hos ida

Har det underbart här hos ida-maria, så sköönt att få umgås med henne! Hade sjukt kul när vi gick ut i fredags, hade det skitmysigt igår och idag gör vi ingenting, vilket är väldigt skönt!
Lär nog upptadera mer med bilder osv när jag är hemma, har ingen kamerasladd här uppe!

HÖHÖ!


irriterad

Hallå, har sjukt ont i huvudet! Men det svaga illamåendet börjar avta, skönt det iallafall. Ska ta en alvis och äta havregrynsgröt och sedan börja packa inför helgen! Har lite ångest över att jag inte gick på skolan idag, jag hade ju nog kunnat? Vet att jag inte ska söka anledningar till att inte gå, men jag har varit duktig och gått på alla lektioner i flera veckor! + Att jag nog måste vila upp mig efter bara ca 3 timmars sömn i 4 dagar.

Nu ska jag iallafall ta tummen ur röven och göra något vettigt!


Skönväder

Tjosan trosan mina små vännor! Idag har varit som en vanlig tisdag, gått i skolan, kommit hem..gått ut och sedan kollat på DHW och fula bettan hos Sara! Imorgon är det sovmorgon till 13.20, det är värt ett *pjuuh*, ska bli så himla skönt att sova ut imorgon och bara ligga kvar även fast man inte vill! Woho

Men nu ska jag fortsätta kolla på Alice i underlander, mjo det går rätt segt för mig eftersom jag hinner somna på samma ställe hela tiden :'D men bara mer underhållning under längre tid kan man säga..

Haha, nöjd eller vad?


tandläkaren..

Var hos min privat-tandläkare idag, hon heter Cricka Bäckström och håller till här i Granlo =) helt perfekt!
När jag kom dit hade jag inte ett enda hål, men när jag gick hem hade jag 4 stycken!! Mindre perfekt..

 

Eftersom jag var sjukt  duktig fick jag välja vad jag ville, jag tog hennes barn!


så drygt

..att gå och lägga sig trött och bli pigg.

Känns så onödigt att liksom gå upp och börja på något nytt men ändå ligger man bara och kollar i väggen om man väljer att stanna under täcket. Bestämde mig därför att ladda hem en film jag kan försöka somna till, så mycket lättare att slappna av och tänka på annat än saker som verkligen borde göras, att man måste hålla i pengarna mycket bättre och att oroa sig för att man ska försova sig, (har iofs sovmorgon till 12 imorgon, muaha).

Dagen har i övrigt varit skit, väldigt mycket skit fast lite bra också! Dagen har ju haft sina stunder om man säger så..hehe! Orkar inte ta upp det som gått dåligt då blir jag deprimerad och drömmer mardrömmar haha..


birsta

Efter våran korta och sköna skoldag cyklade Sara och jag hem och jag tog en tupplur, som vanligt. Sen när pappsen kommit hem forde jag,sara och crillis på birsta..hade ärenden, åh låter skitvuxet! Men iallafall när vi uträttat våra ärenden åkte vi hem och sen drog jag och sara till linus och hälsade på folket!

Köpte en ny hudlotion idag, melon in my ♥ säger jag bara! Huhu, köpte ett par blommiga tygskor också..klitchigt, nja får väl se! 99:- kan man ju lägga ut, cheap!


bubble trouble

Måste ju säga att jag vart kass på att uppdatera, men vafan jag har ju ett liv också! Kanske ska dra rundan en snabbis, hur mår jag, vad har jag gjort sen sist och vad ska jag göra till helgen? NJA..

Känner iallafall att jag M Å S T E sova, ska upp om 4.5 timme och skjutsa min lilla Ida-Maria till tåget, i would call myself the best sister, in the whole wide world! Så.. godnatt mina få älvor! :) HIHIHI,

Gissa diagnos på tjejen nedan..


RSS 2.0