kakor

Hallå sötnosar! Har precis bakat mina kakor färdigt :) chocolate chip cookies! Mums, jag lägger upp recept och bilder senare! Orkar inte fixa det nu, haha, slött!

Snart kommer thompa hit med sin vovlo, ska stå här någon dag innan besiktningen, trevlans? Haha, jaja jag gör allt för min pojk =)


Skolan

Hallåhallå :) Sitter i skolan nu, rätt drygt har haft håltimme nu jättelänge och börjar inte förräns om 40 minuter! + att vi har haft lunch på det också!

Men tycker iallfall att vårat estetiska val bild är skitkul, vi ska få trycka vad vi vill på vad vi vill. Ska trycka en text på en vit stor myströja! Skitnajs!!

Det här ska jag trycka! ♥


fel på internet

Hallå! Anledningen till varför jag inte uppdaterade mer igår som jag sa att jag skulle göra, var för att internet dog! Det la av mitt på dagen och började fungera för bara några timmar sedan!

Men igår var iallafall den mysigaste dagen på länge! Hade det bäst med thompa, imorse också!

Nu tänkte jag städa undan på rummet..hah! Puss

och VARFÖR fungerar det inte att ladda upp bilder? Får testa på explorer kanske..
funkar inte där heller.

kär och lycklig

Känner lyckoruset genom hela kroppen! Så himla underbart, jag och thomas har våran 1års dag, big deal? Nej kanske inte för er, men för mig iallafall! Åh! Uppdaterar senare, vi ska iallafall laga middag ihop och gå på bio!



PUSS!


lätt irriterad

Så trött, så sur, deprimerad? Alltså vad kallas det här!? haha! Tänker för mycket nu och känner mig inte som jag brukar göra. Men det går väl över =) Har nyss varit ute en stund, så skönt väder! Jag älskar hösten, favorit! Luften är jättefrisk och det börjar bli kallt så man får börja använda mysiga kläder och snygga skor! Älskart!

Nu ska jag nog gå ner och duscha sen göra stan med Sara,linda och linnea :) Sov hos thomas inatt också så jag cyklade från stan hem, brr då vare lite för kallt för min lite luftigare klädsel haha, men varför säger jag det egentligen? AJA! PUSS PÅ ER! ♥




Join the movement! haha


målning

Hallu! Nu sitter jag och tar hand om mig själv, med tända ljus åså! Älskar det, haha barnsligt? Kanske det, men whatever, mitt liv =) Har varit ute med Sara,Linda och Tony också! Sen vare Linus&Crilla med en stund på slutet innan jag gick hem och tog en dusch. Mysigt att sitta ute iallafall, tog min gammelgamla vinterjacka också! Mm!
Sitter och filar naglarna nu, ska lägga på ett lager stärkande lack och ett kolsvart ovanpå! Älskar svarta naglar, SÅ SNYGGT! ♥

Och imorgon ska jag på körskolan, ska ha min första körlektion, herregud vad nervös jag börjar bli, komma vara ett nerv vrak hela dagen imorgon tills det är över! Haha, efter det blir det avslappnande shopping i Birsta. Haha!

Puss på er! ♥


barn&fritid

Sitter i skolan nu och har haft hål i 2 timmar nu, är bara en timme till att ha hål. Haha, tiden gick hur fort som helst! Menmen, vi har iallafall haft FSF och Estetisk verksamhet idag! Nu är det bara engeleskan kvar! Hoppas Ida-Maria kan följa med mig till Birsta sen!

Skulle behöva köpa mascara och någon kofta, min finfina svarta kofta är ju helt spårlöst försvunnen. Helt ovärt! Hoppas jag hittar igen den! YÄH.


klädsel för dagen

Godmorgon människor! =) Tänkte bara ladda upp en bild på dagens outfit, enjoy it!

♥ Korallfärgat&Svart linne - Gina tricot
♥ Midjekort jeansjacka - Sen jag var typ 8 år! Haha
♥ Lacktights - Bikbok
♥ Rosa halsduk - Gina tricot
♥ Stora brons örhängen - Gina tricot rea
♥ Klocka - ur&penn



Ha en bra dag! ♥


23.48


Nu går jag till sängs och tänker ut hur jag ska förändra bloggen! Puss ♥


ben&jerrys

som en drog! jag gillart!

Åh, lagomt sugen jag är på BJ nu! IIH, men istället sitter jag och sliter ut käkarna med ett extra tuggummi, funkar det också! Har precis städat Thomas rum, okej! ja jag vet, jag måste vara den bästa flickvännen i världshistorien! Haha, eller? Antar att alla tycker just sin partner är den bästa, iallafall för sig själv!


Ny design?

Hej bönor! Måste ju bara börja inlägget med att säga att den här helgen har gått så sjukt fort! Redan söndag, och tyckte det var imorse jag sa att det redan var fredag? All tid går fort nu, why? Är allt för stressad inför allt kanske, hah! Körkort,skolan, framtiden & så!

Har också tänkt på om jag ska byta ut min design, till något mer ''höstaktigt'' känns så tråkigt och ha samma design som man har haft länge, + större blogglust när man har en design man verkligen trivs med! Som känns riktigt karin!

Och om precis 6 dagar firar jag och Thompa 1 år! =) glad tjej!




todays



♥Lacktights - bikbok
♥Grå tunika - hm divided
♥Rosa kofta - gina tricot
♥Gammelrosa sjal - gina tricot

+ skinnjackan&converse!

 

 


Skolan

Tillidu! Sitter i skolan nu med vicky,linnea och samuel. Har haft hål sen typ tio idag och har nästa lektion halv två. Känns ju som en jättenödvändig skoldag! haha :p Men har hunnit fått iväg lite arbeten nu som jag inte orkat tatt taf i. Oj, lät lite väl norrländskt men whatever! ;)

Håller på med ett arbete om Maldiverna nu, några som vet att jag har vunnit en resa, men gick miste om den! Haha lovely eller hur ♥


Kusin maria

Nu har Maria åkt till uppsala, sorgligt! Men jag hoppas nog att jag och Thomas kan åka upp till henne i arvidsjaur! :) Skulle vara roligt som omväxlingsskull! Hon är så jäkla rolig Maria! Underbar människa.

Och söt som hon var lämnade hon urgulliga saker från lagerhaus! Ungefär min favoritaffär, haha :>

Thomas, Per, Ida-Maria och Maria! ♥







Jag idag, fråga inte vad jag gör med fingret, kanske är påväg att peta ut SNOR!




big no



Sura butiksbiträden måste väl vara det mest dåliga? De gör en så sur när dom är sur, dom drar typ ner hela stämningen i butiken och man får inte lika lust att handla just där. Som ginatricot i stan är dom alltid sura, kallar oss ungdomar snorungar för att vi vill lämna tillbaka eller reklamera eller bara byta någonting. Därför gillar jag den butiken mindre än den i Birsta, där är dom nästan alltid glad&trevlig mot en.

 


boy a

Tillidu lurvgluffsar! Måste ju bara påpeka att filmen Boy A bara är deprimerande och sjukt långt tråkig. Visst man blev rörd. Men det övervägde tyvärr inte till ett bra sätt utan den var bara deprimerande.

Annars då? Jo, vi (Maria, Ida, Per, Thomas & jag) kollade, myste och umgicks, so lovely! Kul att Maria är här nu.
Annars känner sig alla halvkrassliga, och jag bara  hostar och snorar. Stackars Thompa som måste stå ut, haha!

Nu blir det kolla efter kläder på mandeldesign som Maria tipsade om och sen sova! Skola imorgon, men börjar inte förräns klockan 12! Skönt.

Har börjat sakna min gamla hårfärg, mellanbrunt! ♥


Trött..

 

Skoldagarna blir bara längre och längre känns det som, tur att vädret är hyffsat iallafall! Men lite för varmt eftersom man klär på sig som ett as på morgonen! Men skitsamma =)

Idag, har varit vanlig..Skola, stan med sara sen andreas en liten sväng, mötte upp thompa, åt på stan med han och hans mamma, trevligt med en asjobbigt tjej bakom oss,

HELVETE! 20 år, resonerar och pratar som en 12-13ÅRING! Shit, aldrig varit med om någon som sagt liksom i samma mening som henne. Det värsta var att hon satt och rå-snackade skit om sin mamma! Hon skrek ut allting med massa HHHH på slutet av alla ord. Hon kunde fan inte snacka normalt. Vi bara satt och skrattade åt henne, pinsam fjortisbrud 20+ alltså! Ful var hon också, inte för att det hör hemma ;) buth ihhh majjjnd  maah OWWWNNN buissnessHH! hihii som hon sa. Sen satt hon och snackade om alla olika killar hon hade haft osv, och om hur någon på hennes gata kallade henne hors osv. HOST *kan la förstå den grannen* .. Men seriöst, finns det verkligen folk som aldrig kommer över fjortisfasen? TYDLIGEN! gå och dö.

Nu ska jag fortsätta prata med thompis och sen ska jag packa väskan för imorron, sen sova! =) PUSS små hallon!



F.D jordgubbsflicka ;)


Skoldagen

Mumma, skoldagen idag var faktiskt bra =) Först bild, då knäppte vi typ bara kort på varandra, sen matte,engelska och sen studiebesök på subluna, ett upplevelsecenter för gravt utvecklingstörda. Faktiskt intressant, och verkar jättebra för dom i den speciella gruppen!

Nu har jag bara tagit hand om mig själv sen jag kom hem från crilla,gjort ansiktsmask, rakat benen osv, smörjt in mig osvosv, skitmysigt! Nu fattas bara gosthomas!

Fick även massa ''festbilder'' av crillis idag, kommer väl ladda upp eftersom i nått random inlägg! Om det är brist på bilder eller nått, haha

puss på er nu söthallon! ♥

Jag som ledsen haha



Jag som ledsen



Sara som glader



sist men inte minst, vicky misshandlar ahha


mot crillis

TJATJA BLOGGÄÄÄN! Nej, nja kanske inte min stil, men whatever!

Ska dra mig upp mot crilla nu lite snabbt, passar på att blogga medans segdatan laddar ner mina segis arbeten från segis fristclass! MmMMM! Så nu ska vi njuta av en kaffe, livet eller vad?!
Ah, förutom skolan då!

Annars känner jag mig bara förvirrad, passar asbra till våran fotografering idag!
Bilder från den kanske kommer sen, bla på sara, WOOOHOO! YEYE

AZzåÅH DaaHA!!


sanning

Egentligen, varför ska man ändra på sig, när man är den man är? Så sjukt svårt att formulera det här, med ord dessutom! När jag vet vad jag vill framföra så kan jag inte. Men jag kan försöka.. kanske.

Om en tjej är missnöjd med hur hon ser ut. Hon känner att ingen kille vill ha henne, hon känner sig ful, konstig, otillräcklig. Varför ska hon då operera sig till någon annan? För silikonbröst gör HENNE inte rättvisa, det är bara desperata porrkåta killar som gillar silikon bröst. Det är inte ens snyggt, ser så onaturligt ut. Visst, folk kan ha silikonbröst, men i normal storlek för att de är ett hjälpmedel för de som t.ex har haft bröstcancer osv.

Men att operera in plast i tuttarna för att få gamla gubbar och porrkåta desperata jävla killar är bara sinnessjukt. För hallå, vad röstar ni på? Normala naturliga tuttar eller hårda silikon tuttar som ens ''förmodliga'' barn ska amma från. Fast iofs, en kille kanske inte ens tar en silikon brud så seriöst. Varför? Ja använd era egna fördommar så kommer ni nog fram till ett vettigt svar ;)

Så sammanfattningen? Den där ''otillräckliga'' tjejen, blir hårt utnyttjad (KANSKE), hon är inte sig själv utan plast -modifierad. Åh orden räcker inte till så jag ger upp! Men hoppas ni förstår lite hur jag tänker.

Puss småttingar (v)

Edit; inte mina boobies



kortis

Härlig dag det här har varit :) lagomt lång, haha men skönt med helg! Nu ska jag kila på hemköp osv kanske upptaterar senare! Puss på er småhallon! ♥

johanna and me




Mjukis

Åh, är så himla glad nu =) Thompa ligger i sängen och sover, och jag sitter och plattar ner regnhåret. Bytt om till mjukiskläder och är redo för en supermysig fredag med chips&dipp! Haha mumma!

Hela veckan har också varit hur bra som helst! Känns inte som några problem nu det här med skolan! =D Asnice alltså. Har lite uppgifter som ska göras, men wtf?! Och? Nu är det helg, PUSS PÅ ER!

Favorit mjukiströjjan! =)


RSS 2.0