off to school

Ska försöka hitta min studentklänning idag på rebeccas hak, hoppas! Nu..skolan!

 


peppar och salt

Gårkvällen var faktiskt jätterolig även fast jag och linda höll oss vid småkrogarna, men det var roligt/knäppt folk ute så det gick an! Haha.. ikväll firar vi äntligen lillfisen fia som fyller år! Grattis ♥, blir förfest hemma hos sandra och sedan ut på krogen och flänga lite! Har ploppat in linserna och börjat fixa mig så skjutsar mamma dit mig efter middagen!


torsdag

HA HAHAHA HA vi har projektredovisningen idag, känns inte som det? Något man har hållt på med från i början av 3an, och nu helt plötsligt..idag? Jaja, jag känner mig inte ett dugg nervös nu idag, utan känner bara en enorm lättnad, halv 10 idag så är mitt och christines projektarbete klart, finito. Vi är först ut med att redovisa, jätteskönt!

Hmm..sen idag då? Måste fixa naglarna inför helgen när det blir storpartaj, ut på fredag och ha det mysigt med linda och sen på lördag ska vi fira lilla fia som fyller stora 20 år på måndag med förfest och utgång, grattis!

NU BEHÖVER JAG BARA ETT JOBB & EN PRAKTIKPLATS, GIMME!




stressad

Kan inte sova om nätterna känns det som, vaknar ungefär en timme innan väckarklockan ska ringa, dvs 03.30, det betyder att jag har sovit, som inatt när jag gick och la mig tidigt i jämförelse till vad jag brukar, i 4 timmar.
Har jättemycket som snurrar runt i huvudet, jättemycket skolarbete och annat att tänka på.

Tog en promenad till Bergsåker igårkväll och rensade tankarna, allt ska nog hinnas med.

♦ Samhälle ekonomiprov idag
♦ PA-redovisning+rapport(?) torsdag eller fredag
♦ Eget studiebesök
♦ Boken + recension, klart 1 april
♦ Psykologi B gruppuppgift börjar idag
♦ HITTA PRAKTIK
♦ Grupparbete i "Hälsa och blablaaa"
♦ Rörelse till musik, hitta på och genomföra ett "pass"


Har bergis glömt något som ligger och klämmer någonstans.
Aja, studenten närmar sig så jag kan nog stå ut!
Fick en klocka av min pojke igår också, tack älskling!




färga ännu mörkare

Alltså kan inte bestämma mig!? Färgade håret inatt, i en brun ton men det kändes inte som att det blev någon som helst skillnad.. funderar på att göra ett ryck och bara färga håret i den mörkaste brunfärgen jag kan hitta, näst intill svart? Trivdes dock inte i kolsvart.. men riktigtriktigt möörkbrun?

 

Nu inväntar jag&thomas som har varit duktiga och pluggat psykologi idag sara och christine! Blir ju heltrevligt, ska ut och prata lite med dom.

 

Till helgen blir det utgång, antingen endagars eller tvådagars..inväntar svar på födelsedagsbarnet fia på fejjsanchatten men får inget svar, haha!


tidig morgon

Aa herregud, känns som jag inte ens gick och la mig igår kväll, gjorde dock det men vaknade vääldigt tidigt. Mycket tidigare än jag brukar..04.20 ungefär klarade jag inte av att ligga och vrida  och vända på mig nått mer så jag klev upp, kollade på tv och fixade mig inför dagen, har duschat av mig och druckit kaffe och nu är klockan ungefär 07.20! Eftersom jag inte har något för mig ska jag ringa lite samtal och söka lite jobb idag och försöka hälsa på farmor!

Igår tillbringades i Hårte med thomas föräldrar, jättemysigt där, sen efter middagen åkte vi till Nolby, så hjälpte vi tony att montera upp en TV och ljud osv. Sen tillbringade vi tid med  honom och christine tills vi åkte hem till Granlo.


småstartat

Vet inte alls hur jag vill ha det på bloggen, men har börjat testa lite smått. Om ni inte ser någon skillnad kan man trycka på F5 så brukar det dyka upp. Fattar inte varför det är så? Menmen.. nu ska jag fortsätta!


nystart

Nu ska jag rycka upp mig, både med bloggen, slutspurten i skolan och med träning! Får såna flöden med inspiration som på bara några minuter försvinner som med vinden! Jag tycker om att skriva, vara kreativ. Varför inte ta ut det i bloggen? Just kommit till insikt med att det faktiskt är ett sjukt bra sätt att "göra sig av" med dom behoven här. Jag vill må bättre och få starkare kropp, varför inte träna och ändra mina matvanor? (Har faktiskt skött mig rätt bra sen i lördags). Jag vill göra så bra ifrån mig jag kan i skolan den här sista tiden, varför gör jag det inte?

Lat? Japp. Ändring på det NU! Ska fixa nytt utseende på bloggen, fixa det här med hälsan så gott jag kan, och göra det som ska göras i skolan. No more laziness!!


Wish me luck.


RSS 2.0