åh, komsi lönen

När min lön kommer ska jag nog förmodligen köpa det här också iallafall =) Älskar den där jordgubbs hårdtvålen från bodyshop, man känner sig superfresh och luktar jättegott! Och bodybuttern lenar huden otroligt mycket. Väskan måste jag bara ha endå, den var sjukt snygg! Den kommer köpas från wedins väskaccent, yummie!

Piercingen i tungan börjar jag bara tvivla på mer och mer, såg en tjej på bussen för någon dag sen, hon hade piercing i tungan, och när hon skrattade störde jag mig bara på den silvriga kulan som låg mot hennes tunga. Såg äckligt ut på henne, men vi får se =) kan iallafall inte ha piercing under sommarjobbet! Så efter jobbet mot hösten isånnafall.. GREAT!

Visst passar det med jordgubbs-lukt eftersom jag ska jobba med det i år igen? ;)


SKIt nordea

Ja, såhär tidigt tvingas jag kliva upp för att kunna åka till banken och ta ut pengar, när jag smartass trycker kod fel 3 gånger! Och sen åker vi till njurunda för att tillbringa helgen där! Är på sjukt dåligt humör idag, men kan ju hoppas på att det fixar sig då jag står med lite pengar i plånboken! =)



snart börjar jag jobba också!

juicy



aloe vera - bäst

måste bara påpeka att aloe vera krämer måste ju vara det bästa för huden, man blir alldeles babylen och huden återfuktar sig hur snabbt som helst när man har smörjt in sig!


Äntligen fredag!

ÅH! Äntligen fredag, jag lovar att den här helgen har varit efterlängtad! Så nu ska jag snart ställa mig och laga lunch åt min söta pojkvän som kommer hem till mig snart! =) Sen ska vi åka och möta upp amanda i stan, och kanske Sara&Timmy om det skulle hinna! Kulkul, så åker vi till Skönsberg och sen kanske en liten sväng på stan eller något, mys iallafall när vädret är bra!


Tidnings-intervjuad

Vart en av de 5 utvalda att få vara med i tidningen ;) hahahah jag känner mig speciell, NOT!


Just det!

Glömde ju att jag köpte en kompis till ni vet Steve, han fick en flicka till kompis ;) Brainy jane ofc! Haha, helt jävla galen i dom där, dom är ju så söta och sitter så gulligt på min hylla, PUSS PÅ ER!


wonder nail

Arbetsmötet imorse gick jättebra! :) Två jättegulliga tjejer jag ska få jobba med i sommar, kommer säkert bli galet bra!Har ju också hunnit med att shoppa lite idag!

Det som fick följa med hem var ett par leggings, som ni ser på bilden, och ett marinblått linne från gina tricot.
Ett par stora örhängen och ett mörkrosa nagellack och en HM foundation också! Allting på 400:- erkänn att det var ett bra kap! ;)



elite hotell

ah, förlåt för att jag inte har upptaderat, men får väl skylla på att jag har haft fullt upp! ... Eller något :)

Nu ska jag snart dra iväg till knaust, elite hotell för en infoutbildning om finnerödja, jag var ju på en likadan förra året, men man måste tydligen göra om det igen. Så innan stannar jag på skatteverket och hämtar en skattejämkingsblankett, och sen infoutbildningen, sen skola, sen stan och sen träna med ida-maria. En dag fylld med saker, men ingen Thomas idag heller.

Vi försöker fokusera oss på bara skolan, iallafall den här veckan! Båda fick dålig närvaro och om det fortsätter så är våran framtid körd. Gäller att satsa på framtiden nu, så vårat mys får bli på de dagar vi verkligen har tid och inte så mycket plugg. Som imorgon! Och hela helgen såklart!

Nej, nu måste jag verkligen röra på mig! Pusspuss




RSS 2.0