min milstople

Kände att jag var tvungen att tänka ut min egna milstolpe liksom, vad vill jag göra? Hur vill jag göra? Hur ska jag göra för att få det? Det viktigaste är nog att tänka positivt, det enda jobbiga med mig är att jag KAN vara riktigt jävla positiv till en viss sak, ett tag..sedan kan det slå om och jag skiter totalt i saken i fråga. Varför är det så? Jo för att jag ger upp för lätt, jag skulle kunna lägga ner så mycket energi och få så bra resultat på skolarbeten om jag bara  v i l l e, men jag är fortfarande för lat.

Men om jag börjar tänka i andra banor, om hur jag vill leva i framtiden.. vill jag leva i den sk. socialgrupp 1 eller socialgrupp 3? Jag måste ju säga att socialgrupp 1 låter mest frestande, men då behövs engagemang och arbete från min sida. Jag får stå över roligare saker på vardagen (SOM JAG VARIT SÄMST PÅ SISTONDE MEN ENDÅ :( ) och jag kommer måsta vilja. Det enda som behövs egentligen, viljan.

Jag kommer också måsta skippa skitsnacket på lektionerna, sätta mig ner och vara en skolnörd, som steve the besserwisser! Det känns tråkigt, men en uppoffring måste iallafall göras. Och jag tror att jag snart är villig att göra som uppoffringarna.

Hallå! Jag går faktiskt gymnasiet, en frivillig skola som JAG valt att gå. Då ska jag fan i mig börja gå också, jag får lida mig till slutet. Jag ska fan leva ett bra liv, livet är inte lätt, utan jag får mogna på mig och börja ta mitt EGNA ANSVAR.

Njut av min paint illustrerade milstolpe nu ;)

ge upp

Allt detta snack om falskhet, så borde vissa fundera över hur dom är själv.  Hur man orkar att alltid bara försöka få allting serverat på ett silverfat utanatt lyfta ett finger själv, om den som tycker att den andra är falsk så borde man ju kunna säga det till den/dom personerna i fråga, men nu kände jag ju för att avreagera mig i min blogg ;)

Efter skolan ska blir det stan och kollar på tatuering och tungpiercing :) ge miiiiiiiiiiiiig! :D:D:D

ÅH!


men kåt i saker

Jag tänker hela tiden på vad jag vill ha, när jag får pengar och vad jag ska köpa efter det.

Men nu ska jag iallafall köpa mitt ett vanligt linne från gina tricot vad jag vet, och kanske ett par jeans om de hittas..har ju förjävla långa ben och bredare höfter vilket gör det sjukt svårt för mig att hitta perfekta jeans, lite jobbigt kanske.. Och om mina rosa mjukisbyxor har kommit tillbaka, ett par sånna..haha bara Thomas vet hur förälskad jag är i att springa runt på hemmakvällarna och bara mysa runt i mormors gamla knallrosa mjukisbyxor, som dessutom är för korta i benen, HAH!

Sen har jag ju typ sveriges längsta lista på vad som ska köpas efter sommarjobbet! Massvis, som:

- en bärbar dator
- akrylnaglar
- pierca tungan (ÄNTLIGEN?!)
- linser
- massa fina kläder jag REDAN sett ut
- massa fina kläder som jag kommer hinna hitta
- världens bästa present till thomas
- 50års present till mamma (haha gammtant)
- förmodligen en ny digitalkamera (inte allt för dyr)
- ny stor väska
- massa saker som jag har uppskrivet på små-lappar här och där.

så..kommer jag ha mycker pengar kvar? Haha, nej skulle inte tro de =)



HAHA GUMMIBEAR

hahahah, älskar det här bara, skulle knäppa ett kort, samtidigt som en gummibjörn ramlade ut ur min mun, haha flygande björnen typ.
HAHaaa, aa börjar bli lite trött..klockan halv sju..lovande.




massa hundar

Dagen har ordagrant varit underbar! Bara massa sol, stek och hundgos, och massa thomasgos också! Till middagen var det grillat, mums! Nu håller Thomas på att bränna crash mind over mutants, xbox spelet jag ville ha <3 muahah! 
Hoppas bara han låter mig spela lite ;)

Kommer lite bilder sen idag





xoxo - karinboman


rubrik

Aww, dum jag känner mig..skickade precis ner lunginflammerade thomas att hämta min väska på nedervåningen, när du läser det här, förlåt baby!

Annars har vi bara myst så jävla mycket ända sen jag kom hit! Kollade på talang osv :) haha transvestit låten var asrolig, hahah men ändå sämst, annars hoppas jag på massa DHW ikväll, taggad som fan på det, hoppas bara Thomas tycker detsamma ;)

nu blir det film...Rånarna, puss på er <3







halo

Nu är jag hemma igen :) Har nyss suttit ute någon timme på trappen med mamma och ida-maria och solat också! Men vadå, jag blir inte brun av det, hahah bara mina färknar som börjar ploppa upp lite! Har borstat av kattens vinterpäls också, haha skulle kunna stoppa upp en kudde med all fluffig päls, fult.

Sitter förövrigt och väntar på att mamma ska bli klar med inköpslistan, så ska jag cykla på hemköp och köpa tacos-saker. Mmm mums, inte ätit tacos sen vi var hos vicky och badade badtunna, så det ska bli smarrigt..

Sen senare idag / ikväll blir det till min älskling thomas, som jag förövrigt inte har träffat sen söndags morse. Saknar han som fan, så det ska bli galet mycket mys ikväll. Synd bara att han fick reda på att han hade lunginflammation, :/ men han har fått medicin åså, den lär ju börja verka imorgon, eller då han känner att han börjar bli lite bättre, så får väl ta mammas råd och ta det försiktigt med honom ikväll ;)

Mys





Helt ofixad karin, HAHA!



soligt igen

Vädret den här senaste veckan har varit underbart. Så idag ska jag och ida promenera in mot stan, hon ska träna och jag ska sätta mig på farmors balkong och sola. Pallar inte anstränga mig nu när jag är lite sjuk, kommer det bara tillbaka. Men nuså :) nu ska vi dra. Upptaterar senare!


Sjuk

Den här veckan har det inte blivit någon bloggning, har haft fullt upp med att fika med Christine på city kafe, gått på stan och vart med kompisar för en gång skull :) Sen blev jag sjuk, mycket jobbigt vill jag lova!

Ida och jag ska ta en prommis nu, behöver fan frisk luft! Upptaderar mer sen, puss <3


Lång dag

Dagen har varit hyffsad lång känns det som! Massa mys och pussar med thompa iallafall (: i ungefär 3 och en halv timme spelade vi spel med mamma och ida-maria också! Haha, först kort, sen cluedo sen galenpanna. Haha det sistnämnda var iallafall bäst, då jag vann! Muahha, suck on that.

Sen efter att vi spelat klart nu på kvällen, drog jag och thompa ut vid 1 ungefär för att barnsla oss med linda,linus och johannabanana :) Haha i lekparken här utanför, haha..sickness!

Kommer lite bilder nu, enjoy it små musslor!




Just det, jag och thomas har blivit beroende av kaffe ;) synd bara att jag inte kan brygga, blev bara vatten typ :)








kisses / karin

nördigt

Jag och Thomas har blivit helt besatta av desperate housewives nu, helt seriöst. Tror inte det har varit såhär för oss förut, visst har vi nött på serien. Men inte till klockan 6 på morgonen och sedan forsatt kollat när vi vaknade igen. Så har det varit på det här lovet. Rätt mysigt, men får vi någon belöning av solen? Nej, det får vi inte. Så därför ska jag tvinga med Thomas ut nu och sätta oss i solen en stund och mysa! :)


Starkt beroendeframkallande! / Pussen, Karin!


lagomt pinsamt

Killar som är grymt desperata, måste nog vara det pinsammaste som finns. De som gör allt för att få lite mutta, om de känner personen i fråga eller inte. Villiga att göra vad som helst, supa ner tjejen, manipulera  tjejen, smöra, köpa osv. Egentligen borde vi göra dem en tjänst, köpa dem en barbara eller en lösfitta så de slipper skämma ut sig på alla möjliga vis. Ingenting som har hänt nu eller så, kom bara och tänka på det när jag nu sitter och nördar dhw. 

Så för er killar som är desperata, skaffa er sånt här istället för att utnyttja tjejer! :)




MMMM! Mysigt, eller hur killar!?

sommarvärme - nästan

Tog en riktigt lång sovmorgon imorse. Vaknade åter igen av att thomas pussade på mig, och att solen sken in. Underbart, vi klädde bara på oss, fixade fika sen gick vi ut och satte oss i vårsolen och stekte, sen när det var dags för Thomas att åka hem, kom sara i stort sett :) Underbart, så där vart i i kanske 1 till 2 timmar sammanlagt. Det enda jobbiga var dom där jävla ungarna som sprang omkring och kom fram till oss och snackade om busrökning. Snacka om att morsan måste ha petat in dom en jävla massa skit om rökning. VIsst, det är inte bra. Men vi bor i ett land där alla får göra vad dom vill, utan att man ska bli påhoppad av i detta fall småungar på 4-7 bast.

Jag skiter väl i stort sätt i vad dom säger, men alltså kuul. Kunde ju fan inte få en lugn stund innan dom kom och var jobbiga igen, och sen sitter deras mamma och glor på en. Fuck off snorisar.

Sen blir det en sväng till gymmet iallafall. Känns bra, sen ska jag åka den svettiga njurundabussen, återigen! woho.. men belöningen blir iallafall thompa. <3


release me

Igår kan man säga kom med fetaste missförståndet. Ni som vet, ni vet. Haha trodde seriöst att Rebecca var en kille, hon var så jävla hes. Men endå, känns rätt komiskt nu när man tänker tillbaka på det.

Gårdagen spenderades lite här och där, men mestadels hemma hos Rebeccas farmor där det firades för Rebecca och Christine, så stora gratulationer till dom! Vi tog sista bussen hem, och hamnade hos Linus, där Linda,Tony och Eva befann sig, sen kom Linnea bolandern med henne homies, sen vart det TE hos mig! Haha fett fränt, det här huset börjar bli lite av en tepåse.

Och jag och Ida har varit ensamma hela helgen, och imorse vart det officiellt att vi skulle vara ensamma en natt till, oerhört skönt då jag och Thomas kan mysa galet.

Nu ska vi fortsätta nörda mtv! PUSSS <3



Bild tagen några veckor sedan



bella är gosis



fett onödig men endå





soligt värre



retard



thomas kom på mig och mina frukostvanor



MIN ÄLSKLING, observera min!


ögonfärg

TIll sommaren blir det iallafall några par linser hemklickat. Tror jag, jo jag är nog rätt säker. Blåa djupa, snygga ögon då! Grr, me like.


ge mig en mini



Har ingen ork för att blogga när jag bara sitter hemma, men när jag är ute och gör saker känner jag faktiskt ett bra mycket större behov av att blogga. Därför känner jag att en mini-pc skulle vara perfekt för mig. Med ett bra trådlöst internet, typ 3. För när jag har varit ute, och ska skriva vad man gjort tillexempel, så har man glömt bort alla roliga detaljer osv och inlägget blir bara skit, så..

Men denna morgonen började hur bra som helst. Vaknade av att Thomas låg och pussade på mig och startade rallybrudar, min nya favoritfilm :') och sen kom jag på att man skulle få påskägg, så jag gick ner och såg ett ellospaket och ett godisägg till thomas, jag insåg snabbt vilket som var mitt och rev upp ett par bruna shorts, en vit/grå hood tröja och ett par skor. Lagomt räddad den här dagen blev. Det enda jobbiga är att jag är halvt sjuk och det känns som att inte syret vill gå upp i hjärnan så jag är helt utpumpad på krafter hela tiden typ. Känns som att kvällen kommer sluta i kollaps, så därför åker jag till haga, där rebecca och crilla ska ha ferre, och är där tills jag inte orkar mer. Då får det bli en skön hemmakväll eller något sådant. Pallar inte riskera att börja svimma och shit när alla är packade.

Nu har typ Linda och Linus nyss dargit, dom kom hit drack morgon te och vi käkade mackor tillsammans. Ja, alltså Linus kan man säga är Lindas kille som praktiskt taget bor granne med mig. RÄtt ballt VA?

Nu ska jag packa det sista så vi kan åka till Thomas hem och äta påskmiddag, för att senare som sagt åka till haga och festa tills kroppen tar emot :) hur vi kommer därifrån är en annan fråga, ingen lust att promenera i det här skicket, och nattbussar blir ju ett annat problem, eftersom mitt busskort inte är riktigt laddat för den ekonomiska krisen ;) så om det går nån normal sista vanlig busstur tar jag väl den!

Puss på påskhönor




rörigt

Imorse, blev det lite fel i tajmningen. Men kom till skolan tillslut och hade en uls lektion. Efter det, blev det Thomas en snabbis sedan stan för att ha en arbetsintervju eller, man kanske ska kalla det...personligt möte?
Efter det har vi bara varit på stan, (jag&lindis) ..sen följde hon och älsklingsthomas med hem! Då vart det skitmycket tjaffs för mamma hade ju hittat så jävla mycket olika saker. Men det löste sig! Och nu ska vi snart ut tror jag! Sen blir det timrå med baben! Men Linda ska väl träffa linus (; göllii, men hon lurade mig som FAN imorse!

Kanske får låna datorn hos linda sen så jag kan upptadera lite mer :) Pussis


stra-w-w-berry

Ojoj, jag har inte tid för bloggen? Jo, det har jag. Allt för mycket tid egentligen, är bara för lat för att starta datorn. Vill hellre ta min tid till vänner för omväxlingens skull, Thomas också såklart, men han har redan mest tid! Underbart, förövrigt somnade han ifrån mig för 3 timmar sen.. kul, eh nej!? Ska gå och klösa han på stärten så han vaknar, haaahah! Nej men seriöst. Trött jag med.

Imorgon blir det bara två lektioner, underbart små gnomer. Sen blir det dags för arbetsintervju. Hoppas det går bra, en ledtråd på vad det kan vara får ni på bilden, HAHA, (svaret alltså) Jag går i mina gamlafotspår..!

Om jag skulle få sommarjobb, har jag iallafall bestämt mig för vad jag ska köpa, nästan iallafall! En mini-pc och en ny mobil antagligen. Och massa shopping och sparande. Åh, ge mig sommar nu, förra var ju underbar, och den här kommer bli minst lika underbar med thomas brevid <3 babyyyY!


RSS 2.0