dygnet innan avfärd

ÅH! Är helt slut i kroppen, hoppas bara jag inte är påväg å bli sjuk! Ska snart brajsa iväg till kvantum och köpa lite godis till mördarbussen som går inatt 00.20! Rebecca får bli mitt bihang, och ja må säga att det är bra de.

Thomas kommer väl ikväll, så han får köpa på vägen eller nått, muehaha! Sitter och slurpar kaffe ur hans mugg också. Bara för att han inte kunde kliva upp imorse.. vart lagomt arg..hehe

Bild sen i fredags, crilla och jag! ♥

+ sjuuuukt lång väntan igår på att thomas skulle laga massa på bilen resulterades i massa mig


blåögd

Har öppnat mitt paket med blåa linser, ser inte så blått ut som jag hade förväntat mig i verkligheten, menmen får testa någon annan blå-färg nästa gång! Inte lätt att veta när man inte har en aning!


morgon

AH! Har sovit 4 timmar och känner mig sjukt pigg, fast känns mindre bra när jag vet att egentligen kan sova 2 timmar till.. AJA! Får väl se hur jag utartar mig ikväll, hahaha! (Hatar skratt i bloggar egentligen, som att man sitter här och skrattar för sig själv..) jag är inte psyko, men nu började jag faktiskt smågarva lite..hahahahahH!!!

Lär ju bli soffan sen! Muhaha

bara lagomt dampigt

Har gjort några snabbändringar på bloggens utseende, tänkte göra det lite höstigare! Men får göra klart någon annan dag, nu förfryser mina fötter och jag måste sova för att orka med imorgon! Skola och utgång, linski och crilla!

Förövrigt så är det typ höstväder ute nu, så ska köpa en ny skinnjacka imorgon! Lovely ♥ Ska nog slå till på en till BH och lite annat småtjoffs också.. storkovan har ju precis störtlandat på kontot ;) GODNATT!

Den här jackan!


skolstarten

Skolan har nu börjat igen och det känns helt okej! Fast det kanske beror på att vi hittils bara börjat 12 / 13 tiden varje dag, inklusiv imorgon! + Min resa som väntar..

Kvällen har iallafall spenderats på ett väldigt bra sätt med rebecca, sara, timmy hemma hos crilla!! Kollade på en film vi hyrde på hemköp, den var bra men lite annorlunda och tidvis lite seg att se! Men helt klart 3/5! Sunshine cleaning heter filmen.

Ska nu börja blogga lite oftare, har man mer tid och mer att skriva om så går det ju lite lättare må jag ju säga! SÅÅ med det sagt säger jag godnatt och sovgott!




big girls dont cry

.. Jo det gör dom! :) Sitter hemma hos crillan nu och så kom den låten upp, muaha! Vi har iallafall haft myskväll igår! Sara, Amanda & Hannu var här på kvällskvisten också.

Får väl hoppas crillis har några roliga bilder som man kan liva upp det här inlägget med, för just nu har jag inte så mycket att säga, föruuutom att jag och thompis kommer ha det bäst den 31 aug - 7 sept!!

En gång fjortis, alltid fjortis eller va säger man! Haha, Nåra år sedan! (pil neråt)


Update

Halloj, visar att jag lever och att jag nog kommer fortsätta blogga. Men inte just nu, har ingen motivation eller inspiration! Vart skulle jag få den ifrån? MEN jag ska leta lite inspiration..

Men snart börjar skolan och då ska det nog bli bättre! =) Nu ska jag sova och upp tidigt imorgon för att gå och jobba, 7-16 som vanligt!


RSS 2.0