monopol

vi har precis spelat klart det där spelet, eller klart och klart.. jag gick i konkurs. Som vanligt..

Har fortfarande inte klätt på mig sitter i morgonrock, så ska ta och göra det nu och sedan platta håret lite för att kanske kunna ge sig ut ett tag? Faktum är att det "bara" är -12 grader idag.

Förrästen så fick jag en julklapp av Thomas igår, blev överlycklig! Aldrig fått nått så fint, eller hur man ska uttrycka det av någon förut. Fick ett par guldörhängen med franska kristaller på. MUMS! Av thompas föräldrar fick jag bodyshops-produkter (jordgubb ♥) ! Underbart.


Julafton

är snart över, men har varit sjukt mysigt och haft farmor och Åke här med oss! Nu sitter jag och läängtar efter Thomas som förhoppningsvis kommer snart! ♥ Snäll som han är och offrar sig för att komma hit! Julbordet var skitgott, godare än vanligt (!!) och jag har fått jättefina julklappar!

♦ Stekpanna&pajform (jamie oliver) till flyttlådan.
♦ 3000 kronor (2500 kr och 500 presentkort).
♦ Valfri preminuation på tidning, jag tatr nog SOLO.
♦ Smyckesställ
♦ Silverring (lite större än den jag redan har)
♦ Valfri grej typ från något företag, fanns massa grejs att välja på!
♦ "Magnettavla/kylskåpsmagnet" med år 1992 glasssorter, hah so cute!

Längtar själv efter att få ge min julklapp till thomas! Mamma hade köpt något Monopolspel också som man delvis använde dvd-spelaren till, hmm spännande! Hoppas vi kan testa det ikväll! Uppdaterar er lite senare!

i love my baby, yepyep i love my boy (igga min 2-dagars-look)


godjul..

..på er som läser! Ligger i sängen och har precis filat och målat mina naglar guld/glittriga inför imörrn, skitsnyggt nagellack som jag fått av linski, tack ♥ ! Jaha, kanske ska försöka sova så det blir den "riktiga" julafton snart, hehe.
Ska börja dagen med att skjuta Ida-Maria till Per, sen hämta Åke och farmor.. sen börjar slappandet med julmaten, har längtat sjuuukt länge på all julmat, vitlöks-osten, revbenspjällen, julskinkan, brieosten, sillen och aallt! Ska bli riktigt gotta! På kvällen dyker nog Thomas upp också, helt underbart!

Nu ska jag kika efter lite filmer att tanka hem, sen sova!

Puss&kram dubbelbanan.


renhorn

Tänkt vad gulligt med renhorn på julafton istället för en tomeluva! Nu ska jag ta och ladda in några nya låtar på ipoden, sen kolla på eva&adam avsnitt tills jag somnar, lång och förhoppningsvis rolig dag imorgon! ♥

Absolut ingen pik till nära och kära! huhu..


changed plans

Skulle egentligen åka till tony idag och hälsa på honom, vi skulle ha film maraton och snacka skit.. sen skulle jag jobba imorgon, 8-17.. jahapp vi tar det imorgon istället! Verkligen tacksam över att få jobba!

På onsdag sover thompis hos mig förhoppningsvis! Och sen är det torsdag.. sen julafton! Mysigt ♥ Ida-maria kommer hem snart också! Åh, vad upprymd jag blev nu hahah, bäst jag hänger tvätten nu..

Per, Ida-Maria, jag och Thomas! Julmarknaden på norra..lite sliten hehe!


stardust

Hej bloggiz!Ssitter och kollar på skidsm/vm/em eller vad det är med pappa, inte okej med skidor, bergsåker skola har fått en att förakta dom där skidorna! Ska gå ner till stordatan och bränna the devil så vi kan kika på den ikväll. Börjar förövrigt bli nervös över när jag ska skjutsa thompis till södra berget ikväll, hämta med! Skitmycket snö och massa slingriga hala backar..jaja!

Undrar vad barnen i Afrika skulle säga om man donerade en påse snö, känner mig inte så snål idag!


kaffetjejen

Har nyss smuttat upp min sista kopp kaffe för ikväll, kan man ju kalla mumma! Holymakaroni vad det har snöat idag, jag och thomas skottade upp garage uppfarten och den lilla gången till huset efter skolan idag och det tog mer än en timme, och då använde vi oss delvis av snöslungan!

Haha, när vi stod där och skottade förbrilt såg jag en stoor bmw backa ut från skolparkeringen mittemot vårat hus, bmwn siktade verkligen in sig på thomas lilla röda rejserbil och *BOoOooM* så backade hon på den lilla röda rejsern, WHAAT? Hur kunde hon inte se våran bil och huuur långt kan man behöva backa för att komma ut från en parkeringsficka?

Ja det fulaste var ju, när thomas gick och pratade med henne, då hon sa; Ooj, jaha ja min bil brukar ju börja tuta när jag kör för nära någonting!! Alltså VA? Vuxen kvinna + ögon + körkort = borde klara av att backa utan den funktionen endå!? Jaja, what to do when the world is turning blue. (julrim)
En buckla senare fortsatte vi med skottningen, pappa blev happy!

Snäll nog att bju på en gammal bild, flickor ♥


jullov

Snart jullov, ljuvligt! Väntar för tillfället på dom som ska åka med till skolan, först är det religionprov på islam, sen ska vi se någon svt-adventskalender-wannabe-dansk-film, och sen bara en lektion sen tar vi jullov va? Hihi..

Nu ska jag plugga en sista spurt sen, somsagt skolan!


John williams

skulle ha varit mitt namn idag om jag hade födits till kille, att pappa ville ge mig namnet efter en gitarrist, what if I had become a pianist? Jaja, John williams är en känd typ 40-tals gitarrist som jag tror lever fortfarande? Ja tycker musiken delvis låter lite medeltidaktig.. vilken tur att jag blev en tjej, och en karin istället för John williams, förevigt förknippad med en medeltids gitarrist.

PS: wow wikipedia honom nu, han har komponerat musik till harry potter filmer och föddes år 32!!

simple, delicate, uncomplicated, powerful!?

coolt med en nimbus 2000!


utvilad

Som jag skrev i inlägget under, så sov jag igår efter skolan.. japp rätt länge, hehe! Men somnade även rätt tidigt och sov rätt länge imorse, så jäkla skönt när man har fått sovit av sig! Idag är jag redo för nya tag, huhu! :)

Nu sitter jag och kollar på Jims värld, tills jag ska åka till skolan. Men agerar först väckarklocka här i huset, först bad mamma mig att väcka henne klockan 7. Okej visst! Sedan väckte jag thomas (som förövrigt inte mådde så bra idag) och nu kommer pappa och frågar om jag kan komma upp och säga till han klockan tio i nio om han råkar somna när han läser tidningen? Okeej.. Meny --> Hjälpredor --> Alarm = Sony ericsson väckarklocka! Is it soooo freaking hard?


ny vecka

Jaha, första dagen på en ny vecka, härligt? Näe.. men är ju bara denna vecka och sedan några dagar sen är det jullov, åh vad skönt och vila och bara göra vad man vill om dagarna. Annars är mitt sug efter att flytta till en egen lägenhet så otrooligt stort just nu.

Har annars varit på en sjukt onödig skola, inga lektioner(?) efter skolan sov jag, oups vad ovanligt!!! Sen har jag umgåtts med kära vänner, hos rebecca! Vi kikade på svenska hollywoodfruar, älskar det programmet!


sex and the city

Ligger i thomas stoora säng och myser till filmen som näms i rubriken, synd bara att kanal 4 har reklamer hela tiden oc en fet paus när dom ska klämma in nyheterna! Dock skämms jag när jag säger att jag inte har sett tvåan än!

Oh my..


tråkliv

Jahapp, när man har tvättat all tvätt man har och städat den städning som finns, diskat den disk som finns rensat blev alla gamla grejer som finns vad gör man då en fredagskväll som denna? Mhm.. thomas kollar på chuck.. jag har läst varenda blogg, hunnit med crillipill och kollat på en beck film, vafasen?

Behöver en hobby.. rida häst, eller kanske rodeo, då rider man på en häst och försöker fånga kor va?

Varför luktar tändstickor så förbannad gott!?


Önskelista till thomas

Var snäll och klistrade ihop ett litet kollage till thomas så han lätt kan veta vad han kan köpa i julklapp och faktiskt i present också! Tänkte mig en snygg studentoutfit! + Accesoarer!

Hoppas han gillar ideén lika mycket som mig! Huhu..

Gimmegimmegimme! ♥

10 sanningar

tidsfördiv i väntan på att lilla sara ska ringa!

♥ Får ont i huvudet om jag inte dricker kaffe på en hel dag.

♥ Det är skönast att sova på dagen, enligt mig!

♥ Har en tendens till att köpa massa småtjaffs, men har lugnat ner mig en hel del!

♥ Att ha mobilen i fickan ger mig trygghet.

♥ Gillar känslan av att ta på läppstift på läpparna.

♥ Gillar att städa, se förändring. Stökigt --> Rent!

♥ Skrattar ofta för mig själv om jag kollar på serier eller ser nått roligt.

♥ Har jättelätt för att gråta, det hade jag inte för några år sedan.

♥ Värderar vänner, familj, pojkvän och alla de som står en nära högst!

♥ Älskar att kliva upp tidigt på vardagsmorarna, så man hinner se serier!


hemmadag

Jaa..på hemmadagar brukar jag få jäkligt mycket gjort som tvättning, städning eller typ kollat på seriemaraton men idag har jag legat och hostat och legat sovit ända till klockan halv 5! Har mått jättedåligt, klev upp en gång imorse och det var när klockan ringde. Fick sjuk yrsel och huvudet dunkade samtidigt som jag hostade lungorna ur mig! Gick raka vägen till sängen igen! Pjuh..

Men efter att jag fick en ipren av thomas mår jag nu lite bättre och kan iallafall sitta vid datorn, hehe! Blir nog bättre när man har ätit lite middag! :)

Tur att thomas kan ta hand om mig när det verkligen gäller, haha ;)


halsont

Usch..Har verkligen ont i halsen nu och hostar och hostar! Har försökt somna till en film men det går inte, ska försöka nu igen efter lite blogg, huhu!
Hoppas jag mår bättre imorgon!

Saknar verkligen resan till portugal med thomas, underbart



hollywood fruar

Har tillbringat kvällen med favoritflickorna + en favoritpojke, hos beccifjärten! Kollade på hollywoodfruar och pratade litegranna! Alltså mycket av min kärlek går till Maria Montazami och hennes såå söta uttryck! Som när hon skulle "tuffa" till sig lite och säga hallå haha!

Skolan idag var helt okej, kort dag slutade vid 1 tiden så åkte in till kulturmaggan och lånade lite faktaböcker.
Kände att jag var tvungen att skriva det, kändes så vuxet! ;)


goodie

Så himla skön låt med bästigaste christina aguilera och T.I, tack ida-maria the tipser!


Till faster!

Och äta middag med henne, hannah, kikki och ida-maria! Självklart är lilla oliver med också tills vi ska gå ut!
Har nyss fixat mig och väntar på att vi ska åka, ska bara borsta tänderna och sätta på mig en parfym sprut so am i ready to go!


skitkallt

MHM, det var ordet.. 19.6 minus grader ute nu! Försökte sova förut med kunde inte utan bara låg och vred och vände på mig, får väl se om jag får plats sen i sängen, thomas ligger ju och sover där, utbrett, haha min sötnos!

Ja, den här helgen är späckad iallafall! Men rätt kul det också! :) Imorgon är det fest hos linski i matfors, på lördag middag och utgång med kusinerna och på söndag julmarknad med thompis, ida-maria och mamma! Mysigt värre..

Mysigt förra julen när fenjas godbitar ploppade ut! ♥


RSS 2.0