Långdag på stan!

Hallådär poopsausages! Nu sitter jag nyduschad med nymålade naglar i ''peachfärg''! Har varit en sjukt jobbigt dag, varit på stan sedan 12 till 17, 17.30 ungefär! Skitjobbigt! Följde med mamma när hon klippte sig, gick runt med henne, kollade in en ny sminkaffär, åt med Baugetterian, (som jag ska göra med thompis imorgon också!) Och sen mötte jag upp kompisar, sen thomas, sen rebecca igen och aa! Missat massa där emellan med, vafan!

Ska nog lägga mig ganska tidigt idag, vill vara pigg imorgon, och jag har date med ida-maria imorgon klockan 7 på morgonen :) hahah vi ska dricka kaffe så jag hinner träffa henne en gång innan hon ska till Italien.

Puss på er!


Mys

Okej, nu har jag städat mitt rum igen! Börjar få tvångstankar.. men nu blir det mys!

 


coca cola

Efter att jag var och köpte coca cola med christine förut, så har jag bara, då menar jag BARA kollat på tv. I 3 timmar totalt, i streck har jag kollat på tv. Lite ångest nu, men what the hell!? Tänkte massa nyttigt! T.ex. på vilken stor konsumtion av papper det går åt, till alla tidningar i världen. För tänker ni riktigt noga.

Vad gör ni med era tidningar efter ni har läst dom? Ni sparar oftast dom inte (dagstidningen) Den ligger på vardagsrums bordet som tablett för din heta tallrik med middag. Sen på kvällen kastas den. Och så fortsätter det, och fortsätter, och fooortsätter! Tar ju aldrig slut, och tänk all reklam, och ALLT! METROTIDNINGEN. SHIT.  Alla feminister och miljönissar borde sluta trycka upp sina jävla blad som dom ska kasta på en så fort man går förbi. Dom borde köpa sig en dator och skicka mejl istället för att mörda träd, och trycka med potatis på papper ;);).. Tänk vad bra, då slipper vi all reklam, vi slipper se deras nunor på stan när dom ska pracka på en saker, vi får en finare skog!
Tack gode gud!?
Nu ska jag skörda på min farmville, YÄH!



nackspärr

Alltså, camade med thomas nyss, (helt vanligt) så skulle jag liksom dansa till sean kingston facedrop sittandes, så ramlade jag halv av stolen och landade typ på HALSEN?!? Nu har jag skitont, varför ska jag ha sån otur, MIN ARM HAR JU PRECIS BÖRJAT FUNGERA NU! Jävla ikeastol :o


 

/ nackspärrstjejen


morgonkaffe

Okej, kvällsmys och morgon kaffe på mindre än 7 timmar, sjukt coolt :D eller inte! hihi

Är iallafall väldigt pigg idag, känns skönt. Ska promenera med saris till skolan snart, har en normal dag idag, (tackar gudarna) gruvar mig för ons,tors,fre! Utv. samtal, körlektion, teorilektion osv. Jobbigt!

Sitter och dricker mitt kaffe nu och väntar på att tiden ska gå, kul!


ser ut som jag typ, öhm ursäkta jag mår lite illa.

 



kvällsmys

Ne, jag sket i heartbreak hotel =) fixade på rummet, duschade, tog hand om mig själv istället! Nu har precis filmen jag tänkte kolla på innan jag sover kommit, blonde ambition! Med jessica simpson i huvudrollen, kulkul.

har laddat upp med några after eight, julmust och klementin också, yummi ♥

Rensade hyllorna, möblerade om lite och gjorde allting klart för dammning imorgon.


Heartbreak hotel

Står inför ett dilemma..KUL! Jag vet inte om jag ska kolla på heartbreak hotel ikväll eller inte, haha! Känner att jag kommer somna på soffan om jag ser den. Om jag inte ser den, har jag tid till att städa, duscha+ta hand om mig själv. Lägga fram kläder tills imorgon, och massa annat gosigt! Då kan jag somna till en film i sängen istället kanske... Men jag vill dock se filmen. Aja! Får se!

Hoppas ni antecknade det där!


desireé, störd på riktigt?

Läste desiree's blogg, och läste ett svar på tal inlägg, och vadfan äre med småtjejerna nu för tiden? Helt jävla dum i huvudet, eller är det bara storhetsvansinnet som stigit storbloggarna upp över öronen? Och Desireé i inlägget är så sjukt dubbelmoralisk, jag fattar inte!? JAG FATTAR INTE HUR MAN KAN VARA SÅN!? Först skriva en sak, och sedan i andra meningen skriver hon en sak som går emot det första hon har skrivit? Sen hålla på så?

I hennes fall nu, var hon på fest, hos hennes EXPOJKVÄN! , då en tjej tydligen hade tagit med han i ett rum och strippat för han och legat naken och ''poserat'' och han hade fått stånd. Men det var såklart att han vart det enligt Desirée för alla killar får stånd om vilken tjej som helst gör så, MEN WHAT!?!? NEJ? Just där märks det såååååå tydligt att dom där bara är 14,15. För vilken NORMAL kille, men en flickvän som han älskade, skulle ens ligga kvar, tillåta henne ta av sig kläderna, och sist men inte minst, bli kåt? Så sjukt..

FÖR DÅ, när det där hade skett..så var Desirée och han tydligen tillsammans, och då blev ''Mira'' en hora, och sen är dom inte tillsammans? Sen är det fram och tillbaka? Så sick. Jag vet inte varför jag skriver om det här, det är bara det sjukaste jag läst på länge! Ja.. vad säger man, stackars ''DÄÄÄSSIIEE''


1 vecka, 6 dagar

...var det sen jag bloggade sist.

Men seriöst, ingen lust alls! Har haft mycket annat för mig, jag är stressad fastän jag inte gör någonting åt det. Men ska börja ta tag i saker som körkort, skola (nu igen efter lovet) så jag inte hamnar efter och allting skiter sig, inte för att det gjort det big time i skolan, men så inte körkorter får lida, fast beslutsam om att jag ska ha det ;)

Idag kom jag förvånadsvärt upp skit tidigt, halv 6 hoppade jag upp, dont ask me why! Men nu ska jag snart gå och möta upp sara, och inviga ''ettan'' stadsbussen som normalt inte går genom Granlo! Haha spännande värre....

målade nyss naglarna i favoritlacket (färg), som tyvärr har kass kvalitta!


RSS 2.0