segis dag

Ligger i sängen och kollar på någon dålig film, snark eller vad säger man! Ska snart ner och duscha av mig och sedan sova med thompis! Imorgon skola tillskillnad från idag, mådde sämst imorse och under dagen fick jag det bekräftat varför! Wie.. not.

Stör mig på alla grupper på fejjan också, varför sitta och bli medlem i hundratals grupper? Bara irriterande för resten av folket och se deras grejjer som ploppar upp, typ hon/han har blivit medlem i " ;PP PppPPP " grupp! Nejtack..

Får avsluta inlägget med att vara lite romantisk mot min lille tuggummikula ♥


Ny vecka

Har typ nyss kommit hem, har varit ute rätt länge med sara, christine och beccabus! Druckit kaffe och oboy, mysigt! Sen gick vi upp till linda för sara hade glömt sina körkortsböcker och crillis cyklade flitigt iväg på cykeln sin!

Hade tänkt hoppa in i duschen nu för lite uppfräschning och sedan hade jag tänkt lägga mig i sängen med lite film-mys! Vill så gärna börja se min alice i underlandet, men vill se den med älsklingen i helgen så får hålla mig lite till, bara han blir frisk!

Imorgon blir det en helt vanlig dag i guess, skola..historia och massa sånt där! Men sen blir det pluggkväll hos crillis, och övernattning! Mysigt va?

Vill åka och hälsa på ida-maria också! Får bli någon helg, wie!




FICKPARKERA

Okej, jag och Rebecca rejsade iväg för att hämta ut mitt körkort på post terminalen, och då skulle jag fickparkera hade TVÅ rutor att få plats på, och det gick fan inte! HAHA helt snett bilen stod typ 2 meter utanför, snett och vint åt alla håll hela tiden. Tillslut gav vi upp och åkte runt och hittade en lätt plats! Tur att man alltid hittar lösningar!

Och när jag väl fick kortet, till min inte så stora förvåning ser jag skitsur ut! WIE

Nu väntar jag på tjockpannkaka sen ska jag ut och träffa flickornaflajs sötplopparna! Och imorgon är det middag för Crillis! Nu ska jag ner och poppa Barry White med mamma ♥ ;)


lycka

Vädret, körkortet, kärlek, vänner och familj. Känner mig så glad över det jag har just nu, våren är påväg och man har älskvärda människor runt om sig, älskar det!Ska med mamma på teater ikväll! Hon frågade så oemotståndligt! Så vi åker väl snart, spännande..eller vad ska man säga! Haha..

Börjar bli frisk efter min dundersjuka, najs! Får iallafall fira körkortet imorgon igen med att slippa gå och plugga på lång-hålet mellan gymnastiken och historian, känns ju spännande..haha!!

JUST DET, fick min älskade hellokitty badskum i påskpresent av mamma, iih! Löjligt barnsligt men älskvärt! (btw mitt nya favoritord!)


Påsk!

Påsken är väl bra, mår lite dåligt just nu får hoppas att jag mår lite bättre senare! Så man kan hitta på något..

Har fått påskägg och påskpresent, återkommer senare med bild, men kameran är hos crillis, ska nog dit ett tag sen så kan plocka med mig den då =)
Orkar inte skriva mer nu!!


RSS 2.0