in mot staden

Godmorgon! Vaknade faktiskt ungefär 20 över 7 imorse, helt klarvaken! Rätt otroligt, men bra.

Så nu åker jag och Ida in mot stan, och sen när jag kommer hem ska jag faktiskt försöka leta fram både min cykelnyckel och min kamerasladd som jag ännu inte kunnat hitta, HM!

Ni får helt enkelt avnjuta en bild på mig och thompa sålänge, en vinterbild. Men det gör inte att jag saknar honom mindre, men på fredag så! =) <3 min älskling!!


Den bara poff

Vart försvinner alla mina saker? Idag var jag tvungen att ta pappas cykel till jobbet, för att min cykelnyckel är borta, IGEN! Och nu när jag skulle lägga in dagens bilder på datorn, så POFF var min kamerasladd borta också. Jag blir så trött på att alltid slarva bort saker! Måste kanske börja skaffa mer lite mer ordning på saker och ting, och en liten almanacka skulle inte heller sitta fel.

Nej, nu bör jag sova eftersom jag ska upp ganska så tidigt imoron, ska ju på stan för att kolla upp synen! Blir säkert ett par coola bågar, HAH! Jag+glasögon=skämt. Kommer ju slarva bort dom inom loppet av en vecka. Menmen, det är väl värt det eftersom du kostar ju undersökningen på synen bara 1 kr ;) GRR

Nu får ni njuta av en gammal bild, pga min slarvighet! PUSS


hemlighetstämplat

Hej blöööggään! Dagen har varit hur skön som helst! Vaknade i lagom tid vid halv elva tiden, klev upp och satt ute hos thomas och solade och läste en ny shopaholic bok. Drack iskall saft och myste, sen när han och hans familj kom hem drog vi nästan direkt och badade på ett ställe vid havet, sjuukt fint badställe med alldeles len och vit sand. Lite kallt i havet var det, men skitskönt svalk! Sen har vi bara ätit middag, och nu ska jag och thomas åka och bada snart igen och sen kommer Ida-Maria och Per och joinar oss troligen. Kul!


watch out

Jag älskar min nya klocka!




UTE I SOLEN

Ligger ute nu i trädgården, så grymt avslappnande och skönt! Solen steker och med lite musik och en bra bok kan ingen säga att livet inte leker.

Det enda jag är lite bekymrad över är att det kanske inte är så bra att ha datorn ståendes i solen flera timmar? Men i gräset i skuggan är det halv fuktigt. Får kanske hämta någonting den kan stå på i skuggan. Problemlösaren själv här, haha not.


Mister m.j

Till minne av Michael Jackson, jag tycker det är sorgligt. Det känns faktiskt overkligt, men endå alla skämt man dragit om att man hittat hans näsa osv. Men nu är han död. Nu ska jag lyssna på låten bad bara för det!


Olympus

Åh, nu är den här godbiten min, och den är så sjuuukt mycket snyggare i verkligheten, blankare och MYCKET ljusare! Och att det är 12 megapixel och 5x optisk zoom gör det inte sämre ju!

Köpte även en liten väska i skinn till den och tillhörande 2 gig minneskort. Jag är kär på nytt, HAH nej thomas är allt! <3



shoppingen igår och idag

Ny britney parfym!



Svart axelbands väska



Kylie's parfym Darling



Medel som motverkar att ens nyrakade område blir inflammerat



En ful basic necessär, nagellack remover båda från HM!




Åh, sådär :') segt det gick att ladda upp alla bilder! Men nuså..

Idag har jag jobbat från 8-3, det gick bra men är lagomt trött nu, somnade till förut när jag satt här vid datorn tills Ida-Maria väckte mig.. efter jobbet åkte jag till stan, Ida var hos frisören och färgade och klippte sitt hår, så gick och hälsa på henne, sen shoppade jag lite nödvändigheter och sökte efter en sak! Kan inte skriva det i bloggen ifall mammsen skulle kika in här före sin födelsedag ;)

Imorgon ska jag jobba 12 timmar, eftersom det är dagen innan midsommar! Och då ska även Thomas stå och sälja i Nacksta med bland annat mgi! WIE!

Men nu ska jag på Hemköp och sen ska jag hoppa in i duschen! Pusspuss ♥


kanske lite onödigt..

Produkter jag använder på morgonen:
Efter man har tvättat ansiktet eller duschat på morgonen, använder jag mig av apotekets ansiktsvatten som tar bort smuts som ligger kvar. Tvättar ansiktet gör jag med clearasils cleansing gel, skitbra!
Till håret använder jag två olika värmeskyddande medel till då jag plattar det, C4's är flytande och l'oreals är en kräm, alla har säkert testat dom! Men de funkar rätt bra tillsammans!
Sen använder jag Niveas hårspray som stadgar upp håret och ger det en bättre volym, efter att jag också har volymat håret med björn axens volymtång! Sen Tar jag bara på mig deodorant och sprayar på mig lite parfym, antingen Aguileras, Lopez eller Spears parfym! Juicy or what ;)




Sminkningen ser ut såhär:
Maybellines mineral foundation
HM's brownzing powder
Max factors rouge
Två olika mascaror, den silvriga används mest och köps då det ska köpas!
L'oreals vita eyelines för att göra linjer runt ögat
Sminkborstar för att få en fin finish på pudret och rouget såklart!




Och resultatet blir då oftast såhär:




As i promised






jordisar

Mitt liv kretsar runt jordgubbar! Jag säljer jordgubbar och jag äter jordgubbar. Jag luktar jordgubbar samtidigt som jag bjuder folk på jordgubbar. Jag dagdrömmer om dom, och jag suktar efter dom. SÅ hej jordgubbe.

Nej men till den seriösare sidan av mig själv då..
Nu har jag varit ledig sen fredagskväll, och det känns verkligen inte som att jag har sommarlov på något sätt. Eftersom nu efter den här sköna helgen, ska jag jobba imorgon igen. Och till helgen som kommer, då ska jag jobba då också.
Men jag måste se det från den positiva sidan! I mitten av juli när det slutar säljas jordgubbar, och då min lön har kommit. Då kommer jag inte ha ångrat mig! Det är bara nu, då alla får sommarlov och då jag måste fortsätta jobba nästan lika mycket som jag gick i skolan på veckorna, då känns det tärt. MEN JAG MÅSTE KÄMPA BABES!

Jag&Thompa träffade Maja och Dario på busshållsplatsen idag! Haha vilken återförening av 9A måste jag säga, hah fast det ville inte dario säga, damp!
Nu ska jag nog krypa ner i Thomas varma famn och kolla på en rysk actionfilm! PUSS!


hjälp!

När min lön kommer, ska jag som ni kanske vet vid det här laget köpa en bärbar dator. Frågan är bara vad för dator jag ska köpa, vilket märke och vart? Finns ju ett förjävla stort utbud med både märken och försäljningsställen nu för tiden.

 Som mediamarkt, experten, phonehouse, telia, net on net och när man kommer till märken så finns det t.ex hp, asus, dell och ja gud vet vad. 
Men jag har beslutsångest och vet inte var ifrån eller vad jag ska köpa. Antar att det bara är att gå och fråga runt på alla ställen och se vad de säger. 





Här har ni en bild på tröjan jag köpte igår! =)


kameraladdare

Åh, jag är nog alltför smart när det kommer till elektronik! Skulle ju ladda kamerabatteriet så jag kunde lägga in cupcake bilderna, men jag glömde stoppa in kontakten så den har legat aslänge och verkligen ''laddat'' sig nu.. EH nej jag skulle inte tro det! Fin tjej, verkligen.

Idag har jag varit på stan med Ida-Maria, skitnice verkligen :) shoppade lite, eller kanske mycket. Kanske skriver upp en del av det jag köpte. Sen åt  vi och vara var med varandra! Sen har jag hyrt 3 filmer också som jag tänkte kika på ikväll, blir nog mys med lite hemmakväll godis det! 

♥ Britney Spears parfym (den rosa)
♥ Ett par korta shorts
♥ Foundation sak
♥ Somrigt nagellack
♥ En tischa från GT
♥ Vanliga lösnaglar (ej fransk manikyr)


cupcakes med frosting!

Hallå i getskägget! Har precis bakat massa cupcakes ! ♥ Så jäkla goda, Thomas har gosat i sig två och jag och Ida-Maria varsin! I olika färger blev frostingen också! Rosa, babygrön, gula och gräddvit!

Frostingen gjorde jag med hjälp av Foki's recept! Så tack för det :'D (försökt nu ett tag med att få länk till bloggen men det krånglar bara men foki.blogg.se är hennes blogg) =)

Kameran var slut på battri så fick inga bra bilder, och det dröjer några timmar innan jag kan lägga in bilderna, men lugn! Dom kommer senare idag kanske vid åtta tiden eller så!

Nu ska jag pussas på thomas och sen får vi se! ♥


Kom ihåg att kika på bilderna vid 8-9 tiden ikväll!




sjuk med hyrfilm

Okej, låt mig säga såhär. Klä på er riktigt om ni ska stå och sälja jordgubbar i åtta timmar! Speciellt när det är kväll och kallt ute. Jag klädde inte på mig tillräckligt i onsdags och nu är jag jättesjuk. KUL! 
Hade ju velat gå på crousing på lördag med feber och förkylning, jag tror inte jag orkar va! 

Men var in till Hemmakväll och hyrde två filmer tills ikväll iallafall, Kärlek 3000 och Systrar i jeans andra sommaren. Fast har sett båda redan, Kärkek 3000 var ju annorlunda om man säger så, fast ganska bra på ett konstigt sätt. Storbölade. 

Nu vill jag bara sova och bli frisk!
-Puss sötnosar! + Älsk till Thomas <3





RSS 2.0