lång dag

Holy, vad trött jag är nu. Ska snart krypa till sängs hade jag tänkt, skolan börjar ju imorgon, bäst man är pigg då (;

Tänkte bara berätta lite kort vad jag har gjort idag;
Vart på stan med Amandy en snabbis
Vart på utbildningen
Träffat Linnea&Linnea en stund på stan
Sovit
Övningskört
Träffa crillis, en väldigt kort stund

Inte allt för mycket, men dagen har känts oändligt lång! Skönt endå att få saker gjorda! Inhandlade lite nytt också,

PHC - hårinpackning och värmeskydd
Lee Stafford - Värmeskyddande spray
Gina - grå mysig tröja
Bokia - almanacka
Puma - parfym, asgod!

NEJ, era pluppisar nu drar jag mig undan. PUSS!


måndagsmorgon

ALLTSÅ VA?! Jag är vaken nu, jag har ingen skola idag. Men man är väl tvungen att vända om på dygnet, sov 3 timmar inatt bara för att jag fick elektriska stötar genom kroppen och hörde tåg och tutningar i öronen igår kväll innan jag somnade. Världens äckligaste känsla kändes det som! Hela kroppen domnade bort och jag fick inte fram ett ljud..crazy!

Men idag blir det iallafall stan med en sväng med Amanda,måste köpa lite block,pennor,mappar osv innan jag ska på den där utbildningen på körskolan. Weii, jag ska burna bort vägarna HAH! 

Nu ska jag göra mig klar! =) puss&kram på er lingonbär! ♥

IMORGON!! taggatagga


skitblogg

Jävla skit, varför funkar det inte att publicera? Blir ju galen om inte det här inlägget publiceras. Hade ju redan skrivit ett hyffsat långt inlägg, som inte ens ble det? Jag loggades bara ut när jag klickade på publicera.

skitblogg!

Glader

Åh :') äntligen beställt ny mobil nu! Testar en LG touch den här gången, om den är skitdålig får jag väl i värsta fall skaffa en annan! Men har testat den där och den är inte krånglig och den är snygg! Tycker jag iallafall :)

Nu ska nog mamma och jag poppa oss lite popcorn och fortsätta kolla på filmen som går på 5an! En amerikansk drama eller nått, faktiskt bra!


mobilen är trasig

less jag blir, min  skitmobil går sönder hela tiden. Så imorgon eller i övermorgon beställer jag en ny, baajs!

glad iallafall

Haha, känner mig glad idag iallafall :) snart klar med städandet, då ska jag bara fixa lite saker ute, PLUS att jag hittade min älskade cykelnyckel idag <3 åh, haha! Snygg städ-outfit också! Verkligen.. HAHA!


brandon heath - i'm not who i was

Okej små rosor, nu har jag iallafall kommit igång, men städandet och det där jobbiga. Och ändå satte jag mig vid datorn som ni märkte haha, slött!

Men det ska bli klart idag! Och IDAG ska jag ha ett fotbad! Done, jag ska!

Hejhej mamma om du har förstått hur man kommer in på min blogg nu, älskar dig ♥ haha hon är så söt, min älskling!

Nu städning, puss!

Hemma igen

Hallå Nu är jag hemma igen, har vart uppe hos Crilla med lite olika folk, riktigt trevligt! Sen när jag hade kommit ända hem typ, kom jag på att jag hade glömt kameran hos henne, drygt fick jag traska hela vägen tillbaka.

Imorgon blir det nog en s.k ''städdag'' då jag måste tvätta massa kläder, fixa i garderoben, dammsuga, damma, rensa smink, rengöra sminkborstar och sånt där! Sen på kvällen kanske ut en stund om jag inte slocknar i soffan, vilket jag har en tendens till att göra.. ehm.

Nu kommer ett inlägg med massa bilder från ''morfar resan'' också! Puss på er


världens värsta

Bloggare..kan tyckas vara jag som aldrig uppdaterar. Men snälla, sommar nu ju :D inte har jag tid för datorn hela tiden, och jag prioriterar nästan att läsa andras bloggar mer än att skriva i min egna. Kanske ska bli ändring på det?

Hade iallafall tänkt skriva ett helt inlägg om vistelsen hos morfar, skitmysig ju!

Och snart kommer nog min thomas till mig några timmar, puss på det! Och sen ikväll får jag se om jag ska ut, men jag tror det iallafall! :) Dagen har hittils spenderats med crillur, tony och rebecca en snabbis!

Now --> time for noodles! YAY
Telefonen jag tänkte på men...HJÄLP!


RSS 2.0