nelly

Var jag för sent ute eller fanns det ingenting på den stora höstrean hos nelly.se? Hade så stora förväntingar när jag klickade in mig på hemsidan också hittade jag inte ens en tröja, ett smycke eller vad som helst!

Nu ska jag värma mat i mikron och sedan ta och ringa sara och christine, mår fortfarande inte helt 100 utan kanske 50% bra så det blir väldigt lugnt idag! Skönt med kort dag imorgon känner jag nu, tar tillbaka det jag skrev i det förrförra inlägget haha! Trött tjej.


rosslig i halsen

AAHH! Dags att sova, har fått hosta och mår dåligt! Inte bra för jag tänker jobba hela veckan! Tjäna lite pengar, woha! Mitt mål är att åka och stor shoppa i London med mammsen inom en "snar" framtid och då måste jag kunna langa fram sedelbunten så att det bildas dollartecken i kassörskornas ögon!

Så imorgon jobbar jag från åtta till fyra, perfekt tid enligt mig! Förutom på onsdag jobbar jag nio till ett!? Bara fyra timmar.. jag jobbar hellre mer när man väl har tagit sig dit, eller hur?

Kass bild från Ingrids underbara bröllop i somras, men nu ska jag SOVA! Snuvan ska väck..


äntligen

Sitter på tåget och är äntligen snart i Stockholm efter dom dryga tågtimmarna! Next up är att äta, är så hungrig att det värker i magen, men blir extra gott att äta då ju? Haha..

Sen åker vi till värta hamnen och fixar oss och så innan vi kliver på båten, då äre bara party och good times huhu! Så nu håller vi tummarna på att ingen av oss faller överbord och att jag överlever utan att få värsta åksjukan!


frost

GODE GUD! Vad skönt det var att sova inatt! Somnade som en stock efter att jag skrev mitt blogg inlägg igår, jätteskönt! Vaknade för dryga en timme sen och trodde att jag hade försovit mig, så var inte fallet såklart! Frost är det ute på backen nu iallafall, BURR! Inte direkt mysigt, men hellre frost än regn.

Nyss ätit fil och flingor, sitter och sippar på kaffet och kikar på the voice. Hahah, Gunilla Persson på papperet som vanligt, ja vad säger man? Underhållning är det iallafall :D


kämpat på

Har ändrat designen, satt och fixade lite sen kunde jag inte sluta! Beroendeframkallande eller vad kallar men det? Är dock inte nöjd och jag tror inte alla kan se att jag har ändrat, men jag ORKAR inte ändra/pilla mer på det här nu. Satt uppe till halv 6 imorse och sen ringdes jag in på jobb kvart över sju, men det har gått jättebra! Fattar inte att jag inte har somnat på en stol idag? Nej men nu ska jag hoppa ner i sängs med thomas snart (lät ju perverst, men inte så haha, 4 ur information haha) men så ska jag jobba imorgon igen! På onsdag blir det kryssning, weeii!


kryssning

Börjar bli jättenervös över kryssningen vi ska åka, på onsdag redan!! Blir ju jätte åksjuk av att åka båt i typ 2 timmar, tänk 24 då? Haha.. hoppas det inte blir storm som Christine varnade mig för att det kunde bli idag, då får Fialottan hålla i mig!

Har förövrigt nyss duschat och håller på att tvätta kläder, råkade spilla ketchup på Thomas brallor så det blev nödvändigt! Funderar på en koppkaffe och fixa en ny header till min tråkblogg! Vore nått dä!

I helgen har det bara varit massa galenskaper men den har varit jäkligt kul, och jobbig haha! Älskar iallafall alla mina vänner, pojkvän och familj så massa kärlek till er ♥

+ min mys bella!


jobbcoach

Godmorgon solstrålar! Vaknade för ungefär en halvtimme sedan, klätt på mig och sådär. Ska koka kaffe och fixa håret nu, pratade med rebecca om det här igår. När jag bara går hemma om dagarna orkar man och vill ju inte ens fixa sig minsta lilla? Usch, jättetråkigt! Så därför börjar jag idag igen haha! Ska ju dock till jobbcoachen men det är ju bara en halvtimme.

Haha mitt fina örngott, thomas har ett likadant fast med en brud på! Fräna ju..


sjp nyc

Häromdan när jag fick med mig thompa på birsta så hittade jag Sarah Jessica Parkers mumsiga parfym, för ynka 250 kronor! Blev ett köp direkt, så slipper jag tjuva på mammas! Köpte en helt casual vit bh också, men den lär ju ni inte få se.

Har förövrigt varit hos lindis i timrå ikväll med rebecca, thompis, johanna och tony! Kollade på dhw och njöt haha! Men alltså det är ju helt amazing det programmet! Tänk att få bo på wisteria lane!? Lite mord hit och dit, pajer och partyn. PERFECT MATCH or what?

Solade ju ute i timrå också, vilka monster solarium. Stoppade i pengar för 20 minuter men efter 17 kravlade jag mig ur, helt förstörd. Brände mina läppar också, så har kletat på kilon med läppcyl!



hittad perfektion

Justja, hoppas ni alla kommer ihåg när jag skrev att jag sökte min perfekta väska? Hittade den när jag gick på stan med Tony och Ayan, perfekt storlek, måånga fack, mjukt "skinn" och silvriga detaljer! Skönheten fann jag på Åhléns och den var inte alls dyr, så ska köpa en tassle separat haha! En sån fanns inte på väskan orginal..

Ikväll är det DHW och topmodel nya säsonger, helt tossig och till mig! Ska försöka hinna med en solning innan, jobbar på brännan inför deppsäsongen! Väldigt behövligt kan jag lova.


RSS 2.0