idag är en dag

när allt ser då fruktansvärt kallt ut ute så jag ryser i hela kroppen bara av att sitta vid fönstret, längtar utomlands och efter sol. Skitdeprimerande väder ju!? Jaja, lönar sig inte att klaga så det är bara att fortsätta leva. HAHAHA. Okej det där lät också jätte emo, men nej jag menar det, jag ska inte klaga.

Albufeira, Portugal. Inte jag som fotat.


kyla

Alltså det är helt sinnes vad kallt det var igårkväll, när jag kom hem vid ca 3 tiden var det -32, kändes redan när vi var ute och då blir man ändå lite varmare när man har lite alkohol i blodet, no shit! Men iallafall, hade sjukt kul endå! Vi hamnade på allstar, sandra&fia blev ju lite off där med några men jag och linda röjde på haha! Måste dock tillägga att ena bartendern var så jävla sur och cranky, fan sånna människor borde gå och lägga sig tills dom iallafall kan fejka ett leende, garderobsgubben var iallafall trevlig och rolig, haha.

Nej men tack för igår flickor, måste göras om! ♥


Utgång

Ja, blir en liten utgång ikväll med nåra godingar! Vart kvällen för oss vet vi inte än, men kan va skönt de också ibland, glömde dock min kavaj hos thomas, (sällan allt har gått fel den här skitveckan) men han skulle nog vara underbar nog och skjussa in den till mig. Ah det ni, privatchaffis åt kläderna. Nä men seriöst, börjar bli mer taggad inför ikväll nu när man får lyssna på lite musik!

Gud vad jag längtar efter att få bära skinnjacka osv, sååå less på vinter!


less

Har haft en mysig alla hjärtans dag idag, men det har gått fel också.. i flera dagar? Åkte på att bli sjuk, missade prov, redovisning och sånt som är viktigt, just dom dagarna, det där med plog-gubben!? Thomas blev jättearg, (haha lite komiskt i efterhand men iallafall) och nu är det punka på thomas bil! Och i denna jävla kyla, -23 grader..höll på att frysa häcken av mig när jag skulle hålla i ficklampan. För inte nog med att det var svinkallt det är jättemörkt. Iallafall här ute på "landet".

Varför känns det som att allt händer när man blir lämnad ensam? Thomas föräldrar har ju åkt till thailand, jätte avundsjuk är jag. Skulle inte sitta helt fel med en utlandsresa, saknar portugal med älsklingen nu mer än någonsin.. ♥

Men nu ska jag inte deppa nått mer utan sova så ska vi försöka fixa bilen imorgonbitti innan skolan, wie ser jag framemot..jättemycket verkligen!

Typ härnäst..


bildbomb (nästan)

Åh, har ungefär 200 bilder på minneskortet från telefonen som jag inte har haft ork till att lägga in i datorn, men nu slog jag på stort och skickar bilder till linnea, seg som jag brukar vara!

nu segar det att ladda upp bilder istället, så det här får duga för tillfället!

Jag och christine på SM, flugsvampar..
excuse meeee, funktionear coming thruuuu!

Tonkan och jag at linski's place! :D

Råttan (musen?) som kröp ner i ett hål och dödde :(

 



zumba + sm

Jahapp, ny dag och nya möjligheter, aa ungefär va? Ska göra iallafall 2 saker jag aldrig gjort förut idag, träna "zumba" på helex och jobba (för skolan) uppe på södra berget, i entrén för SM.

Sitter och dricker kaffe och väntar på att tiden ska gå, jag som var så stressad imorse när klockan var 9 och jag hoppade upp ur sängen, hann iallafall se ett avsnitt av alla älskar raymond! Make my days.. även Jims värld .. dom 2 programmen är det bästa att se på morgonen med en kaffekopp! Haha herregud vad fjantig jag låter.

(det var inte zumba utan aerobics idag, roligt endå!)

 


ovanligt?

NÄE!? Varför blir jag alltid akut kissnödig när jag precis har målat naglarna? Då kan man inte gå och förstöra dom genom att fippla på med handukar, upp och ner med byxor och toapapper? Ett tunt lager toapapper på långfingret typ, näe inte så fresch!

Har suttit vid datorn i typ, 3 timmar nu.. känner mig som en nolifer, men som tur är ska jag och sara åka på birsta sedan, ska leta leggings, kolla på ett par bågar och köpa hårfärg! (officiellt bestämt att jag ska bli mörk nu) wiie, trivs bra i mörkt hår, fräscht och snyggt.


RSS 2.0