grattis på mig!

Åh! Snacka om att fått uppleva världens bästa 18-års dag! Dagen började med att jag vaknade skittidigt, sen kom mammsen&pappsen upp och vi fikade god frukost och jag fick presenter. Sen efter skolan träffade jag upp lindis,johanna och tony på stan, köpte en sjukligt fin kavaj på HM! Sen hem och träffade upp älsklings-ida som kommit hem över helgen! Vi åt god middag, tårta och sedan åkte jag och Angelica till Timrå-Linda, förfestade hade jätte kul och sedan tog vi bussen in till stan.

Började på Daltons, sjöng kareoke och fick fina gratulationer =) sen gick vi till momento där jag hade turen att komma in! Dansade, drack och hade sjukt jävla kul alltså! Kan nog inte förklaras, nejnej!
Hoppas vimmel-bilderna från momento kommer upp snart också!

Nu kommer snart släkten och älsklingen! Pusspåer!



kallt

Hej Sitter och fryser ihjäl och funderar på
att låta sängen  ta över den här kvällen, har
börjat sova rätt tidigt faktiskt! Blir mycket lättare
att kliva upp på morgonen + att man har mer
energi i kroppen dagen efter! Nice i say!!

Imorgon blir det en vanlig skoldag och sedan
ett möte med chefen och handledaren på min
apu-plats. Trevligt trevligt, efter det åker jag till
min älskling!! Längesen jag var där nu känner
jag. Men ändring på det blir det somsagt imorrn!



pussar!!


bull-terrier

Så jävla fina hundar! Älskar deras nertryckta ansikte och nos :D<3<3


fjärt-orkester

thomas är min alldeles egna lilla fjärt-orkester! HAHA fan vilket roligt ord, kom på det nyss! Även fast det säkert inte  är någon som kommit på det innan!

Har legat och sovit nu ett bra tag och ska till hemköp om ett tag!

HAHA, okej den engelska översättningen på fjärt-orkester var bättre!!
HÅLL I ER!
NU KOMMER DET....
...fart-orchestra - HAHAHAHAHA!

nu ska jag gå och öva på den nionde symfonin!



stora drömmar

Åh! Fan vad jag vill ha saker nu, kom också på i denna sekund att jag typ börjar varje blogginlägg med ett "ÅH!" haha undra varför, är nog en åh;are.

Men iallafall, vill ha mitt körkort nu, vill vara 18, vill vara ekonomisk oberoende, vill ha min älskling här, vill ha en egen lägenhet, vill kunna vara skitbra i skolan, vill kunna vara alla till lags utan att såra folk, vill vara mer självständig. VILL HA EN NY HÅRFÄRG!

Saker som jag kanske borde försöka göra en ändring på;
- pluggapluggaplugga till körkoret
- skaffa en mångmiljonärs jobb
- betala taxi till min baby
- ta ut en miljon från mitt mångmiljon konto och köpa en lyx-våning
- ta mig i kragen
- köpa hårfärg

Anledningen till att jag kom på hårfärgsideen (föruom att mitt är jäävulskt fläckigt nu) är för att jag satt och kollade på gamla bilder, hade skitljust i somras och vill ha tillbaka det!! Ni får se bild på 3 olika färger jag haft under det förra året.



avatar

Gick ju på bio med Thomas i fredags, Avatar! Skitbra rakt igenom, den kändes verkligen inte som att den var nästan 3 timmar lång och man var verkligen inne i filmen nästan hela tiden.

Jag var lite skeptiskt åt att den verkade så dålig, animerad..action liksom. Men efter bara 10 minuter var man ju fast! Rekomenderar den här till alla som gillar att kolla på dumburken, troligtvis alla :') (Men se den helst på bio)




dags att sussa

Nej, nu ska jag kika på en film och sedan sova! Imorgon är det skola, + körskolan som gäller!
Har skärt upp apelsen och valt ut nåra godisar till filmen! Haha det enda jobbiga är att man måste
kliva upp ur sängen för att borsta gaddarna! Jobbigt läge.


psoriasis

Åh! Fan vad arg jag blir, min psoriasis kommer nu igen. Bara att börja smörja in mig med skitsalvan igen, blir så jävla less jag som trodde att den inte skulle fortsätta komma på kroppen, utan höll sig till armbågar&knä. Men icke sa nicke. Hoppas den försvinner lika fort med kortisonet.

Psoriasis
är en ärftlig typ hudsjukdom som gör att man får flagnande fläckar på kroppen (mest på armbågrar och knän som sticker ut liksom). Det finns dom som har det jätteallvarliga men jag har bara lite, tydligen mest på vintern.



sömnbrist

Hej alla skönabönor. Kan verkligen inte sova! Paniik..har ont i munnen. Konstigt nog får jag det när jag har sömnbrist. Måste försöka snart igen..

Ikväll ville mamma kolla på film med mig, gulligt värre! Så jag och thomas kollade med henne på My sister's keeper. (Allt för min syster). Jag grinade seriöst halva filmen. Så otroligt fin och sorglig. Kan rekomendera filmen, men den hade nog varit bättre om man inte läst boken, för man förväntar sig massa som inte kommer med i filmen.

Den handlar iallafall om en familj, en av döttrarna har leukemi (blodcancer), den enda som kunde donera friska organ, blod osv är hennes lillasyster (som gjordes i provrör för att få exakta gener osv som storasyster) Tillslut får lillsyster nog och stämmer sina föräldrar. Hon vill ha makten över sin egen kropp. För ända sen hon var ett spädbarn har dom tagit kropps-grejer av henne!

Känner nu att jag inte borde ha druckit kaffe under filmen!



en rosa gaga

Tycker Audret Kitching är så jäkla lik Lady Gaga på vissa bilder, kanske beror på en udda stilen. Men den enda tjejen jag faktiskt tycker passar i rosa hår..beror nog på att hon inte gör det till en emo-grej utan en mer sfärisk lady gaga-grej! Haha.



januari

Hejsan alla sköna bönor! Sov ända till 13.30. WOH! Fan rekord på länge, haha.

Sen dess har jag och babe bara tagit det lugnt, sitter och fixar håret nu. Ingen annan som har tänkt på att det blir jävulskt hett i hårbotten av att platta håret länge!?!?



rubriken

Sådär, nu börjar livet snart igen! Haha, efter julen, nyår osv. Nu väntas bara 18-årsdagen. Sen är jag screwed. Vill inte fylla, bli myndig och det där. Känns förjävligt! Men skönt, jag vet, bra konstigt. MENMEN!

Idag då, vaknade av att jag och Thomas hade försovit oss, skulle kliva upp i tid så vi hann åka med mammsen till någon skoteraffär! Men då hade hon börjat laga mat till Ida-Maria och Per, så vi fick vänta. Sen körde jag oss till nacksta, affären vi skulle till var stängd, så vi handlade inne på Ica.
Sen sov jag, sen körde jag matforsvägen till thompa. Nu sitter vi med varsinn laptop och är osociala, (blir det snart ändring på, mihii!)

Nu glodde thomas på ordet screwed och sa, "nu är du knullad!?!??" men som ni säkert alla förstår menar jag uttycket körd! Haha.


RSS 2.0