31 oktober - snö

ja, så har det kommit snö också :> vitt vitt vitt..jag och thomas gick när den första snön  fallde och köpte julmust,så jävla juligt, och det här ska föreställa halloween, lyckat haha.

Thomas åkte hem för ett tag sen, och nu äre astomt :o fast han kommer ju imorgon, och då blir det mys igen, annars är sara i njurunda hos timmy, och crilla hos mammsen, och rebecca jobbar till klockan nio, fast linda kommer till grnalo om en halvtimme ungefär, så om jag har tur kanske jag hinner vara en stund med den gosfian :D

nu ska jag nog konversera med älsklingen lite :)

kisses <3


29 oktober - if i were a boy

- jag lovar, jag kunde vart bättre.

väntar på att thomas ska komma nångång, OCH nu kom jag på att jag skulle ringa sara :) så ska väl göra det nu, haha fan vad dålig jag kände mig nu..usch, haha jag glömde bort sötsara.. men det är sånt som händer, hehe

borde väl ta undan tvätten innan thomas kommer också, men vafan..det är säkert han som kommer få göra det i framtiden, haha..ondskefullt, jag känner mig lika ondskefull som fredde säkert kände sig i min dröm inatt, haha ja läs inlägget under om ni inte ha gjort det!
Dessutom har jag blivit kär i beyonce - if i were a boy, så jävla bra..linnea som tipsade, tack för den du, nu bara äälskar ju jag omgivningen!

Och en viss sak stör mig så jävla mycket, men borde egentligen inte skriva om det här, eftersom jag blir snarlik personen i fråga då, men jag har t.o.m glömt bort hälften av allting den personen har gjort, det enda jag kommer ihåg är att den är jävulsk falsk och mytomanisk, nu när man vet sanningen om allting, känns faktiskt allting mycket bättre, och jag fattar inte att jag kunde tro på all skit den personen sa, haha..och jag fattar inte hur alla kunde tro på det, tur nog har den utsatta personen i fråga fått förklara hur det står till i verkligheten, men undertiden vi trodde på den där äckliga personen, mådde en oskyldig tjej piss. Kom aldrig mer tillbaka till mig iallafall. Fått nog av dig.




kisses

29 oktober - allting upp&ner

Jag vet inte så mycket nu längre, allt var ändå så jävla mycket tydligare förut? Nu vet man inte riktigt säkert, även fast man tror. Förut visste man, allting är upp och ner.

Drömde världens äckligaste dröm de tre sista timmarna jag sov inatt, jag drömde att vi var på nån cup, men massa olika sorters sporter, och jag skulle på toa, sen var det en hora där, som vart mördad, typ styckad i hundra småbitar mitt framför mina ögon, fast man inte såg vem mördaren var, jag typ sprang mot massa fotbollsplaner och skrek hela tiden att det fans en styckmördare vid toaletterna men ingan lyssnade, jag fick panik och åkte hem, för christine,sara&rebecca skulle stanna kvar och kolla på matcher. När jag väl kom hem mötte thomas upp mig, så träffade vi emma,maja och emmas kille vid skolgården, jag stog typ och skrek ut vad som hade hänt och var skiträdd, alla stog och skrattade utom maja, för då följde hon med mig och vi sprang aslångt, tills vi kom till dom igen, fast på ett annat ställe, där thomas kompis hulken också var, och han hade en såndär snurrande kniv på en maskin, åsså typ ''råkade'' han skära av skalpen på min farmor som stog och lagade någon mat(?) Jag ty grinade asmycket, men sen började han bara stycka och skära i henne ännu mer och tömde henne på blod och hällde upp det i flaskor, sen såg jaag ida-maria stå och skrika och att nån gick upp bakom henne och började skära henna rakt igenom uppifrån och ner, sen sprang jag bara i drömmen och skrek,

sen vaknade jag av att jag slog huvudet i mitt skrivbord, för jag har madrassen på golvet, SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! Tror aldrig jag har drömt en så läskig och så verklig mardröm nån gång! USCH, aldrig mer säger jag. Det första jag var tvungen att göra  imorse var att kolla så att ida-maria levde, vilket hon gjorde :>

Haha, var bara tvungen att komma ihåg det här på nått sätt, inte för att jag förstår VARFÖR jag ska komma ihåg det, men..endå liksom!

Idag kommer thomas again, får väl se vad vi hittar på :) han är söt iallafall <3


1 oktober - satregn

Regn förstör hela ens dag, man blir typ askall och sur som satan.. Men idag började vi iallafall skolan klockan 10, så åkte med pappsan till skolan, sen hade vi matte med Göran, gick väl bra, bättre än vad det har gjort tidigare iallafall :> sen hade vi lunch, så vi fick springa från metropolen i spöregn till västermalm, muahah. Men efter lunch kommer jag inte ihåg vad lektionen hette, men vi skrev instuderingsfrågor, sen gick Christine,Sara och jag hem. Så sjukt trött.

Igår var det bara skola som vanligt, sen följde Thomas med mig hem direkt efter skolan, vi åt bara middag sen gick vi till Johanna, yeh. Umgicks och myste, lovely.

Senare idag blir det ingen Thomas, för allting krockade jävla bajsföräldrar. Men det får bli imorgon, och sen blir det mys hela helgen ju! (: Kommer ju bli dubbelbra, haha..


RSS 2.0