tattoo

oh my gosh vad varmt det är ute, och ändå sitter jag här vid datorn! Nää.. men har bränt mig så mycket på bröstkorgen, axlarna så vågar inte sitta ute mer idag, har suttit någon timme, två timmar kanske idag! Igår satt vi ute helahela dagen, med mina bästa! ♥ Tony har sovit här hos mig i helgen också, och thompis såklart! Har varit så underbart den här helgen. Det blir väldigt chill hela lovet skulle jag tro, ska till farmor och tvätta fönster på 7e våningen.. aah hur ska jag klara det?

Är såååååå sugen på en liiiiten tattuering nu! Ett litet hjärta typ, bara för att det är charmigt med små betydelsefulla tattueringar. Någongång ska jag tattuera körsbärsblommor längs med armen, så fräscht och underbart fint. Men det blir senare i livet det, hihi!

Ungefär sådär, UNGEFÄR!

haha, oh my gosh!


studentklänning och sånt

Har äntligen hittat min kära studentkläning (hoppas jag) en billig på HM, men enligt mitt tycke helt underbar! ♥ En fladdrig skir liten sak! Hoppas bara den passar, beställde även ett par skor och ett linne, svinbilligt hela kalaset!
Nu har flera ton sten lassats från mina axlar, haha!

Klänningen tillhör HM's Conscious Collection.


måndag morgon

Sitter och kollar på Jims värld, as usual..känns dock som att man har sett alla avsnitt nu? Flera gånger om dessutom, menmen! Är jättetrött, känner mig trött hela tiden, varför? Ska försöka bli piggare hur man nu blir det hehe!

Skolan idag, ska ha en lektion nu på morgonen, sen ska vi förmodligen till Erikshjälpen på studiebesök i kursen människor i behov av stöd och psykosocialt arbete, ska faktiskt bli roligare än att sitta i skolan bara med tanke på att vi fixar studiebesöket själv och slipper dras runt med lärare och hela köret =)
Förhoppningsvis hinner jag&sara ringa till skolan där vi ska ha praktik tillsammans också, roligt att för en gångskull få vara med  någon man känner haha.

Ja lite sommar hade ju inte varit helt fel!


RSS 2.0