31 augusti - glad



- Jag vet inte varför jag känner mig så glad, men jag tror att det är för att det börjar bli väldigt höstigt, kallt men soligt.. ja det känns skönt, kanske för att det har gått ett år sen förra hösten då jag mådde absolut skit. Men vad vet jag, inte speciellt mycket så jag bör inte fundera så mycket mer på det där, då kommer jag säkert in i en värre depression :'> hihi

Idag har jag mest varit med sara, sen tillkom även rebecca&lindus :') suttit och pratat och sånt där som tjejer gör, fast vi är kanske lite mer ohyffsade :'< haha! Aja men orka vara pretto, nä fyfan för sånna.

Imorgon äre skola igen, och jag ska dö på våran historialärare, jag ska peta in ett sudd i hans högra tå-skåra! Jag orkar inte historia, och det är världens längsta historia också, bu!

Fan tre ''historia'' i en utläggning, jag har börjat stamma!

xoxo stammisen!




31 augusti - alá carlings



Gråa keds
En svart parkas


tjillevipp på kalaset

30 augusti - dance wiv me



- Klockan är 23.43 en lördag kväll, jag sitter hemma vid datorn.. ja jag känner mig smått värdelös haha, men det löser sig! Mamma undrade nyss om jag skulle gå och lägga mig, HAHAHA klockan är inte ens 00.00, söt mamma haha :')

Fick iallafall ett par skor och en jacka av henne, men det är jag värd, erkänn bara! Bilder kan ni få se i ett annat inlägg, söta individer alltså..



30 augusti - sakta men säkert

- Tja-A-AA-aa! Haha försök säg det där med värsta pubisrösten, blir världens klang påre! :')

Just nu sitter jag hemma med ida i all min fundersamhet, och funderar på vad jag ska köpa för skor nu till hösten, alltså hösten är höjdpunkten för shopping, jag älskar höstkläder..det är underbart! Väntar på att mamma ska komma hem från dalarna (där dom har kollat på en säkert dålig konsert med nåra som försöker vara pink floyd = P-floyd) Men det går ju förjäkla segt för dom, så därför ska jag fixa lite grejor på rummet.. igen.

Alltså varje gång man ska fixa till på rummet, så känner man liksom, woohoo nu jävlar sen när man står där, blir man bara så jävla less på allting som ligger överallt som man inte har någon aning om vart man ska lägga det. Så jävla jobbigt..tror jag ska skänka nånting till myrorna, där nån lycklig myristant kan fynda!

Och den 18 oktober, är jag och Ida-Maria i Riga, ska kolla på Christina Aguilera konserten, så jävla kul ska det bli, utan päron i Riga, det är liksom asbra! Vi får köra en Dublin när vi är där, eller snarare en coachford..

alltså snälla, sök på en karta, över coachford, och tänk er att festandet där är 1000000 ggr bättre än här i sundsvall, coachford är en liten jävla landsbygd typ, men det är helt jävla underbart, alla är grymt på G och alla är ute, skittrevliga, bjuder på allt, och herrejävlar. Går inte att förklara, men jag saknar det som fan, och alla som är där. Det var underbart.

Nu ska ja dra en kilare på kilstigen! KYZZ

Dagens fråga; hur kunde min mamma föda ett cp?


jag bjuder pårt!





27 augusti - skola-a-a

- Tjaaa, sitter i multimedia salen nu, haha vi går i stort sett genom hur man byter bakgrundsbild och sånt :) PUYSSS

26 augusti - mp08a

- mp08a, media 2008 klass a. Ja det är nog bara att vänja sig, och jag tror att det kommer gå bra, jag hoppas att det kommer gå bra, jag är rätt säker på att det kommer gå bra. Dagen har vartit rätt soft, fast fett trött när vi slutade, så gick inte med amanda&crillis nånting på stan, utan åkte hem och sov några timmar, sen träffade jag Sara&Crillur, eller dom kom till mig :>

imorgon har vi idrott&hälsa, jag har ingen aning om vad vi ska göra, alltså det är såhär en sak jag säkert kommer drömma om inatt, typ att vi ska springa nakna mitt i stan eller något, springer in där på åhléns och viftar på armarna och gör någon klatchig dans. Haha fan vad kul endå!

Nu ska jag sjunga fresh prince in bel air med sara! kisses


25 augusti - martini&snapsglas

- HAHA jag hade glömt bort min present till ida-maria, så jag gav den till henne nyss, martiniglas&shotglas HAHA det första hon gjorde var att slå sönder det ena martiniglaset, HEhe jag vart sad&care face direkt! Jag menar lyckat, haha nej nu ska jag laga gröt av äpplena jag nyss krattat!

Klirrklirr!

25 augusti - allting funkar

- Okej, låt mig presentera tjejen som ska hem klockan 7 nu ett tag framöver :) hahah så patetiskt så jag dör, ajaa får ju faktiskt tid med min underbara syster och min älskade mamma!

Annars är liksom allt rätt bra, eller nej egentligen inte, men försöker få det bra! Kommer förhoppningsvis åka till korpnästet på söndag eller nästa söndag till engan, fick värsta sorgliga beskeded om att han vart hämtad av äckelfittpoliserna dit idag, fyfan för dom. Aja men om 4 veckor är det okej ett tag, sen äre typ 5 månader kvar :/

Men första skoldagen idag var iallafall väldigt soft! Började 10 och slutade typ 12, skitskönt! Fick prata med våran yriga mentor ULF, som förövrigt inte visste mycket, han visste inte ens vad postadress är!? Haaahaaa aja :D Men klassen är ju helt okeej, eller inte sett mycket av klassen men gruppen verkar verkligen verklighetsbaserat bra! :'D

Nu ska jag kratta äpplen, tyck synd om mig!
PUSS!






20 augusti - ja sorrii

- HAHA förlåt för eh dålig upptadering.. har haft för mycket för mig alltså, men tjejerna och ett cpstört internetfreak OCH kontrollfreak! Klarade inte av det..menar hur normalt är det?

- brb kommer omm en liten stund
- VART SKA DU?
- bort från datorn en stund
- SÄÄG
- nä
- MEN förfan säg NUUU
- men nej du behöver inte veta
- JOO säg annars..
- MEN jag ska gå och skita en lång brun korv
- men säg det från början då?

JAG MENAR, ååh skrattretande.. hihii!
nej det funkade verkligen inte!

Jag och linda åkte til h-sand i några dagar, äckligt skönt att vara ifrån sundsvall alltså! Fast det vart lite eller mycket kaos där ett tag.. men härliga grabbs

ska börja upptadera nu oftare! JAG LOVAR, ahahah amanda sa just;;;; undra hur många gånger man har hört det, men nu äre serious talking..JUSTJA

irland var bäst, så jävla bäst alltså!

with a big nose / karin


amandas bajskorv! HIHI okej nej googla lång bajskorv! Längst ner i vänstra hörnet!

RSS 2.0