so happy

Gladheten idag kan ju bero på att kg spenderat massa pengar på nya grejer, mm älskar det haha! Köpte en ny brun skinnjacka, två par jeans, lite smink, en sjukt skön tröja och lite annat smått! Har dock tappat bort mina fina solbrillor, alltså var är dom?! Hittade inga nya fina idag på stan heller, blä!

Lunchade med Ida-Maria och Per också, mysigt värre! Nu sitter jag i vanlig ordning med en kopp kaffe och tillbringar tid med en kompis, myspys!


17 mars

Sitter i korsta hemma hos Johanna med henne och Tony, haha skrattar ihjäl mig, trötthumor när den är som bäst! Ska iallafall sova i njuris inatt = trötthumorn kommer växa. Hoppas på fint väder imorgon med, vore ju något det!

Tony leker emo med Johannas hår, oookej normalt folk!


förändring TACK!

Sitter just nu och kollar runt på volontär jobb, vill inte vara kvar i sundsvall! Blir deprimerad av tanken, vill åka iväg och jobba i något annat land och kanske S O C I A L I S E R A sig lite! Vill inte vara en trög sundsvallsbo med högsta prioritet *LäGeENHeT & jOBb 8-17* VISST att jag kan ta det senare i livet, men nu? Måste spara pengar, pengarpengarpengaaar, sparkapital jappjapp!


återigen fredag

Känns som att den här dagen kommer bli sjukt bra :) den började bra iallafall! Nu sitter jag bara och målar naglarna och kikar på förhäxad i soffan haha, nostalgi! Vid 12 tiden vandrar jag upp till granloholm och jobbar några timmar innan utgång ikväll med fina brudar, ska bli superkul att få träffa Jennie! Inte sett tjejen sen studenten tror jag (?!)

Hade ställt en levande väckarklocka imorse också, så Tony ringde mig klockan 8.00, blev skräckslagen trodde jag hade försovit mig och missat massa viktiga saker.. Drömde att jag var hos morfar också, skulle utfodra kossorna så hade jag en bil som Ida-Maria nyss hade köpt så fick jag en p-bot på 15.000 kronor trots att den stod på morfars gård, alltså herregud vilken verklig dröm haha! Avskyr känslan man har när man vaknar! Usch och fy..


en helt vanlig rubrik

Myser på som bara den med fina vännen tony, sitter och dricker kaffe och kollar på extrema samlare och kollar på hans tofflor han försökt sy om, hahah snyggt! Alltså tony måste vara den roligaste människan jag vet..skrattar alltid när man är med honom, love u!
Var och solade förut också, mycket välbehövligt. Ska komma igång med solningen på riktigt nu innan den riktiga våren kommer!

Imorgon kommer fina Jennie från söderhamn så det blir lite fest med henne då och dom andra granlo+timrå+matfors tjejerna! Partyfaktor hög med andra ord haha.

Jag och Sara fyndade massa sommar tröjor på cubus igår också, 29:- för en tröja, jösses anamma vilket kap ;)


RSS 2.0