt, fortfarande hes och hostig. Ska nog sy om lite kläder imorgon också, vill göra nånting, måste hålla mig sysselsatt. Blir galen annars.

Behöver ny musik också, finns dock inte så mycket bra musik nu känns det som, eller så har jag inte kollat, haha logiskt. Upptäckte nu också att jag gör saker temporärt, gör aldrig klart nått, som här där jag sitter och knapprar ser jag en ljuslykta som hänger i en sladd, jag som skulle sätta dit en spik, ståltråd eller whatever och sätta upp den med. Hah, jaja intressant. MÅSTE BÖRJA BLI MER NOGGRANN!

Elleehhh!?!?



helfärgad

Älskar när man har nyfärgad utväxt, så skönt haha inte för att speciellt många kanske lägger märke till min för att jag är så fruktansvärt lång, men for you gnomes, it's there! Men inte ikväll, kände mig tvungen att informera er lite!

Åker ut till Linda nu iallafall, vi kör på gammal vanlig rutin! Men har tänkt på vad litet Sundsvall är alltså, helt sjukt och nu syftar jag inte på det gamla vanliga fjortisuttrycket "Sundsvall där alla vet saker om dig själv som du inte ens visste själv" eller nått sånt, lol! Men helt ärligt nästan läskigt när man får höra eller se saker man aldrig trodde man skulle få! Tycker annars att sundsvallsbor är skit otrevliga mot varandra inte alls speciellt roligt.

Idag mår jag iallafall lite bättre, har lite hosta och har typ ont i kroppen, musklerna eller lederna eller nå! Sov jättelänge inatt, somnade vid 10 typ och vaknade inatt och kollade ett avsnitt extrema samlare vid 02-03 somnade om sen och sov till 12 imorse! Haha helt sjukt skönt!

Haha har jättemycket bilder på Linda så bjuder på en och hoppas hon inte brinner sen :) haha!


snöoväder

What's up with the weather? Tror inte Zeus fått nått på länge :P lmao torr humor! Jaja att ta sig till och från Njurunda var hemskt iallafall! Huahua sommarstuga säger jag bara.. Saknar sommaren så mycket!

Köpte en sån här kan jang förut så hoppas jag blir lite friskare tills imorgon, köpt apelsin också, måste pröva allt. Sova jättetidigt ikväll så man blir piggare!

Igår var iallafall trevligt, gick och åt på memento och tog nått glas vin! Svinbilligt, typ 100:- för mat och två glas vin, booyah!!


this sucks

AAAHH, den här bloggen är alltså väldigt cp! För varje gång jag uppdaterar blir jag sjuk/förkyld/hängig?! WHATEVER! Nått seriöst fel iallafall för vaknade upp med ont i halsen och hostig imorse! oooorkar inte! Struntar i träningen idag bara därför och tränar imorgon+fredag istället.

Ikväll ska vi nåra stycken iväg och äta tacosbuffe på memento och ta nått glas vin, blir ju mysigt det?! Ska dock jobba imorgon så...

Måste bli frisk som en nöt eller vad talesättet säger :)


RSS 2.0