godkväll!

Varit en jättemysig dag idag (: slutade tidigt så åkte hem och fixade lite, tvättade osv.. sen på kvällskvisten har jag och sara kollat på svenska hollywoodfruar och så! Nu är jag verkligen så sugen på att färga håret brunt, inte för mörkt brunt men brunt! Jag orkar inte hålla på att slinga och slinga för det blir ändå fult! Ska iallafall färga bryn&fransar sedan och fräscha upp mig lite!

Hoppas ni som läser har det bra och riktigt njuter av kylan, hihi!

Farmer..


200 dagar..

NJA, inte riktigt men nästan! Man blir ju lite snuvad på pengar när de sägs att det är idag det är 200 dagar kvar till studenten när det egentligen är fler dagar. Men attans, vi ska ha kul ikväll endå och inbilla oss att det bara är 200 dagar kvar tills vi står på trappan!

PUSS PÅ ER! ♥


fortare än vanligt.

Känns som att den här helgen har gått alldeles för fort! Har inte gjort speciellt mycket förutom varit med thomas och i lördags tony, fast jag har nog inte skrattar såsom jag gjorde i lördags på sjuuukt länge..och skrattet förlänger väl livet? = Mer helger till mig!

Ska sova nu så jag komma upp imorgon bittää! Pussar ♥


samhälle

Ååhå, nu kommer gnället! Jag kan verkligen ingenting inför provet imorgon, det är så fruktansvärt svårt! Alla riksdagsgrejer, regeringsreformer och uuuusch! Jag mår faktiskt dåligt över att jag inte kan någonting, jag hatar att lämna in ett blankt prov. Så får man den där blicken "mhmm vafan gör hon på dagarna som är så jävla viktigt och inte hinner plugga, jävla lathund", jovars idag sov jag två timmar efter skolan!

Har iallafall tänt massa ljus nu i rummet och har målat naglarna, hittade igen mitt turkosa nagellack från i somras, blev så sugen! Måste rensa upp lite i min nagellacks låda..intressant..

Snöar ute förrästen! Myysigt..


julklappar

Kollade datumet och insåg att det är dags för julklappar snart? Jädrar vad tiden bara rinner iväg.. tur att jag redan har en julklapp klar sedan länge! (;

Till vem?


onsdag eftermiddag

Hej sötnosar! ♥ Sitter och pratar ( eller ja precis på ) med tony i telefon! Intressanta tider om ja säger så (; Har vart på prommis med pärlorna sara och rebecca också! Gick en hyffsad bit iallafall, upp i granloholm sedan mot bersåker, ett varv i elljuspåret sedan samma väg tillbaka igen! Så himla skönt det var att komma hem och duscha, det började ju precis regna när vi kom utanför dörren! Vårant tur om man säger så..

Nu kommer nog thompilompa vilken minut som helst och hämtar mig! Lovely-times!


tisdag

Tisdag igenn, jisses tyckte nyss de var tisdag? Jaja..jag klagar faktiskt inte för ikväll är det tv-kväll! vu tjejor ska vara hos christine och dricka glögg, jappjapp vuxet värre! Hehe..

Förövrigt har jag tvättat, städat och varit med saris idag, och rebecca en liten stund! ♥ Sen lagade vi mat, blev skitgott! Har nyss druckit kaffe och nu är det nutid.

Bjuppar på några bilder! (:

Portugal - Stranden, (en del iallafall =D )


På irland! Asmysigt..amerikanskt(?)








RSS 2.0