energikick

Dagen i ord, inte som vanligt..eftersom jag har varit den sämsta någonsin på att upptadera. Oupsi.

Men dagen har iallafall, varit hur seg som helst, mitt humör har svängt som satan. Ena sekunden srpinger jag runt här i huset och sjunger med i alla de jävligaste låtarna, och ena sekunden sitter jag och gråter i sängen, ena sekunden skriker jag av glädje och i den andra skriker jag av obehag i min egna kropp.

Vaknade iallafall imorse med min älskling, värt mer än allt. Men vi hade försovit oss, så precis när jag galde som en tupp att vi hade försovit oss och att klockan var halv 9, hoppar thomas upp ur sängen, går ut ur rummet för att ringa sin farfar (som i sin tur var snäll och skjutsade oss till bommen) men då var han redan där, jag fick en chock! Hoppade själv upp och satte i plattången och sminkade mig på MINST 10 minuter. Rekord.

I skolan var det slappt, as usual. Vi hade bara grupparbete..då vi vart färdiga med våran sexiga (som christina säger Poustehr) poster alltså. ASSNYGG! Sex röster om demokrati liksom..sveriges bästa grupparbete! Hihi..

Efter skolan, gick jag hem..satt vid datorn, och ja som sagt humörsvängde omkring lite här hemma, sedan gick jag till sara och joinade henne och rebecca, såg filmen wild child. INTE att rekomendera. Men därimot blir det mys med thomas på fredag, då vi ska se I taket lyser stjärorna på bio!

Nu tjatar mamma på att jag ska få en god natts sömn också..hon har rätt. Men en annan sak jag tänkte på idag, när jag flyttar hemifrån, kan man undra om hon någonsin kommer sakna de fina foundationränderna hon alltid får på sina ''fina'' toalettshanddukar, eller om hon kommer att sakna disken jag alltid ställer på köksbänken, eller kläderna jag slänger omkring i hela huset.. hoppas det! Ondskefullt..

xoXO Karreeeh
Helex nästa säger jag bara..

Födelsedag och grupparbete!

Idag är det min födesledag, nu är det bara 1 år kvar tills jag blir mydig, och stor! Krogen och allt.. woho.

Det enda tråkiga är att jag nu sitter i skolan, och håller på med ett grupparbete, jag, victoria, jan-erik, linus och Z är tillsammans i gruppen. Det går väl sådär? Jag fick rita en bild om demokrati, den vart ju fin! riktigt fin. Den ska vi ha på våran planch .. haha!

Efter skolan, åker jag och thomas in till stan. Träffar patrik som ska uträtta ett litet ärende till oss. Superbra! Riktigt super..att han åker ända från härnösand alltså! Tack.

Och victorias vibratorsignal är den grovaste någonsin, haha! Eller hur man säger.

xoxo


gör livet lite lättare

ja, min thomas gör mitt liv mycket lättare! Han kom förbi några timmar idag, och gjorde mig lite friskare. Jag blev superglad, men det är klart!
Sen då han åkt hem, åkte jag en sväng på stan, för att tröstshoppa för att han åkt hem.. det blev två foundations, en hårspray, en hårfärg, en makeup svamp och en dipliner. Då vart dagen ännu lite bättre!

Min msn fungerar inte, så jag blir angry juuu! Men ska ringa någon, och fråga om dom vill hitta på något, ih! Jag orkar inte sitta inne en kväll till.. nej det fungerar inte.
Och imorgon blir det förhoppningsvis thomas !!! massa utropstecken på det.

K to the N


allt för mycket

- allt för mycket känns för jobbigt just nu, det händer en massa konstiga saker. Saker som jag inte tänker ta i bloggen, allt för personliga saker. Men annat jag kan säga är att, jag är hur sjuk som helst ( en andledning till varför jag inte orkat blogga de senaste dagarna ) Senast idag hade jag drygt 39 graders feber, och jag..smart som jag är, trippade jag iväg till solariumet..tror inte det vart bättre av det. Annars älskar jag Thomas <3 min babe.

Han kommer btw imorgon, med meloooon! Pappa fick mig att få ett nervöst sammanbrott förut också.. mamma ringde och sa att han skulle köpa en melon på vägen hem från jobbet, så kommer han och ger mig en luden kokosnöt..då brast allting, satt och grät och grät, ända tills han kom med en melon! Thomas har varit tvungen att sitta och lyssna på mitt tjöt och gråt också.. jobbigt för han. Men det kändes lite nödvändigt, för jag var tvungen att få ut det.
Men varför grät jag? Jag vart typ asledsen för att thomas sa att jag såg ut som en kräfta efter jag solade första gången på säsongen, det kom jag på och låg och grät hysteriskt. Tönt_girl_92

Nu ska jag kolla på film, med min mamma&syster <3 

K to the N - i learn from the best.


i dont mind at all

Skolan idag var rätt rolig! Började klockan 12.25 med att ha lili, där fick vi bara planera lekar två och två, jag och Linnea bestämde oss för att vi ska hålla i leken hunden och benet, haha ska bli kul att se alla andra stå på knä och skälla efter benet, slynglar. Sedan var det idrott, då hade vi boxning (som alla andra 1or också verkade ha haft) haha..förutom att BF är lite efter. Men det var iallafall jävligt jobbigt, för dom som inte har kondition alltså, men vissa har ju bra så! haha..syftade såklart INTE på mig där. Efter idrotten, gick jag och sara för att möta upp thomas och timmy, sen försvann dom på vägen, dom kunde kanske inte vänta tills dom kom hem, så dom tog kyrkogårdens skjul? Men jag och thomas traskade iallafall på.

Sen har vi bara varit hemma hos mig och pluggat, alltså riktigt råpluggat. Jag har delvis översatt en hel engelskauppsats på ett A4 som jag igår kväll skrev..hosthost *pedofilskrivning* Men det vart väl sådär, haha sist jag gjorde thomas läxa, fick han kommentaren;

If you are so bad at English, why is your text more or less without any grammatical errors?? Did you get help?
Det var Gretchen orange grinchen som hade skrivit det .. yes!
hah olyckat.

Men nu ska jag nog mysa med thomasälskling innan han ska hem med nästa buss .. <3

xoxo bomahn



och den himmel jag trodde fanns

- har nyss läst en text utan innebörd, en text i thomas engelskabok! Maris journal tror jag den hette, handlade om en tjej, som hade en häxa till mormor..och hon hängdes. Ja helt ovärt! Men det ska jag inte säga till thomas nu, för nu ligger han sött i min säng (som vanligt) och läser den för sig själv,och ibland frågar han små söta saker, som vad daughter betyder, och vad handkerchief betyder. Jättegulligt!

Nu fick jag kommentaren: Det är så svårt att läsa engelska, sen lägger han sig i sängen och kramar min stora blåa zebra randiga ovala långa kudde, och SLÄPPER SIG, sen ber han mig att inte skriva om det i bloggen. Men alltså, hallå? Du fjärtade på min blåa fina mysiga ludna kudde. Tack! Men jag älskar dig endå!

För prick en timme sen startade vi våran bastu, så vi ska snart ner och basta, dubbelmysigt. Och sen ska mamma få möjligheten att åka i samma bil som oss tillsammans, lyllo henne! Hon ska få skjutsa oss till hemmakväll så vi kan hyra någon mysig kärleksfilm att gråta tillsammas framför. Supermysigt!

Det enda negativa, det är att pappa bara ska visa sina fyndiga sidor, då det är snack om att köpa någonting nytt, TILL MIG tillexempel, nu bara för att jag skulle få min sköna, snygga oerhört oemotståndliga 120's säng, nä.. då tar han arslet ur vagnen och fixar min säng så att det är helt omöjligt att ramla igenom den. Super? Nej tack!


sundsvall duger, när man har thomas!
xoxo - karin boman

barn&fritid kortdag

det enda som driver mig upp en morgon som denna är vetskapen om att BF08A slutar 11.20 idag! Vadå skönt.. Efter skolan blir det kanske staden med min syster ida-maria, om jag inte stannar kvar på västermalm och äter lunch med min thomas. Jag får se hur det blir!

Sen följer thomas med mig hem, och sedan vid 5 tiden åker vi nog till honom! Mys.. och på lördag blir det nog hit till granlo igen, och birsta för att inhandla en ny säng på söndag, muahah! mäktigt, hahaha.. och lite andra saker som skor osv. Har jag sagt det redan kanske? Har en känsla av det, men om jag har sagt det, så får ni ju bara höra det igen. Wierdo.

Relaxad idag ju!

XOXO skriver sen ♥

Torsdagsmys!

Sitter hos Sara nu :) Rebecca sitter och letar billiga resor man kan utnyttja! Sjukt mysigt att dra ihop ett gäng och åka utomlands! Vore perfekt + att jag är lite avis på amanda som är i varma thailand nu! Less på att man måste klä på sig så himla mycket innan man ska gå ut, och när man går möts man av stora snödrivor! Men thomas har ju lärt mig att åka skoter med han! Ett plus ju!

Ska snart sätta igång en film som vi kan se, fett mys!





xoxo

22 januari är min dag





J-LO's parfym igen
Nya stövlar
Tights
Sony Ericsson headset


120 säng
Rullgardin
Förvaringsfack

xoxo

Osannolik trötthet

- Jag vet inte varför, men känner mestadels trött, trött på allting, livet, skolan, trött på vissas beteende, åhja! Mycket man kan rabbla upp, trött är jag.

Nu kokar jag, thomas och sara nudlar hos sara! Det ska ju bli intressant, just nu sitter sara och pratar om att hon ska rensa upp bland sina ''produkter'' och att hon måste städa hyllan, medans gårdagen var hyffsad dramatisk! Jag ska även hjälpa thomas med engelskan. Fan det ska bli bra!

upptaderar nog senare!


xoxo

alla hjärtans dag tips, TACK!

Någon som har något fint tips på vad man kan göra med sin älskling på alla hjärtansdag! Det är ju ett tag kvar, men vill ha så mycket möjligheter som möjligt, min dröm är att ta in på hotell med fin middag osvosv!

TIPSA!


xoxo

7 januari - förundras

- jag förundras över hur folk kan vara mot vissa, och på ett helt annat sätt mot andra. Rätt faschinerande faktiskt! En sak som jag är sjukt glad över, är att min thompaläinen ligger bakom mig i min säng och skrattar gulligt, inte åt mig om ni trodde det, åt steph brothers. Ska man kanske krypa ner och mysa med han snart? Jaaaa! <3 klart , men ska ju skriva klart här först, annars klagar han ju på det också , haha, nu vart jag den som klagade eller?

Vaknade inatt av att thomas väckte mig, jag hade tydligen skällt på honom, men jag mådde illa som ett as, gick inte på skolan, och se på skrutten! Det gick över. Sen har jag bara varit hos Sara, där avr även Timmy, han låg med sina knän mot min ryggrad (alla låg och sov i saras säng) och nu gör den ont igen! Taaack, nu tackar jag så hjärtligt för den! Men jag får kanske skylla mig själv..jag som la mig sist.

Men nu kan jag inte hålla mig ifrån thomas längre! Lyd mina sanna ord:

man förundras och man förändras, that's life.




xoxo

6 januari - middag

- sara tycker att min blogg har blivit tråkig och pretto, KUL! tack för peppande motivation sara margareta åhlen! Den enda peppande är thomas som spelar upp indiskdjungel musik, suveränt! All night long.. all night, ALL RIGHT!  siesta forever..come on and sing our song, all night long, dumbadumbaaahhh all night long, all night all night..

Thomas och min familj har nyss kommit hem från faster Anna-carin där jag lyckades få jätte klumpig mjölk i mitt kaffe, och sedan råkade jag spilla ut kaffet över hennes fina tygmöbler, jättebra presterat under 20 sekunder.
Sedan sjöng vi singstar, och thomas klagade på mig, då hans musiklinje vart hur knövlig som helst.. fast jag var då inte bra, men därimot min 5åriga kusin satte typ alla låtar perfekt, det är ren avundsjuka från min del.

Sen spelade thomas och oliver star wars ( i lego form ) sjukt tråkigt för mig som fick sitta och kolla på, men då hade jag ju min kära mobil, så jag smsade lite med crillacrull! Min mobil vart ju sönder, då den låg i thomas blöta jacka hur länge som helst, för att ajag svimmade uppe på fjället, HAH thomas pushade mig för långt .. buhu haha!


pappa, oliver som ligger med blå tröja, ida med hål på ryggen, och mamma som stödjer stjärten, och thomas som ligger och vilar ögonen i soffan!



spelade som sagt star wars lego!



oberädd syster!

xoxo




RSS 2.0