28 april - älskade skola

- I'm here, and i know u like it.. alltså varför skulle ni annars kolla här? Ni vill ju att jag ska upptadera, ni vill ju läsa om mitt händelserika liv!

Vi ska nu snart läsa upp ett minne på spanska, dom andra är redan inne och läser, eller någon är det.. sen ska folk komma in eftersom och läsa upp typ två sidor minnen på Sara, men jag har inte ens skrivit en halv sida..känns riktigt soft, eller vadå?! Jappjapp, hyggligt bra.

Det där med kalhygge..äre snyggt eller? Liksom gråhåriga gubbar med kalhygge längst uppe på huvudet, nåra småfjun som sticker upp..om sanningen ska fram, så klarar jag inte av att se sånt! Känns bara så klibbigt, vet inte hur men det känns så! Och euh >.>

Tengo otra pregunta MmMMM! Fråga mig vad som helst och jag svarar..IHIHIHI känner mig astöntig idag..asmesig liksom, är trött och alldeles induaktuell.
Om det finns något som heter induaktuell, men det lät bra.

Nu ska jag fortsätta med att läsa folks bloggar ;> mys på er birkaborkar!


image28

22 april - kass jävla skitdag

- åååh, är så jävla irriterad, jag borde väl vara glad för vädret, men det var det som gjorde att allt sket sig.. jävla fitthelvete, så jävla aaarg..>.> gurgelll

ikväll är det en äcklig modevisning vi måste gå på, yes maám! och jag tänker fan inte missa desperate houswives, my life, my dream my everything.. (man måste få överdriva ibland huh)  Och imorgon är det bad på skolan igen, typ klädsim och djupdyk. Hatar klädsim, so laame!

Men nu ska jag nog kolla på O.C med saara, gamla avsnitt som går på 5an ni vet.. yess jag orkar nu.

21 april - Mahjong Titans

- Åhå era småttingar! Just nu är jag helt slut i huvudet och kroppen, skolan kör slut på en! Men det är väl så det ska va ;) ELLER VAD SÄGER DU NINABABY! En liten knäppgök.. är saara som tror att hon fått nageltrång, och det gör jätteont på henne..och man måste operera bort det har Andreas sagt till Saara...HMM!?

dom här två mögeltrollen bredvid mig säger att det tar 20 minuter för mig att upptadera..men det är ju faktiskt inte sant, jag är inte lika seg på att skriva som Crilla ;) MuahahHAHHAH!

Badet på skolan idag var jättestressig, jag menar ska man hinna 80längder på nästan mindre än 40 minuter, och en sisådär 20 minuter på sig att duscha, fixa sig och hinna med bussen?! Och på det tycker lärarna att man inte ska få ha lunch heller...nej vi skulle ju skippa den för att simma våra 80längder (H) älsklingsmupparna mina som bestämmer på skolan!  <3

YESSYESS! äntligen sa Crilla åt Sara att ta bort kryddan mellan hennes tänder..vågade inte säga något förut, då saara var på krigsstigen, men nu är det borttaget tror jag! Mysigt värre,, fort ge mit ett papper huh!

Har knäppt en hel massa bilder idag också, i skolan, i solen, i skuggan, i hemmet, hos saara.. ÖVERALLT FÖRFAN! Men det känns mysigt.. eller vad säger vi?!

Mitt huvud dunkar, jag tror jag måste dricka vatten..förut drack jag typ en liter per dag, nu dricker jag kanske ett halvt glas vatten..inte bra känner jag..men alltså jag tror fan att jag har blivit beroende av prickar->.........<- vill skriva dom hela tiden, mitt högra lillfinger dras mot ''prickenknappen'' hela tiden ..

Jag hoppas saara har nån rolig bild man kan publicera också..annars blir det nått annat mys! ;; (dom där två ;;en är en skitgullig smiley på min msn, den har guppande ögonbryn) SERIOUSLY..

image27

PÖCKELPUSS!

21 april - JAG LEVER!

HEJ! Jag tänkte bara skriva in ett litet inlägg på en minut, jag lever och jag mår bra i solen :D
Nu ska jag och amanda dra ner till matsalen (i skolan alltså) Vi sitter just nu i ett ruttet rum och pratar om den berömda KISSIE! Men just ja, nu måste vi gå..och sen ska vi bada..och sen har jag föredrag..och justja! Ska bli nerslagen!!

SEEYAH SÖTMURROR!


17 april - genant värre?!

- Har fått den där äckliga låten från julafton på hjärnan! Amanda limmade fast den på min näthinna! Riktigt elakt gjort, redan innan lunch fixade hon det! Och jag säger bara GRR! Skolan idag har varit ganska lång! Men riktigt solig, och effektiv, och mysig, och rolig, och lite långtråkig, och lite avskyvärd..kan fortsäta hur länge som helst..men avrundar nog dagen till effektiv och solig!

Imorse var jag hos den fasansfulla tandläkaren, DURUDURURURU! (hemsk filmmusik) Och det gick jättebra, wohow..kände mig riktigt glad när jag gick därifrån..fast såg nog lite sur ut?! Tror jag skrämde iväg en liten tant jag mötte, hon log mot mig, men jag log inte tillbaka..då såg hon också sur ut. Ja väldigt komplicerat och pinsamt vart det. HE HE HE!

Ska nog inte skriva om nationella proven vi gjorde igår, eftersom alla 15/16 åringar i hela sverige redan skrivit om dem..(MEN DET GICK BRA..HEHEH)

Efter skolan gick jag (ofc), amanda,saara och crilla hem från skolan, satte oss på en bänk och GLASSADE i solen, sedan följde jag och amanda Crilla hem, och bakade korv, och pannkaka, och makaroner, och lingongrädde(?!) Men det var gott..nog för att det var amanda som åt korven&makaronerna, och jag och crilla som åt pannkakor..

Sedan gick vi ut och satte och på skolgården och GLASSADE lite till.. måste faktiskt ladda upp inför gatufesten..GLASSIGT VÄRRE MANGE! :$$ hihiihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihi *peddoflin*

image26

yääh, fredflare.com RETRO GIRLYAH!

14 april - håltimme

d- YÄähÄÄH! Alla Ninas lektioner är inställde idag, sjukt skönt! Slipper vårat prov i kemin idag! JätteNAJSLY!

just nu sitter jag på sopspanskan! wiåwiåwiå..jättedrygt, vi lovade att inte göra annat än glosboken..men HE HE HE! Så töntigt!

Om man måste ut se en ny person som ska sitta på tjugolappen..tycker jag och säkert många andra att det ska vara linda hammar? Jag menar hon förtjärnat?! ..

SÅ vad säger ni? Linda Hammar vs. Selma Lagerlöf

image24
image25

Nu ska jag pilla på min älskade Be 131 dator.


12 april - tjejkväll

-TJABBA FLENISAR! Ikväll blir det tjejkväll med tjejerna! WOHO! <3 så nu har jag fixat mig..jag ska gå upp till klockan 6! Om 10 min dvs. Seg jag äääää!

Nu drar jag faktiskt! HEJDÅÅ! ring mig..0703654052..vi alla bjuder på oss själva. HE HE HE!

image23

12 april - hos farmor på storgatan

- Just nu sitter mamma och farmor och spelar RUMMIKUB, skitråkigt värdelöst spel som farmor tar fram varje gång jag kommer på besök..nu vågade jag äntligen säga ifrån! Klapp på ryggen karin, ett stort jävla klapp på ryggen! Men jag har fått stompa..och lagat en tavla..och ätit ett äpple..tackade nej till torra bullar..kollade i fotoalbum..skrattade åt pappas barndom..suttit vid datorn!
Ja jag åkte med Ida-Maria hit imorse, vid halv tolv. Dom skulle på stan, och jag skulle till farmor och säga hej och hälsa på. I FELT GUILTY! Men nu känner jag mig snäll igen.

något jag glömt att berätta är..
ATT JAG FICK DET DÄR JÄVLA JOBBET :D:D HEHE JAG VAR ASGLAD ÄR ASGLAD OCH KOMMER VARA DET I SOMMAR NÄR JAG GÅR OMKRING MED PENGATECKEN I PUPILLEN.

YääHH! Gatufesten..huuuuh! :] nu ska jag typ röra mig hemmåt! Tack för erat stora intresse..kontakta mig om ni är intresserade av en autograf eller nått..

image22

MYSTISKT BILD SOM FARMOR HAR PÅ DATORN..HMMMMMMM!

11 april - halloween!

- Finally tänker ni! Nu rejsar mina tinningskörtlar till tusen a.k.a hjärnan bredvid ögonen. Jag vet inte riktigt vad jag ska fylla ut min älsklingblogg med!? Men just nu sitter jag,rebecca,sara och christine och kollar på HallOWeeN! HE HE HE (danskt flin)..Den är inte så jätteläskig..men nåra små ylande gnyn från Saara har den framkallat iallafall! Från min och Christines sida kom det mest *ASG* azzå! Och från Rebeccas sida lite kaxiga gnällrisp rakt nerifrån halsmandlarna..återigen HE HE HE!

Meetheads, det är vad ni är allihopa som inte kommenterar denna otroligt underbara bloggelilogg! Och jag tycker att den som kommenterar flitagast är Crilla..och hon ska få gästblogga! WOHOOWOWO! *cOnGRATZ*

Det där congratzet borde ju egentligen gå till lilla beccabuws eftersom det är hennes födelsedag idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS min lilla hormonhoppare! <3<3<3<3

Nu kom det några fler gälla gnyn ifrån allas små käftar!

-AuhhUUUUU det där var läskigt!
-Jaaah!?????????? jag hade dött om jag hittade sådär många lik.
-Kan jag få godis?
-Är han seg i huvudet jävla ungjävel?
-Hehehe jaa!


ja..typ sådär låter det lite när vi kollar på film! Rätt amazing faktiskt! Och Dessi..henne ska vi mörda imorgon-natt! åÅhHhh! En liten hundjävel som äter fimpar..jag säger bara..Anna mun kaikkä kääste! Till den finska tantjäveln!
Faun åh helvete fyfaan va det luktar! (med finsk dialekt) .. ja alltså det hörde jag inte själv, men kan tänka mig med henne jävla mesröst..fyfan! Sådana människor gör mig galen.


image21

ge mig lite sommar hoozy!

8 april - vems byxor? (datorn dog så upptadering har kommit till)

- detta borde jag säga..Christine,Saara och jag..hittade ett par jättefina byxor i hennes tvättstuga :D jag liksom blev kär direkt..skrattade så mycket att pallen hoppad några snäpp åt höger! Sen gick vi långt, haha skrattade och pratade.

Och ett ord till personer, fulla med så jävla mycket dubbelmoral, och patetiska försök till att få alla på sin sida, och detta desperata behov utav ''kompisar''..ordet ni förtjänar är ett simpelt snälla? Tror ni själv på det ni håller på med? Tror ni själv att vi är helt blåsta? Tror ni själv att ni skulle komma undan med det här? Att svika en så jävulskt, för att få dom på ens sida? Hör ni andra inte hur patetiskt detta låter? Att skylla på en person, som inte har med detta att göra ens? Allt pågrund utav ett rykte..kan vara sant..men kan nästan lika gärna vara ett jävla påhitt..Och ni som tycker att ni kan ta åt er (rätt uppenbart) borde fanimej göra det. Ni kommer ingenstans med det här, lärde ni er inte av misstagen?
Och om ni har frågor, kom till mig med dom, istället för att hitta på..som vissa har en jävla tendens till att göra.

Vi fick våran klasströja idag..det positiva med den var:

- Den var jävulskt skön
- Jävluskt lätt att få tag i..liksom utdelning på is;n
- Hoodiie!
- Varm
- Mysig
- Säkert lätt att tvätta
- Neutral
- Rätt billig
- Minnesvärd

Det negativa:

- Trycket till en viss del
- Vissas namn på baksidan

How does it come? Jag är bara för positiv, och som jag säger till Göran Westling *BaByYlOuVE!* Jag är positiv som en proton och ler barnsligt så skrattar han..muahaah! Mysigt va!?

4 april - pemavakten

- låt mig börja detta inlägg med en sak jag har att säga.. jag tål inte äckliga spammare..som gör reklam för sin blogg genom att skriva typ KRAM! ♥ kolla min blogg sötnosar! Tycker det ser så nördigt ut, menar..vafan!? Vi vill inte läsa din blogg genom att du spammar ut din adress..GE UPP INNAN JAG -åpar er-

kvällen, slutade tidigt, men var ganska händelserik..vi knackade på dagisets fönster, där små fjortisar hade övernattning, vi hörde inga skrik, men några andra konstiga läten, vi fantiserade om att vi skulle trycka upp våra ansikten mot rutan och skrika ''WAZZZAAA??!'' Men det blev aldrig av, så vi gick upp på apotek-taket, för att kolla på nånting, (vi hade tråkigt)..men jag och saara gick ner rätt snabbt, vi fick typ *svINdeL ouhhooååh!* men rebecca och amanda gick för att kolla på någon balkong, då kom typ ''pemeron'' pema vakten, och tittade och grejsade, alla typ skrämde upp varandra, så vi sprang som fan därifrån och gömde oss bakom UFF! Då trodde vi traktorns backspegel var han..vi gömde oss där ett tag.
Justja..vi kollade på Zzzipzziip filmen med robotdansen! Den dansen ska jag köra på gatufesten..Zzziip errorerror.

image20

nu ska jag dricka oboy, ur min nya mugg..visst är den fin!? :$$

3 april - pappa

http://youtube.com/watch?v=Y_-vUaycEew

/ Pappa

Min pappa..han är som han är, när jag tror att jag knäcker han..så har jag inte knäckt han..utan han bara skiter i och tjata emot tills han skaffat fram bevis, som nu när jag kollade mig mail..som jag inte kollat på typ 6 mån, hittar jagett mail från han, där han visar att det är ''Supertramp'' som gjort orginallåten av ''Take a look at my girlfriend'' som jag inte trodde på, men..WHY liksom?

så töntigt med mail, HAHA hallå..vi lever på 2000-talet..hehe ojdå, ja visst då använder man mail, men jag menar..FEL ATT VARA KÄMPA DÅ?





Jag orkar inte berätta om när Saara vart knäckt av småskitar idag, HAHAH men jag och crilla vek oss av skratt..hehe det var rätt komiskt, liksom haha allting hela situationen, ''våran vita granne liksom''

Men nu ska jag..ladda mp3n med godingar, HE HE HE!

image19

SPAIN 07 MED SYRARAR! <3

3 april - stirrigt värre!

- dagen började på ungdomsmottagningen..

AHA! nu måste ni bara läsa vidare vavava? Ni tänker nog, shit ;o vafan har hänt med henne, dagen efterpiller? könssjukdom? p-piller? Men så kul var det faktiskt inte, vi hade studiebesök med våran klitchiga klass! Jätteklatchigt.. Hon pratade om vårtot på kuken, och skrynkliga blygdisar, jag tyckte hon var grov i munnen, ska en barnmorska säga liksom.. KUK och FITTA? snarare penis och slida...det ska jag säga till mina barn, eller typ murra och fjongen..hoppsan, det där lät nästan som rebeccas msnnamn, fjompa..fjongen&fjompa..

och nu har jag äntligen tivingat christine att resa sig och ringa Saara, ingen av hon,jag eller rebecca orkade ringa henne, men crilla tog ändan ur vagnen och gjorde det! Men det är rätt åt henne, hon tog bussen hem idag, medans Rebecca&jag slet oss ända ut till bron och kissade och pratade tillsammans..

nu ska jag träffa dem om 2 min..men jag hinner nog inte, och crilla klagar så mycket på att jag inte bloggar, men jag hinner inte, mitt liv är för fullpackat av snygga killar, smink och löshår! Ehm..självironiskt nu igen mina små läsare..

rebecca, det betyder att jag inte menar det jag skriver, utan typ ungefär driver med er..och jag ska försöka lära dig vad company betyder också, liksom..''karin och co.''

ojdå! nu står dom visst där och väntar på mig..dags att kila med 39orna!
christine säger (18:21): räknat ifråååån: NU!
sådär hård är hon jämt.. (inte hård i magen då men, hård på sättet, likt en fransk militär som misshandlar en kongo-fången)


TJINGELING OCH PUSS PÅ INTIMT!

image18

WOHO, SNART KOMMER CRILLAS OCH MIN EMODAG!


2 april - din jävel crilla

- först, CRILLA min blogg har inte funkat! så dont klaga ;omen nu är eran favvotjej här :] BE HAPPIII!

Idag var skolan rätt  dryg ju ;o fast slutade en timme tidigare, PGA. att ingen vikarie för jenny-lie dök upp, asnajs :) så då skjutsade jag emma hem..så gick jag upp till sara, kollade på lite OC och lite simpsons, sen drog vi till hemmiiz! HEMKÖP! Jag köpte ett middagspaket, enligt han i kassan..nudlar yäh! det kan ju bli lite special meal, om man tar lite soya och kokar dom länge! Då blir det, gudomligt.

Och undrar när våra supercoola klasströjor kommer..9A ÄR BRA, TRALLALA? haha rätt söta, speciellt enligt amanda, sen våra fina namn på ryggen, kommer ju bli kalas att ha den på stan, NOT!? Åh, och skryta om våra coolizar i klassen, jag menar..enligt mig, så är det jag som håller hela klassandan uppe! Vafan, hela klassen skulle vara rutten om inte jag fanns, men dom kan bara inte erkänna det, och dom som säger emot nu, är bara så kassa.

Men nu ska jag typ, dra mig till soffan och kolla klart på topmodel <3 ååh ;) heheh ååh , heheh tillbakablick!

Puss på intimt sötis! HAH sötis..

image17

RSS 2.0