24 december - fjantig flicka

- Kan nog inte känna mig mer fjantid i den här tiden, springer upp som ett litet barn och kollar julstrumpan, ja! Jag måste ha en julstrumpa, mamma la alltid ner något tidsfördriv i den, så jag hade det jag gjorde på julafton, tills då det var julklappsöppning! Nu har jag dock mognat på mig några steg, nu känner jag mest att jag vill ha det lugnt, ha kontakt med nära&kära och somsagt känna lugnet. MEn det betyder inte att jag inte vart nöjd över min julstrumpa julklapp, heheheh!

750 kr av morfar
200 kr halebop refill
röda juliga mjuka strumpor

haha och mamma var verkligen söt imorse, jag satt och pratade om en ''pick'' som jag råkade skriva loss på helex, sen typ börjar hon att skratta och säger : HAHAHHHAHA pick var iallafall någonting annat på min tid ;) snopp!



god jul! xoxo





23 december - Inköpslista del 1


23 december - helex

- Nyss kommit hem från Helex, väldigt skönt att träna nu, speciellt innan julafton så man kan äta aladdin, muahah, den ni! Och nu ska jag nog äta middag, vet inte hur det blir!


23 december - dan före doppardan

- Jag har ingen riktig julkänsla, jag vet inte varför? Allt har blivit så mycket mer annorlunda det har blivit. Mycket till det sämre, men mycket till det bättre, bara det att jag har thomas vid min sida är mer än guld värt. Jag älskar honom, och ni kan inte ana hur mycket!

Har klätt granen idag, det vart ju..glest! Haha . . men vadå alla granar är fina granar? Säger mammsen iallafall.
Och i helgen har jag i stort sett mest varit i njurunda hos älsklingen :') så mysigt, så åkte vi en sväng med hans pappas skoter, eftersom hans är på annons på blocket, kika och köp! Men iallafall, vi åkte ut på isen haha fett roligt, lite halt sådär! Så vi gled omkring och hittade knappt hem för det var så mycket snöfall.
Sen har vi varit här i granlo en natt, och nu är han hemma i njurunda igen, det suger. Men vi träffas ju iallafall den 25e, det kommer bli sjukt mysigt.

Nu har jag slutat röka, på riktigt, har inte rökt någonting idag, och igår rökte jag knappt någonting, OKEJ nu flickor bli inte sura men jag bröt av 8 cigg igår.. men jag kände att det behövdes, fick ju värsta peppen till att sluta. Och jag har ju mina nikotin tugummin som jag fick av en. Tack, behövligt.

Nu ska jag dammsuga kökstolarna, visst lät det lockande? Jotack jag vet!



Så jävla söt så att jag smälter igenom datastolen!  <3 Thomas hämäläinen

19 december - !



Mums ♥

18 december - julavslutningar

- Dagen har mest gått åt av att drivit omkring, åkte till haga med Saran min och köpte gift. Sen kollade vi på BF's julshow , trevligt trevligt må jag säga! Sedan vandrade jag,sara,crilla,rebecca och thomas till granlo. Thomas och Debeau följde med mig hem, sen gick vi till pizzan åt, KEBAB och sedan till sara, sov ett tag, och sedan ut igen . .  och nu har jag nyss vart ute en snabbis med sara henriksson! woho, justja..amanda kom ju ner en sväng :'D happi heart

nu ligger viktoria i sin söta säng, och pratar spektakel .. haha diskuterar muslim, GRISNÄBB!

Imorgon blir det ju bergsåkers julshow, wihihih! Överraskar mig själv rätt mycket, genom att ens gå tillbaka till skabbskolan, men vad gör man inte för att få se alla söta nummer de ska ha, haha..

x-x-x



Dear santa..



En mascara, Face foundation, presentkort på monki,HM och gina tricot, volymtång, ny nagelförstärkare, underkläder, halebop refill 200, och min thomas hämäläinen föralltid, tack i förskott tomten! MAGISKT!

17 december - i could'nt do it

- He-ey-y-y-y min prinsar och prinsessor! Funderar på att göra en del rejäla ändringar i bloggen, som kan få mig att känna lust att blogga. Just nu känns det för det mesta blä! Även fast jag har riktigt mycket att berätta om.

Julen närmar sig iallafall, 7 dagar och det är inte mycket. Jag har inte hunnit köpa en enda julklapp än heller, men det sker på fredag, då blir det staden med sara,linda,crilla,rebecca,vicky, (thomas&timmy?) , och jaaag såklart. Och vet vad jag ska köpa till alla, så det borde ju gå bra? Det enda som jag inte vet är mamma&pappa, vafan? Det får bli någonting simpelt och billigt, de använder ju inte ens det jag köper så.. haha , för typ två år sen köpte jag nå beatlestavla till pappa, men han har inte ens öppnat den och den ligger väl och dammar nånstan, men buuhu, jag bryr mig inte, det enda är att jag får mer pengar till mig själv.

Imorgon är det barn&fritids egna julshow också, det ska ju bli intressant (?) , ja, det är ju roligare än vanliga lektioner iallafall. Och idag gjorde vi klart det allra sista inom apu-arbetet. Det gick bra, fick högsta betyg från min handledare på förskolan också, tummen upp! MVG, here i come, haha! 

Imorgon blir det även viktoria debeau för hela slanten, kulkul! Och thomas ska med på en hörn ;) , haha sen blire till att sova här, sen på fredag blir det ju kanske bergsåkers julshow, sen STADEN som sagt.
Så nu borde jag städa klart så att vicky kan inta sin kungaplats på en madrass på golvet, muahaha. Måste även laga sängen så jag och thomas kan sova i den.

så nu vill jag bara meddela att jag älskar thomas, mitt hjärta, kommer aldrig lämna dig <'3

xxx


6 december - something i did

- allt jag har gjort. jag har minnen som bränner för långt in, som inte vill försvinna. Som får mig att må som jag gör, ibland kan jag inte veta varför jag längtar tillbaka så mycket, jag vet att jag aldrig får tillbaka det, det är jag själv som sagt upp allting, och det är jag som ångrar delar, VAD FAN TÄNKER JAG MED? Jag miste någonting underbart, men jag miste samtidigt ingenting. Det trycker, trycker som fan bakom bröstkorgen.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska nog försöka glömma.

RSS 2.0