fuck you, you fucking fuck

Helt underbart film, sm jag skulle kunna se om och om igen. Den är bara så jävla söt och sann.  Och själva Patrik är så skön. (sluta dra egna slutsatser på vad skön menas med i detta syfte) Han är bara så jävla harmonisk på ett sätt som inte går att förklara. Jag är nog rätt svag för sånna personer. Som liksom inte bryr sig men endå är så jävla känsliga. Ååh..går inte att förklara. 

Trodde förövrigt aldrig att jag skulle få Thomas att se filmen, han är ju kanske lite homofobisk. Men bögar är tjejens bäste vän! Så är det bara. Ingenting killarna kan göra åt ;) hur mycket dom än hatar det och hur avundsjuka de än är på bögarna som förstår deras flickvänner kanske tillochmed snäppet bättre, så borde dom alltid veta att dom alltid är mest älskad av tjejen.

Puss på er.





Dagen i ord

Sådär, nu känns det som att nästan hela fredagen har gått åt.. på sätt och vis. 

På skolan idag stog det först datorkunskap på första lektionen. Där hade vi prov på open offices calc. Det gick ju sådär? Istället för ett diagram, fick jag fram 3. Vilket tydligen inte var rätt..känns ju sådär kanske. Men annars så! Sen hade vi svenska, där jag fixade till min svenska recension på boken Blåögd. Boken är annars världens töntigaste bok för de som går i 5an. Sen vart det kött-sen-sås med spaghetti. Mums?

Sen vart det stan för en liten stund, där man hann träffa lite folk och bli lite upplyst. Sen åkte jag,Sara,Timmy och min älskling med Njurunda-bussen, till Njurunda såklart. Men innan hann jag iallafall köpa en BUS på Ica. Ohyggliga dom var där som skulle snoka i ens väska. 

Sen frågade dom mig om mina chokladhjärtan jag fått av thomas var mina?!??! NEJ, det är deras såklart. Dumhuven.. (skulle ta med dom för att mysa med thomas ikväll) , Sen frågar dom praktiskt taget om jag har snott dom, och när jag säger att det inte är deras utan mina sedan tidigare, så frågar dom igen? Jävla tattarpaket till Ica. Chips less FETT fick också följa med..förlåt mina synder helex.

Men när vi väl kom hem till thomas, hade vi sex och sen duschade vi. Nu sitter han och spelar Fable 2 eller 3.

Imorgon, åker jag nog till stan för att införskaffa mig ett nytt fransk manikyr nagellack. Eftersom mitt nuvarande sjunger på sin sista refräng. INTEKUEL!

HAHHAHAHA OCH NI GICK PÅ DET DÄR MED MIG OCH THOMAS, PFFFFFFFFFFFFFT..! VI HADE SEX PLAGG ATT VIKA IHOP DUMHUVEN! ihihi, älskar att lura er. Som när vi hade förlovat oss, men i själva verkat hade jag köpt en plastig ring från ur och penn för 20 kr :') PUSS på er.

Vet inte varför. Men jag känner mig uttråkad. Nog därför jag gör så mot er musslor. Klappa ihop skalet och var glada nu.



Äntligen fredag



Si, nu börjar det bli dags att försöka ta sig till skolan om sisådär en timme. Även fast jag redan varit vaken i en timme och hunnit dricka honungsmjölk för att DÄMPA min hosta som uppkom igår, efter min långa samtals-stund med sara igår kväll! Jag torrhostar alltså hur mycket som helst. Men det har faktiskt, dämpats lite av honungsmjölken.

Och Just nu, känns världen BRA! På ett sätt, men på ett annat känns världen skit. Att det ska vara så orättvist åt vissa håll. Man vill bara hjälpa till, men man kan inte. Det känns hur jobbigt som helst.

NU ska jag faktiskt platta håret :) Pussisar



Slänger in en bild på hur det är som nyfixat och nyplattat! :)


men innan

Men innan Thomas kom till räddning idag, har denna pluttis varit min mys-sysselsättning.


6 månader idag




Idag har jag och Thomas ett halvår! Känns så mysigt och personligt på något sätt. Tyvärr var ju jag ''sjuk'' (Hunnit bli BRA mycket bättre) Men stannade ändå hemma från skolan idag, för att mammsen tyckte det. Men Thomas kom några timmar efter att han slutat skolan. Han var så jävla gullig. Hade sprungit förbi och köpt ''krya på dig/6månaders present'' på hemköp som bestod av två chokladlådor. Noblesse och hjärtan. Tack min älskling <3 ska mysa med dom ikväll! :D




jag föll för det

Jag har drabbats, av den här äckliga febern och förkylningen. Jag har ont i hela kroppen och det känns som att jag ska gå av uppe vid nacken, även huvudet dunkar som fan! Men vissa saker idag har gjort min dag lite bättre, och har faktiskt fått mig på bättre humör, det känns jättebra!

Har även börjat planera lite inför sommaren, vad jag ska köpa efter sommarjobbet osv. Japp, jag kanske har ett sommarjobb på G nu ;)


vart tog orken vägen

Jag vet inte vart min motivation eller ork tog vägen till att blogga, allting har krånglat en del i privatlivet och jag kände inte alls för att fejka fram någonting som jag innerst inne visste att jag inte villa ta här. Menmen.. nu kanske jag ser fram emot en liten nystart och börjar upptatera här igen. 
Like the idea? .. i understand you

Annars sitter  jag bara hemma hos Thomas nu och har tagit över hans dator. Så han får spela tv-spel, muahah synd för han. Men det är bara straffet för att han inte väckte mig efter en halvtimme som jag bad han att göra. FNISS eller nått.

Men puss på er och börja kika in igen (v)



sugarplum lips



Hallådär musslorna mina! Just nu sitter jag, thomas och ida-maria och kollar på DEBATT? Alltså vart är världen påväg? Och dessutom idas ide att kolla på det..

Märkte just nu att Thomas ligger och sover. HAHA! Jo jag förstår honom! (: och jag älskar honom, medans Ida-Maria sitter och sneglar på Thomas samtidigt som hon sitter och nickar åt debatten.

JAA! nu byttes det till 40 åringen eller vad hon är som röker cannabis varje dag och kollar hur hon är osv. Helt borta alltså, hahaha!

Aprils inköp

LIte som jag ska köpa då det blir det 20onde (;


Bodypump

AH! Typ nästan nyss hemkommen från ett långt träningspass på Helex. Det blev först gym i ungefär 40 minuer, konditionsträning med springning på band och rygg&mage osv. Sen körde vi ett pass på en timme, body pump. Fy in i helvete vad jobbigt det var. Trodde jag skulle dö av svett. HAHA! Otroligt vilken träningsverk jag kommer ha imorgon.
Men nu ringde farmor nyss och sa att hon kunde ge thomas några veckor på Helex om han ville träna med mig. Trevligttrevligt! Får väl bara se om Thomas går med på det..



xoxo

dålig upptatering



Måste börja med att säga ursäkta för jävulsk dålig upptatering. Jag vet inte varför, men har inte haft humör för att skriva. Bara att göra saker. Som att städa rummet, dammsuga huset, tvätta kläder, åkt och tränat osv.

Idag har jag gått omkring med hur dåligt humör som helst. (Nästan hela dagen)
Och inte kan Thomas svara på telefonen heller, sen halv 5 har jag försökt ringt han med jämna mellanrum. Men nej, 6 1/2 timme har det gått. Och jag oroade mig för hunden? Mja..Thomas har varit ''borta'' längre.
Men vi får väl höras imorgon då.. för nu planerar jag faktiskt min skönhetssömn.

Tränade iallafall igår, och ska träna imorgon. Jag höll på att dö..efter en timme och lite till i gymmet, drog mamma in mig på spinning. Jag var helt sjukt slut i kroppen efteråt. Och endå var jag tvungen att synda idag med choklad? Fan för Sara som frestas med att prata om choklad hela tiden.
Från och med nu, ska jag alltid ha en frukt och en vattenflaska i väskan.

Smekisar på era barnfötter

orolig

Under de senaste 3 timmarna har jag och Thomas letat en hund. Vi vet fan inte vart hon har tagit vägen och man börjar bli orolig eftersom vi har gått rätt långt och letat henne och sett hundspår som sedan har hunnit snöat igen. Thomas har även vart och letat med skotern och är fortfarande ute nu med skotern efter att han snackat med grannen som sa att hon sprang iväg hur snabbt som helst då hon troligtvis blivit rädd för något. Sen har vi hört konstiga ljud av en hund och en (människa?) och det lät verkligen inte trevligt. Men vi kan inte hitta henne någonstans, gode gud låt henne komma snart. 



städning

för ungefär en halvtimme sen vaknade jag på soffan hemma hos thomas, av ett ringande som fortfarande skär i mina öron. Typ en mozartsignal har klingat sig fast i min näthinna. AH min huvudvärk växer, och mamma tycker bara jag ska ta en alvedon.

Det var iallafall på tal om mammor, thomas mamma som ringde! det var dags att mata hundarna och ta ut dom. Det var ju bara att kliva upp och börja, och nu är vi i full gång med städningen i huset. Jag har hunnit dammsuga och flyttat ordning på saker. Spräng ballonger så hundarna blivit skrajsna också :< bahaa, förlåt.

Nu ska jag fortsätta så man kan slappna av sedan <3 smek

ge mig ett jobb

Jag vill ha ett jobb, ett jobb så man tjänar tillräckligt med pengar för att kunna flytta till en tvåa lite utanför city. Så man kan köpa småsaker som man vill unna sig då livet bara känns piss. Pengar som man kan använda till att roa sig, så man slipper oroa sig för att man inte ska några pengar alls då ens vänner kanske ha planerat att åka någonstans, eller att man bara kan köpa det man tycker är fint och nödvädigt just då!

För just nu skulle inte det här nya sminket&sminkredkapen sitta fint. Allting från Face stockholm, bara för jag älskar deras smink! 



hundarnas återkomst

HAH! Hundarna är så jävla söta när dom ligger i klump, sen när man närmar sig hoppar alla upp och viftar på svansen. Hur gulligt som helst. Men gulligt att lämna den gamlaste utanför? HAHA nej..
+att thomas kastade ett jungfrubröst i någons öga förut..HMM!!! 



xoxo


Mysmiddag med älskling

Dagen har i stort sett gått helt till min thomas. Första delen av dagen myste vi bara, förutom att när jag precis klivit upp ur sängen när jag vaknade imorse, slog det till som ett slag i lugnorna och över bröster och jag fick absolut ingen luft. Jag stod tappert och kippade efter luft då jag absolut ick slut på syre i hjärnan och jag svimmade av för nån minut i trappan, kravlade mig upp så långt jag kunde, och sedan kom min älskling och lyfte upp mig på golvet. Fick ligga där en bra jävla stund innan jag ens kunde få in mer luft, för ut ville iallafall luften jag redan hade i mig. Thomas ringde min mamma och frågade om råd osv. Men det blev att jag stannade kvar hos Thomas och det var över efter sisådär en halvtimme. 

Men läskigt vare och grät gjorde jag! HAHA - mesproppen karin.

Sen vid 4 tiden slängde jag ut thomas, då fick han vara ute i garaget i lite mer än 2 timmar, och jag lagade romantisk middag. Satte upp rosa hjärtballonger och bombaderade köket med ljus, haha sjukt mysigt <3 SÅ KLATCHIGT!



Förrätten var iallafall hjärtmackor med ''mongorajasås'' ägg&KRÄKOR, varmrätten blev kött och potatisgratäng med stekt lök och stekta champisar. till efterrätt blev det marängsviss, vilket tror jag uppskattades bäst av båda.
EFTERSOM JAG DÅ ÅT MIN FÖRSTA BANANBIT PÅ FLERA ÅR ! wohoo.. diplom..tacktack!

vid middagen slutade det med att jag satt och grinade, jag vet inte varför. Men jag är bara så jävla lycklig att jag har thomas <3 mitt hjärta. 

förklara för mig, eller?

Dagen har varit rätt katastrofal. Därefter ingen bloggning. Men därimot! har jag hunnit med massa annat!

jag och thomas vaknade imorse vid 12tiden, för att kliva upp, göra oss i ordning, äta frukost, ge hundarna mat, ta ut hundarna osv. Han har ju faktiskt 4 stora berner sennen hundar. Så allt tar ju sin lilla tid (; haha.. nej men sen så kom hans snälla farfar och hämtade oss och skjutsade ut oss till bommen, där vi sedan tog bussen in till stan! Åkte upp till haga, sedan hem till mig och hämtade pengar. Efter att ha pengarna väl skyddade i min stora plånbok trippa vi till kebabcity. Thomas åt en XL-tallrik, men jag nöjde mig GOTT och väl med en vanlig bigmama tallrik. Sen gick vi på hemköp, handlade och åkte sedan med mögelbussen 20 ''Njurunda'' där vi åkte vidare till thomas hus. 

Där väntade ännu en omgång med hundarna, samma ritual typ.  Sedan fick Thomas för sig att han skulle åka och tanka skotern. Det skulle ta MAX 20 minuter. men det tog ju snarare 3 timmar. Jag kände mig som en orolig hemmafru som sprang runt i huset och bara hittade på sysslor att göra för att fördriva tiden. Att blogga hade jag absolut ingen lust med, så jag tvättade, dammsög hela undervåningen, bakade muffins, matade hundarna, hängde tvätt, vek ihop tvätt och kollade på disney channel! (JA!, det är mitt nya favoritprogram!) 

När Thomas väl kom hem vart det en hel massa mys och ingen tid för bloggning, då jag senare somnade i soffan för att sova i några timmar, då jag senare vaknade av en pussandes Thomas som varit ute i garaget för att fixa lite på sin skoter. Då var klockan halv 1 och jag insåg inte alls att jag sovit bort absolut HELA kvällen. Menmen..smällar man får ta, kände mig somsagt som en utbränd hemmafru.

NU myser vi framför tvn pigga som lärkor med en skål popcorn, jag är kärare än jag någonsin trott att jag kunde bli..i min thomas <3 ska hoppa på han nu och pussa på honom tills han somnar, (6) muahahahha




så säger jag godnatt

Nu mina små getnäsor, nu ska jag och Thomas krypa ner i sängen för att sova. Imorgon lovar jag att det blir mera upptatering med mycker fler bilder! Vet att ni vill de (; 

Godnattpussar <3

färskpressat

Mm..jag absolut älskar Thomas familjs juice-press. man får helt nypressad fräsch juice på typ 10 sekunder. Och man behöver inte stå och skala alla frukter, utan den har en funktion som tar bort allting som är skräp som hamnar i en annan behållare. Och själva saften rinner ner i tillbringaren! Helt underbart gott! just därför fick mamma köpa en stoor påse apelsiner och en stoor påse äpplen till mig innan vi åkte hit! 

För nu är jag och Thomas ensamma här ända tills på söndag :) så vi ska mysa och så 

smekisar



ingenting

Hallå där små sunshines! Den här dagen har varit hur seg som helst, jag och Thomas vaknade ungefär klockan 12 idag. Och sen dess har vi inte gjort någonting annat än suttit vid datorn och kollat på tv.

Så jag har ju egentligen inte så mycker att informera er små amfobier.  Annat än att ja upptaderar senare då jag kanske har lite bilder osv!

Smekning

GUDOMLIGT!

Har aldrig njutit så mycket som jag gjorde de 3 timmar idag. Det var helt underbart! Ett helt plan för sig själv, med ID's hela mineral smink-kollektion. Japanska badkar med hett vatten, en aromabastu och massa frukt och krämer! Mums för både kropp&själv säger jag bara. Knäppte lite bilder så att ni kunde få se. Det var dock väldigt mörk inredning som gjorde att det vart lite svårt att få till bra bilder. Men man kände sig verkligen som en prinsessa, och nu luktar man hur gott som helst!







Fick ni lite bilder, Orkar inte lägga in fler nu! Men här är några bilder från marielles! :) Smekisar

marielles spa



Idag åker jag med bussen halv elva, för att träffa Ida-Maria i stan, för att sedan gå på marielles spa. Ska bli hur skönt som helst. Det står: Här njuter ni tillsammans i 3 härliga timar i vårat underbara spa. Här ingår en läcker spa ritual med massor av vårdande produkter. Ni njuter av varsitt kurbad i japanska träbadkar, sedan följer en skön aromabastu. Morgonrock, juice, the och frukt igår.

JAG MENAR? HUR SMEXI KOMMER INTE JAG VARA EFTER DET DÄR DÅ? ;);) muahaha tro inte att ni är något..

Min älskling



Min Thomas.. Som alltid ställer upp, spelar ingen roll vad det handlar om. Han är den som vet mest om mig, den som jag pratar lättast med, den jag kan vara mig själv med till 110%, han får mig alltid (nästan) att skratta, om jag inte har världens pmsbesvär och sitter och surar för absolut ingenting. Han vill alltid mitt bästa och verkar kunna offra allt för min skull. Han påminner mig alltid om hur mycket han älskar mig, och han står alltid med öppna famnar för mig. Jag älskar verkligen då han håller om mig om kvällarna då man ska sova, då man hör hans söta små viskningar i örat.

Vill bara säga, att den här människan, är mitt liv, mitt solsken, mitt hjärta. Ingen kommer någonsin få ta honom ifrån mig,  och jag lovar. Jag lovar att det kommer vara vi föralltid <3 min älskade Thomas Hämäläinen. Den jag vill vara mest med <3<3

changes



Vissa människor förändras verkligen, vissa till det bättre och andra till det sämre. Dock är det fler som förändras till det sämre genom åren. Jag vet inte om man ska ignorera, skratta åt deras fjanterier eller om  man ska ta emot och le? Men i slutändan spelar det ingen roll vad man gjort, de förblir för det mesta likadana. Väljer nog att låta de som vill vara som de blivit, vara så. Om det tycker att de trivs bättre, så är det upp till dom.

Smaskiga smekiningar - karraboman



Var kommer alla ifrån?

Så skumt..jag fattar inte vart alla mina läsare kommer ifrån nu? Det har stigit hur mycket som helst och ligger helt plötsligt över ca. 150.. det gick på en dag? Helt sjukt.. säkert något fel! Haha..skulle ju inte förvåna mig precis.

Men nu har jag iallafall kommit hem från att ha åkt en del buss på morgonkvisten med Sara&Timmy, vi var upp till Haga en snabbis. Det gick som på räls!
Nu ska jag nog upp och dammsuga rummet igen, hann aldrig göra det klart förut.

Smekiga smekningar i hårbottnen

(enda bilden på mammas användare) HAH! pappa


skojter

Ungefär såhär ser en vanlig helgförmiddag ut för mig och Thomas. Iallafall  när det är fint väder. Då är det faktiskt rätt skönt att komma ut och få frisk luft, eller ja..lite förorenad frisk luft. Men det är bra det också kan jag tycka.
Gårdagen gick åt att åka skoter med thomas och jocke, hela dagen..förutom då vi tre mejade ner varandra på halo. Jag kom sist. Jocke hette LINGLING HAHHAHAH! Xboxets namn till han. SÅ när han sprand omkring sprang lingling omkring. Hahha varför skriver jag det här?
Smexiga smekizaar på er




inpulsköp?

Nu i efterhand känner jag att, den där steve och det där hjärtiga toalettpapperet, var rätt onödigt. Men toapapperet var till thomas (ironiskt nog) Haha, och steve till mig..HAN var på rea och HUR SÖT SOM HELST.



smekis

Less på livet?

Alltså, allt för less jag blir. Det skulle vara en text till bilden,den var hur lång som helst och skriven på mobilen, just nu orkar jag inte skriva om den. Får göra det på datorn när jag kommer in, men det stod något om att jag hade förrått min blogg genom att jag inte upptaterat på länge.. HEHE. Nu sitter jag på thomas skoter och kollar på när han och jocke fixar med jockes skoter. Nu ska jag dra en sväng med 700an som thomas hade sagt (; pussis

Söndag


RSS 2.0