29 september - skola

OKEJ! Asdålig upptadering, förlåt babes. Men har haft viktigare saker för mig (; har bytt linje, trivdes inte speciellt bra på media, var alldeles för mycket plugg (enligt min smak) och inte alls samma sammanhållning inom programmet som dom verkade ha på barn&fritid, så jag bytte dit (: och efter sisådär en vecka bytte Christine också! Sen åkte vi på  läger och sådär, lögdö bruk, paddlade som satan :'> haha! Men måste säga att jag trivs skitbra på BF! Och att lägret var bra förutom vissa tillfällen då man bara ville dö, t.ex under paddlingen då det inte gick så bra för mig och linda, haha jag skällde på en stackare, jag var nikotinfri! Haha Linda tyckte jag var otrevlig som satan och försökte göra upp för dom och vi väntade på dom, och sen kunde jag bli ickenikotinfri..då gick det lite bättre! Och rösten vart hes som satan efter spökstigen i skogen, HAHA fyfan var så jäävla rädd höll på att skita ner hela skogen förfan! Ni lyckades med den treor..

Rätt mycket som har skitit sig, men blivit bättre på andra vägar, och det tackar man för :> Tänker köra racet som jag själv vill nu, och inte efter någon annans regler. Slut med det, pallar inte. Så ta det som det är eller skit i det, och bete er som ni vill, kanske inte ens jag som förlorar på det i slutändan endå? Tänk påét.

Min hämäläinen (<3) och lilldavid





5 september - hemmakväll

- Kvällen ikväll består utav mami&maria och en film från hemmakväll, det fick bli Juno :'> alla har sagt att den är bra, och den har fått bra kritik i tidningar osv. så vi hyrde den. Den var verkligen bra, grinade som fan ett taf..haha. Köpte fett mycket godis också, eller mamma gjorde, muahah :>

Fast imorgon åker vi till morfar, sen på söndag åker jag till Emil, om jag hittar dit..haha men det ska nog gå bra! Kommer då alltså inte kunna upptadera här nånting på nån dag sådär, men ge inte upp hoppet darlings! I'll be back. . .




Puss <'3



5 september - toca meee

- jag är fortfarande hemma från skolan, och det suger som satan! :'> Finns ingenting att göra, ida-maria sitter bara och pluggar, och jag har sovit typ hela dagen..alla är typ på stan, crilla ska till sin mamma, linda skulle göra nånting och jag har absolut ingenting att göra, amanda skulle umgås med hannu typ tills han åkte ikväll (fastän det är förståerligt pga distanset) Men jag blir suuur :( Jag vill göra något fanfanfan.. Ska fan åka in till saras skola ;o har jag något att göra iallafall!


Dagens outfit HIHI alá kenzis,blondis&kissie



nu äre gråt! PUSS

4 september - muffinsbak

- Har bakat världens godaste muffins idag när jag har varit hemma från skolan, känner mig jättehängig och inte alls pepp på en jättelång torsdag i skolan. Så klev upp vid klockan 7 och ringde tjejerna, och mamma som fick ringa och anmäla mig som sjuk :'> Sen typ vid 10 när jag varit hos sara ett tag bakade jag vaniljmuffins med rosa glasyr och strössel, svinigt gott, mumsi <3 haha..vill gå ut i skönvädret snart innan solen försvinner också,

ska nog möta upp ida när hon ska hem från stan och ta mig en prommis..



Faktiskt svårt att få till riktigt bra glasyr :'<


xoxo



3 september - skola

- Just nu sitter jag på datorkunskapen och hare skoj, verkligen jätteskoj eftersom amanda dissade och gick till rektorn :'< haha, jaja men det  var ju et bra intiativ! Efter den här söta lektionenn kommer vi typ ha 3 timmars hål, skönt som saaatan :'D

Känner mig dock helt förkyld, fast fick ågra asbra mirakelpiller av maria, så jag har inte ONT i halsen längre, har typ bara torrhosta och är hes, och det suger ju iofs men, varför klaga, orkade egentligen inte gå på skolan, men jag härdade asmkt imorse, stolt eller vadå, hahah.l

Nu har amanda kommit tillbaka iallfall, cheers huhuhu..

Nu får ni avnjuta någon annans blogg for a while ;)

2 september - fotografering

- nu siter vi i en av alla dessa datorsalar, och har nyss haft fotografering, eller mest fotografering på mig&elin muahah :> Eller vi var i grupper på 3, jag amanda och elin var en grupp.. ni har nog sett amanda i min blogg förut men nu fpr ni se elinpelin lindström!





Nu slutar vi typ :'> tjenixen pupöör!

2 september - mentorstid

- Yeah sitter på mentorstiden nu i rörlig bild salen, ulf är yr som vanligt :> men det är lugnt.. nu ska han kolla på min first lass, så jag upptaderar när jag kommer hem era små snippor :D

1 september - godnatt

Godnatti nu mina små grodyngel så ses vi i morgon, HI HI HIH!!
Nä, men är tjockt trött..har nyss sovit typ en och en halvtimme i soffan i ett tappert försök till att se film med cellisen! Jaja men det var skönt, hon masserade mig..njutbart. Fast nu har jag lika ont i ryggen igen, om inte mer.

Maria min kusin visade hur man skulle jucka på golvet för att få mindre ont också, men det hjälpte inte, men jag gjorde en köttböllen! Mwhiaihaha

Vad jag har gjort idag? Bra fråga
Skolan började sisådär halv nio, så jag,amanda och crulla tog bussen klockan åtta, hur bra väder som helst idag, tuuummen upp! Sen hade vi först historia, då kom jag inte ens ihåg vad vi gjorde för något, men vi fick sluta 40 minuter tidigare! Sen hade vi .. ja vad fan hade vi..måste kolla schemat..aah engelska, matte och rörlig bild! Dagen har vart rätt stillsam med tankepå alla raster och grejer vi fick, och har umgåtts med amandaanjovis&annaapa typ hela skoltiden!

När vi hjulat hemöver med kvartöver fyra bussen, gick jag hem och åt middag och lite sånt, sen gick jag hem till makapärsara! Där vare lite av ett kaos, men vi kom ut iallafall! Då kom den där Adolfsson och skulle ha hjälp av linda att köpa cigg, så åkte Rebecca&Linda på hemköp och vi tre gick upp på skolan, och där kom Amanda&Hannu :> Sen satt vi typ där resten av kvällen WIWieiiew!

NÄNUNI! Nu ska jag tryna, xoxo


1 september - cryyy for yoou.. ps. outfit asså .ds



En rosa kofta
en svart tröja
en vit mudd hihi
svarta leggins
EN ELEFANT

vad säger ni, platsar jag som den nya blondinodinosaurie,kenza som man uttlar kinza, eller stina räk-lee? Ge mig förhoppningar, HOPP!




1 september - cykeltur

- Okej..idag tänkte jag vara hur duktig som helst,och cykla till skolan..jag förberedde allt, pumpade cykeln (och det gick bra) och allt sånt, sen precis när jag går och lägger mig, inserjag hur mycket jag kommer frysa&svettas om vartannat när man ska upp i uppförsbackar och ner i långa nersförsbackar, och hur otroligt vågigt mitt hår kommer att bli, och hur röda kinder jag kommer få, och hur pinsamt det kommer bli att cykla hem cykeln sen...
cykeln lämnar jag nog hemma idag..

Och det här med att jag är uppe halv 7 klar att gå till skolan känns sjukt! Jag vaknade typ kvart i fem, låg till klockan 5 ungefär, sen kunde jag inte ligga kvar längre, det kröp i mina ben, i mina armar som ville roffa fram trippeltången och bara få någonting gjort..så jag klev upp och roffade tag i trippeltången..som sagt.

Och om man ska vara alá KiSSiE,STiNA-LEE,KiNZA,BLONDiNODiNOSAURiEBELLA, (och alla stora snygga bloggare) Så ska ni få se en dagenz outfit i ett inlägg lite högre upp snart, fnizz!


RSS 2.0