28 mars - har du myror i brallan?

- om inte, sluta va en suris, och följ med ut i naturen *DING* , nu funkar saaririsisi dator igen! Sköönt..kan till och med lägga in bilder nu.


Sarisisi sitter på en silvrig puff och gör en egen verison av waterloo och en annan gammal goding..såhär går den:

sura kuken jag tänder eld på dig du vill så gärna ha en tjej, men jag ska säga, det kan du inte, fåör din kuk är ju faktiskt platt som få, och vad skaru göra med din grej när du inte ens kan få en tjej? jo du tar en nalle-nalle-nalle björn och ristar ett hål i medeltiden,, waaaterloo du tror du kan få en egen tjej, woahwoahwoah, waterlooo diriridururudåådidå.

och med världens pojkbandröst, typ Ryan i Westlife eller nått!

Nu ska vi till mig och kolla på skräckiis! Iohiohwopp! läbbigt, akte er för att sitta på crillas plats efter bara ;] HEHEHE (danskt flin) jag lovar att berätta vad det där med dansktflin nån dag!

puss på mercedes.

ps. jag skojade med det där att jag kunde lägga upp bilder.. ds.

28 mars - beateeels

- varför? Varfööör funkar det inte att blogga normalt från Sarisisisiis dator? Jag kan inte ens ha fet text, om jag inte skriver in skit sakerna själv..jättejobbigt, så därför frågar jag dig blogg.se VARFÖR funkar det inte från Sarisisisi dator? nu blire ju snart smisk på ångloket ;] HE HE HE (dansktflin)

amanda är sugen på choklatpodding, MmMmmm och kanske TOFFEEFEEE! Hon vill ju ha kul med den perfekta familje, som doppar sitt finger i chokladen och den söta hasselnöten liksom landar perfekt i kolaskalet.
Man har så kul med toffefee! (kom ihåg med inlevelse tack!)

och Chrillaa och Sarisisisi sitter och mäter i luften, så ska dom gissa hur långt det är..

Crilla; gissa då!!!
Sarisisi: 32 cm
Crilla; men neee, 27 cm
Sarisisi; MEN DU FUSKAR JU
Crilla; jag mäter ju iallafall inte med mina medeltidsfingrar
Sarisisi; MEN GISSA DÅÅÅ!
Crilla; men jag har bra ögonmått
Sarisisis; kan du sitta helt stilla
Sarisisi; HAHA den slaknade
Crilla; men det är ingen jävla racertävling det här
Sarisisi; min då?
Crilla; din lär ju vara 2 1/2

ja, jag älskar er tjejer, jag kan inte säga mer, och amanda har nån mani för att klösa mig på de allre mest knepiga ställen.

och nu gör saara yoga på crilla, och låter som en varulv eller nått, och skrattar som en hyiena, HIAHIEAHIIIEAAAHAHA!

Och jappjapp! Ikväll ska familjen Bomahn på beatles konsert :] fråga mig inte hur det stavas, OCH NEJ jag ska inte med på den konserten.. Fast jag borde väl sätta på min 50tals bootsen och krulla upp håret och färga håret kritvitt!!!

K to the N, i learn from the best.

Och tyvärr jag kan inte lägga upp en bild, förlåt gullfisar.

23 mars - skandalicous

- hej mina *blAckAngEls* ;] rawr HIHI nej men hej vita änglar jag är inte EMOO!

har tänkt på att dom flesta fjortisar skriver LICIOUS efter ALLT ALLT ALLT!? VAFAN SER DOM I LICIOUS? delicious på dig, men man kan inte säga typ jennylicious för GAHHH så fult! Inse det era små äckliga fjortisar. DET ÄR JU LITE TILL SKANDAL, BARA FÖR ATT FERGIE GÖR DET SÅ BEHÖVER INTE NI GÖRA DET, BARA SÅ ÄCKLIGT FEJk.

åh, där fick jag ut lite av min agro! rätt skönt, mycket skönt, härligt! Min och Ida-Marias tid igår, bestod utav att hon kollade på filmen som rullade, jag hade mina fötter i hennes knä och sov, jag såg ända tills ''tönten'' i filmen kysste ''coolizen'' i filmen, sen somnade jag, JÄTTESKÖNT..ända tills ida väckte mig, släckte lampan och gick och la sig. Då fick jag lite till panik, ni vet då man inte ser någonting, och måste hitta lampknappen och känner att det är en varulv bakom och petar i DITT nackhår, euhh så kändes det. Jätteläskigt.

HE HE HE (dansktflin) jag skällde visst på en person pga en sak, och igår råkade jag göra likadant. HEHE förlåt :[

NU SKA JAG PLATTZO MITT HÅR OCH SEDAN SPACKLA FEJJAN OCH SEN UPP TILL AMANDA FÖR ATT HÄMTA MIN SKATT, ihihhi den står under en bänk eller vad det är i hennes hall, KOM INTE FÖRE DIN SKITUNGE!


bonbon puss!
image16

tänk att få ha sig ett familjeliv med denna karlakarl!

22 mars - matisyahu

- hej mina små akvariefiskar. Jag tror ni mår lika bra som mig, eller det hoppas jag. Eller, så ska jag inte säga, för vissa kan likagärna få ligga och spy upp sina tarmar. För vissa bryr jag mig inte ett skit för längre :'] och det värmer mig. Rätt så mycket faktiskt.

ikväll ska jag se film med systern min, så mysigt faktiskt! Längesen bara vi två gjorde någonting tillsammans! Men jag älskar dig så otroligt mycket Ida-Mariaa <3 även fast du stör dig så mycket på mig.

min inre röst säger att jag egentligen borde vara snäll mot folk, men min hjärna säger att jag ska tracka folk, provocera dom, och göra dom sura. Så härligt eller vad säger ni?

Nu ska jag faktiskt virka lite på min nya musmatta, sen ska bli röd&blå, jättefint! :$ ååh..OCH NU BORDE NI TÄNKA PÅ ORDET IRONI.

smekiz

image15

snobben är det jag helst kikar på, dururuuduutittii!





21 mars - självironi

- hos amanda den sexfantasten, (hannu då snackar jag inte om att hon sexar med alla, för hon sexar ju bara med dig) men, hon har sånna äckliga  kommentaren! Grr på det, eller vad säger ni, senast för kanske 15 min sen kom hon med kommentaren;

- tänk dig dom virvla runt i hennes puppslem, som glidmedel fast med puippslemmigt i en fläck på sängen, HEHE namnet som vi snackar om borde inte nämnas här, HE HE HE HE HE (danskt flin)

men igår drog vi ihop tjejerna och hade mys här :] åsså kom josef en stund, så skönt att träffa dig!
det vart ju lite, tårar,svett&skratt..precis som det ska vara, tjejers gråt..ja förlåt..men det är så jobbigt! Man försöker ju intala dom att det inte gör något, men då kommer de på nånting annat, MEN NU NI HURRNI, det gör ingenting jag var sur för stunden, men mest för att det skulle svida :] MUAAHHA! (stava muaha stycker med munnen så ni hör hur jag sitter och skrattar just där)

om 20 minuter ska jag halka mig ner, för torsbacken, för den halkiga lilla vägen vid enkronorstanten, och sedan ner gör huginvägen och in genom våran ekdörr. Där kommer jag välkomnas av min systers stora famn med en kram, och mammas glada leende från köket. Gash vad jag älskar er! <3

och ni som tror att jag är stenseriös med allt jag skriver, så ja...
visst jag är seriös med rätt mycket, men inte med att jag tex vill färga mitt hår knallorange som afroamerikanen några inlägg neråt.

Ja, nu ska jag bara kittla amanda lite under armhålan innan hon beger sig till duschen för att tvätta sitt nackhår innan hannu kommer till hennes röda hus.

PUSS FRÅN MIG *PONDUSGIRL*

image14

ni får jättegärna lämna tips på hur man får en sån vacker kameltå.

17 mars - spanskalektioon

- hej puppsvängare, ja nu kom min vill inte bloggaperiod igen..-_- alltså förlåt, jag vet att ni är värsta fixerade vid min blogg, men jag har haft lite annat för mig, HE HE HE..

amanda och jag tycker att jacobtjejen är så fin, så lost liksom. Hennes mun svänger lika mycket som en viss puppa. Och just nu är jag asirreterad på en person, liksom HALLÅ? jävla fucker, vad less jag blir. Snälla? hur tror du att det hade kännas för dig om jag gjorde likadant mot dig? Jävla nörd..

sitter på skolan och ska göra spanskagrammatik, men orka? Ingen annan förutom töntarna gör det ju inte.Jag är ju en av dom cOoOoLaaaA <3 så dags för mig att cooola runt nån annanstans, och palla goolare bajsar.

smektpåtån <3

Borkabirk <3
image13


11 mars - big changes

- porriga småbarn, ÅååH! det är ju så det kommer bli? Slår vad om att på min lågstadie skola (HÖGOM) finns det ungar som lyssnar på britney spears, men det är knappast som låtarna ''sometimes'' ''iäm not a girl - not yet a women'' eller så, NEJ? nu är det beachhair sexiga kläder och så mycket hud som möjligt. Piece of me, freakshow och dom där..hyssad skillnad endå? Jag ska manipulera min unge till att bli *möNSteReLeV* och *guLlFnuTTE* så ere sluts. Han/Hon ska bli söt,smart och elskad.

BRITTAN PÅ VÅRAN TID


BRITTAN PÅ DAGENS UNGAR.



smek på intimt.


10 mars - ojski bad update.

- hej mina svettiga läsare. Hoppas ni har haft det okej under dessa dagar jag inte kunnat blogga (kunnat och kunnat, ej orkat) DET HAR JAG! Så otroligt nice :) I WONT TELL YAH GANGSTAS.

huh..skolan efter sportlovet känns alltid tärt. Men ska iallfall plugga lite nu tills sen då jag kanske drar ut. Spegeln jag satt upp, sitter lite snett ser jag nu, skit också. Men vattenpasset var konstigt. Jag lovar er! Who loves ya, baby? I do.
*fniZZiih hihiiih baybie allzååE!* gash.

Äcklig jävla pyttipanna till middag, euuuh -_- något jag verkligen inte tål, är fan bruna bönor, har inte ätit det på jag vet inte hur länge MÅNGA år väldigt många år, och jag sätter en krona till hela sverige om jag äter det inom 10 år. Det är ta mig fan det äckligaste som existerar, likaså ärtsoppa, och typ chili con carne, BAH YUCKK!
I should get myself a newspaper.
eVeRyOnE WouLD lOvE iT!

NU ska ni inte behöva läsa mina fjuniga rader. Utan jag ska plugga, eller så typ posa framför kameran&zIgna Allzzå! <3 puss på röv reality world.

WÄÄK!
image12

4 mars - peeengar

- fan vad vi är beroende pengar, vilken nyhet va? Nej men seriöst, allt vi pratar om har någonting med pengar att göra, så sjukt jobbigt, att vi ska vara så jävla pengakåt hela tiden. Men visst, jag vill ha pengar, massor av pengar. Men vem skulle man vara då? Jag skulle nog inte vara den jag är nu om jag hade massor av pengar, och vem fan behöve pengar om man har en familj man älskar, kompisar man älskar, och det bästa av allt, blir älskad utav? Alla dessa bitches som har pengar, har dom verkligen det så jävla bra? Dom borde ju ha det så mycket bättre, men har dom samma sociala umgänge? Nej, och det tror jag det finns bevis på utan att hänga ut någon.

Jag var iallafall uppe med tuPPen, iallafall två och en halv timme senare än tuppen. Men det var skönt, har redan hunnit tagit en roadtrip med Ida-Maria och så! Skitnajs väder ute också.

Känner mig bättre idag också, har bara lite slapphosta, så är jag ju lite täppt i näsan också, men shit the same. Men alla skrämde upp mig igår, liksom efter att man legat och stekt 35 minuter i solarium, kommer dom och säger att man gör så att bakterierna i förkylningen eller nått blir större. Men det verkar den inte ha blivit?
Äh nu sluddrar jag för mycket igen.

PUSSpåintimt :*

image11


3 mars - 1000 puzzle

- fat lip, okej töntigast jag känner mig.. men ja, why not? Kanske jag bara borde inse faktum och fatta att jag är töntig, iallafall i ganska många fall..som nu, lyssnar på sum41-fatlip, så 90tals-aktigt det känns. MEN BARA SÅ SKÖNT ATT INTE BRY SIG!
Tänk när fyrtiotalisterna tänker tillbaka på sin musik på sin tid, liksom Puppy-love och vi lyssnar tillbaka till typ like a pornstar? Så...r e a l i s t i s k t.  Joyce, hoppas du fattar det där ordet realistiskt :') :D

ah,
amanda har somnat ifrån msn, REDAN! hallå liksom hon brukar ju sitta uppe till klockan 10.50 eller nått..what happening? jag blir orolig, hon kan väl fan seriöst inte sitta och titta på den blåsta tjejen i nattliv hela kvällen? Ohmygaadh, amanda det där var fjortisvarning :( <3

funderar på att färga håret igen snart..men alltså vilken färg? VET inte om jag vill bli ljusare eller mörkare, eller kanske köra på en ostfrallsvariant? Får ju lite ångest när jag tänker på hur vissa har det, men det ska vi inte gå in på här, då blir jag en ytlig bimbo med åsikter om andra, det är förbjudet typ, speciellt i sundsvall.

Men nu ska jag sova bort min förkyldhet, amanda skyll dig själv, du missar vårt nattliga samtal om vårtiga fötter med rinnande sås :( och jag som hade kommit på det samtalsämnet just för dig..

den där hårfärgen då? har ju lite kortare hår, men skippar att färga dit en utväct så blire ju perfa? eller vad tycker ni? Klapp i ryggen karin.
image10


2 mars - planer?

- nejneeej, jag orkar inte göra planer, inte när jag mår såhär..tiden då alla umgicks försvann totalt, lite synd..vi skyller på vintern (08or vi har faktiskt snö)  jag vill ha sommar&sol, och inte snö, is och minusgrader!

Mm vad mys, just nu känns det som att jag kommer nysa ut mina näsmandlar eller hosta upp mina halsmandlar. När som helst, säger bara tjoffs så är dom ute, ligger och pulserar i amandas hand.. okej amanda jag vart också lite äcklad nu.

Jag vill kila på hemköp och köpa vicks, även fast dom inte hjälper så tycker man extra synd om sig när man suger på en vicks blue super strong. Det är ju ren fakta, ni kan ju inte påstå att ni inte känner så? seriöst hörrni, när man inte har nått smink, ligger i sängen och hostar och skriker efter vatten och nya halstabletter, då skulle ni ha haft min mamma, hon är ju såndär, eller var iallafall..

Sara och jag är så neutrala på msn, vi skriver det vi ska liksom, men om jag snackar med typ amanda, blir det; hihihi hohoh, okej :D du är , nej du! hahahhaahahaaha du är, nejejjejeje.. men saara kör sitt race liksom, jag kör tillbaka, amanda kör sitt race, jag kör tillbaka, jag vet inte vilken personlighet jag har på msn? eller i verkligheten? tänk om jag är sur hela tiden utan att veta om det, eller att jag är superdryg och alla undviker mig, fast ibland bara av ren snällhet säger hej, eller börjar prata.

saras exempel.

(14:36) saariisisisi:   men du behöver inte följa me
(14:36) bomahn -:   hejdå!
(14:36) saariisisisi:   vadå ?
(14:36) bomahn -:   hejdå!
(14:36) saariisisisi:   jaha
(14:36) bomahn -:   :D
(14:37) saariisisisi:   ja hej då ! :D

ja, det där var vårat sätt att säga, vi ses vid konsum om fem minuter, observera att vi inte snackade så mkt innan, sa typ hej vad gör du?
NAJS MIN FLICKA <3<3

amandas exempel.

(13:04) amandy jag ä:   hello bitch ;d
 (13:04) bomahn -:   hej slyb ;D
 (13:04) bomahn -:   slatterknä*
 (13:05) amandy jag ä:   vad sysslar du med:D
 (13:05) bomahn -:   ingee :D är typ förkyld ;/ durå? :D
(13:05) amandy jag ä:   nej ingenting vaknade typ nyss och har bara käkat lite frukost :-O
 (13:05) bomahn -:   okej :D bra de
(13:06) amandy jag ä:   men jag fryser sönder så jag funderar på att gå tillbaka till sängen :P haha.
 (13:06) bomahn -:   hah okej :D mys ju ligger i sängen nu []
(13:06) amandy jag ä:   åh, mysigt :D i ditt rum?
(13:06) bomahn -:   jaaaa, vart annars? :D haha
(13:06) amandy jag ä:   fan vet jag, nere ;D

Jaa..och typ på samma tid hinner amanda och jag prata om var vi är, hur vi känner oss, vad vi gjort och sånt..
<3 sötiiiisar vi är azzå

fattar inte varför jag skriver det här? hoppa över det om ni vill :D advice!

pusspåintimt :*

image9


2 mars - people just dont change?

- orka skitsnack? orka att blir snackad bakom ryggen av folk? orka att ens ta mer skit?

antingen ber du/ni om ursäkt eller så finns vi inte mer.


2 mars - proffs

- Okej, min hals svider och jag kan inte göra någonting åt det, har försökt med apelsiner, har försökt med vitamintabletter, har försökt med halstabletter, har försökt med typ allting som man kan testa, men ingenting hjälper..så det blir väl till att leva med den här smärtan då, ja..fan vad martyr jag är, det lär väl hålla i sig typ 2 dagar till bara, m-m-martyyyr.


igår var iallafall trevlig om man använder sig av sofistikerade ord, kommer upp bilder på bilddagboken, www.karinboman.bilddagboken.se OCH gästlösenordet kan ni glömma (H) ni får helt enkelt vara inloggade suckerz. Jag är förövrigt jättesugen på sånna där mangobitar. Ska gå till hemköp och trycka min knytnäve mot handflatan och tyda mango. Nanentha visst är det nostalgi?

Och joyce, om du läser det här, så var det inte ostFÖRARE eller ostFRÖ vi sa igår i bilen, hannah&jag sa ostFRALLA till FÖRAREN, det var liksom så, och ost hade han fått på skivan också..bajs.


ren fakta, vi körde på romantiskt igår, levande ljus och joyce's pilsner.
image8

pusspåintimt :*



1 mars - förkyld?!

- jag tror jag dör, ploppplopp dom skjuts ut i minst 40 km/h mina hormoner alltså. Har gått och fått nån förkylning av något slag, snuskigt jobbigt..hostar hostar hostar, ja och det blir inte bättre av pappas förhandlingar.

nu är jag ju sådär töntigt less igen, jag ska ha det som mål att inte bli sur så snabbt (få mina tonårshormoner att inte bloss såå mycket) tills sommaren, då vill man ju inte vara såhär, tjurig sur töntig. Tur att det försvinner så fort jag insett det positiva, men det är ju det som är så svårt att se när det negativa hoppar på en och biter en i nacken.

Nu när jag har haft mitt hår lockigt, är det som en stor boll där bak efter att man har sovit, kommer väl sisådär behöva..4 dl balsam till det. Men nu blir väl säkert ni så exalterade av att höra mitt snack om hårbollar, så ..

pusspåintimt :*

avslutar med amandas kostcirkel..se och lär.

image7

♥ Hubbabubba - why not lix? Hon klarar sig liksom inteh utan de!
♥ Soeta björnar - såååååååå gott, bra förvaring närhon kekat upp dom soeta björnarna också!
♥ Mörk choklad - sååå gott att suga på juh, och nyttigare!
♥ Coca cola - kissie har förstört mitt liv :( nu kan jag dricka hur mkt som helst!
♥ Bananer - skulle inte klara mig utan några bananer, men ibland äter jag bara för att karin hatar de.
♥ Apelsin - det går faktiskt att äta i fruktsallad :)
♥ Morötter - hör till knäckebröds dieten på skoltid.
♥ Oboy - mittpunkten i mitt liv, efter hannu ofc, men så gott <3
♥ Laktosfritt knäckebröd - ja, mitt liv på skolan, jag får ju faktiskt inte två maträtter att välja mellan :@
♥ Falukorv - enklaste/smidigaste/godaste maten att göra själv, FK forlajf!
♥ Kellogs - det är bara att röra ner dom i chokladen, så har jag mina flingkakor sen :)

var lite observant på att allt detta inte stämmer riktigt - men 80% hehehe! ollah.




1 mars - bättre

- okej, nu har mina tonårshormor lugnat sig. Sov och var typ rädd för någonting, jag vet inte med det kändes sjukt läskigt&segt. Sen bara hörde jag hur Ida-Maria fixade i bakgrunden i slowmotion, matrix or what?

det där är så typiskt mig, jag blir så hetsig, jag har inte ens pms nu, men endå skjuts mina hormoner ut som små pallekuling godisar ut ur mina nerver och bildar ett stort HAT! hat hat hat hat hat mot allting..då sitter jag liksom och blänger på ett glas som står på bordet och bara undrar, varför i helvete står glaset där? hat hat hat varför kan ingen jävel ställa in det i diskmaskinen? var kan inte JAG? hat hat hat..just i dessa ögonblick känner jag bara hat. Akta er.

Men nu är det iallafall bättre skönt men det är så nördigt, skrattar åt det nu i efterhand, kolla på mitt förra inlägg liksom. HAHA hur töntig får man bli? Sitter och beklagar sig på en blogg på internet, ja men vänj er för varje gång mina hormoner leker pallekuling kommer ni få läsa det.

Nu är bara frågan den hur jag ska kunna somna, jag har redan sovit. Ända sen Charlize Theron sagt sitt sista ord i filmen som gick på 9an, minnesförlust jag kommer inte på vad filmen heter, men något med monster eller nått? Hon blev våldtagen i några år sen hon var 8 år, då fick hon tydligen rätt att mörda folk i en lång serie?

- hell yeah, a-a-and your wife? YOUR FUCKING WIFE? huh...
- W-w-whaat?
- yeeeha so..you would like me to call you daddy? do you like to fuck your kids huh?

okej, helt jävla underbar film, men endå så jävla kass..tårarna liksom sprutar ur sidan av ögat och munnen formar sig som ett nigeriabarns min när dom ska se så oskyldiga ut som möjligt inför tv-teamet.

-pusspåintimt :*

image6

YOU ARE A looouzer..