oscar = skit

Ny dag nya tag, eller? Aja, iallafall vi var ju ut igår, hade köpt biljett till oscar allihopa och vi var peppade på att ha kul. Sedan möts man av världens sämsta musik och trängsel till tusen. Alla kom inte ens in, eller jo om dom hade stått typ 40 minuter till på deras redan stådda 45 minuter av väntan!? Menmen, nu vet man det, att man inte ska till oscar förrän man fyllt 23, då det inte är studentfest! Mihihi.. Några av oss drog iallafall vidare till allstar och dansade och hade roligt!
woopwoop.


music

Sitter och lyssnar på musik och pluggar, chattar lite på facebook också. Läser och pluggar om aspergers syndrom till kursen {Människor i behov av stöd}..och det står olika saker överallt (?) sjukt förvirrande..

Såg förövrigt världens äckligaste/vidrigaste/sjukaste film med sara&crillis förut, i spit on your grave heter filmen och är sevärd, för dom som lider av en förvrängd syn på livet eller helt enkelt bara njuter av att se "hämd-scener".
Filmen handlar om en ung kvinnlig författare som hyr en stuga ute på vischan i USA för att få skriva ifred. Hon blir misshandlad och våldtagen gång på gång av ett gäng hillbillys, hillbillysarna tror att hon är död, i cirka en månad, då dyker hon upp för att hämnas..brutalt! (kraftig spy-varning på en scen)

Instead of focusing on the bad, appreciate the good!






yrsel

Återupptar mitt skrivande nu när jag har en aning mer inspiration än sist jag skrev för ca. 9 dagar sedan. Sitter som i en dimma här av mitt nagellackande.. haha huvudvärken smyger sig på och i den här lukten ska jag sova i inatt, jaja har ju klarat av det förr! Dagen har spenderats i Liden, Birsta och hemma hos Christine idag. Mhm,mhm trevligt trevligt.. förutom liden besöket, outhärdligt långt och sittsåren från våra mils bilåkande igår tog ut sin rätt idag, i passagerarsätet, i saaben.

Jaha, nyår..mmm..what do I have to say? Hade jättetrevligt i östersund med gofolket och har inga "riktiga eller viktiga" nyårslöften. Mindre ost & sluta säga aj när det inte gör ont på riktigt. Jag och thomas passade även på att hälsa på lite släktingar till både honom och mig (vuxenpoäng va?) och jag smittades nog inte av några parasiter fastän jag råkade ta in lite vatten i käfta. Skyndade mig att spotta ut :o


RSS 2.0