Guess what..


mina små pärlor, kan ni nu gissa vad som har hänt? :D:D asglaaaaaaaaaaaaaad <3<3<3

annars så sitter jag och Thomas och ultramyser framför första säsongen av desperata hemmafruar, den säsongen man har glömt mest utav! Underbart som Thomas hade sagt..

Imorgon hinns nog inte skolan med, måste skaffa en annan sort p-piller åså på UM så ska dit, och då har vi redan haft skola i 40 min, och sen är det typ 30 min jag kommer hinna vara på skolan efter..känns inte såå lockande!

och justja, jag  köpte den där ringen för ynka 20 kr på ur&penn, fett najs biatches! 

för & nackdelar med sommar och vinter

Är rätt jävligt less på vintern nu, medans jag vet att när det är sommar längtar man rätt rejält efter kylan! Men det överväger nog till sommar...kanske?

Sommar Fördelar:
Varmt&skönt
Kan gå ut typ naken?!?!?
Badning&solning
inte lika jävla depripmerad
partytider
långt sommarlov
osvosv (;

Nackdelar:
Mygger
kryp i alla former (BRONSAR)

Vinter Fördelar:
skoter (thomas inmanipulerade saker) :D
julen
jullovet
tv-tider

nackdelar:
kallt och jävligt
slaskigt då det är plusgrader
snö upp till midjan om man har otur
snöstormar
håret fryser i minusgrader
håret blir vitt om man har hårspray/mousse
osvosvosvosv ;)




hallonmarmelad



Hallonmarmelad som fan! Ser ju inte så jävla najs ut, MEN TESTA FÖR GUDSKULL!



jag är kär

förlåt mina snippor&snoppar att jag inte har skrivit på en dag, VISST HAR NI SAKNAT MIG? Jotack jag vet, annars hade inte antal sidvisningar varit 2846 gånger så mycket än antal UNIKA sidvisningar, haha ni är allt för söta ni små läsare!
Nu ligger Thomas i sängen och pratar med mig om imorgon, han är glad för att han fick pengar av min mamma till bensin, han är allt för gullig han!

Imorgon har vi friluftsdag, men woho! Ska pimpla och har köpt fetaste matsäcken ju! Kakor&kluppa&powerking..yumyum

Dagen har också varit rätt kaos, haha men rätt rolig..typ alla lärare dampade hela tiden, speciellt matteläraren, men jag vet att alla utnyttjar han för att han är så himla snäll och lätt

*paus thomas kommer och pussas*

forts. -lättsam och typ aldrig skäller på någon, men idag fick han väärsta utbrottet! Haha..förlåt thomas (mattelärare), vi ska börja respektera dig mer, sen dampade typ hur många lärare till.

Ska även skriva ett inlägg om min nya besatthet..hallon*******.. åh allt för töntig jag känner mig, HAHA!

bara att hoppas på suveränt väder, PUSSAS


Fredagsshoppingen







En mascara, LOREAAL=absolut, solisar från åhlle, halsband från sixx =bara för att det var så jag, halsduk från ginis, svart tröja från cubus, en rosa ring från sixx=borta nu, och ett par guldörhänge=stora runda som gör ont.

CRILLA HAR HITTAT MINA SOLPOLETTER I JOHANNAS SOFFA! HAHAH ASBRA!
xoxo

Mobilblogg - arg

Alltså det här inlägget är om hur emo jag är just nu.. Thomas har inte tid med mig, utan jag får bara vara med hans fyra hundar som verkar ha lessnat på mig, så nu jävlar ska jag göra en film så får ni se vad han verkligen håller på med när han är med mig,. Ja iallafall vad han har hållt på med nu i ungefär 3-4 timmar. Från min blåamobil till er..arg karin!

Mobilblogg - melodi

Sitter i thomas soffa nu med hans familj och kollar på melodifestivalen.. Eller thomas sitter ju och kollar på datorn och är verkligen social (: vi hade även nyss världens krig under den där konstiga "allah" låt, så om någon vet vilket konstigt land hon kom från så säg till! Suveränt.. Tack! Har även shoppat massa som jag har fotat, så när jag kommer hem eller nått kan jag visa allting! Puss..

Mobilblogg - kärlek

Jag förstår inte hur jag kan älska denna pojk så jävla mycket, nästan allt han gör mig superglad.. När han rör vid mig blir jag alldeles varm och ljus innuti, jag har redan otroliga minnen med thomas. Då vi var i åre och tramsade varje dag och åkte skoter. När vi sov med varandra första gången, då vi var så jävla blyga mot varandra, medans vi nu kan göra precis ALLTING tillsammans. Jag älskar dig över hela mitt hjärta thomas, och kommer alltid att göra <3 Karin <3 thomas

semlor?

har ni ätit eller ska ni äta någon semla i dessa gräddiga semel-tider?..muahahah!
Det har iallafall Thomas och jag!





med en bild på älskling&mig säger jag hejdå sålänge (: <3

Svenskalektion

Hallådär, förlåt för dålig uppdatering. Men jag har inget internet hemma, och fråga mig inte varför..det har inte fungerat på typ två dagar. Väldigt irriterande vill jag lova..

Just nu sitter jag i hemklassrummet och har svenska, eftersom jag och christine är klar, får vi göra vad vi vill. Det känns ju skönt, men hyffsat långtråkigt. Annars har veckan gått bra, har gått på alla lektioner och skött mig, mycket solt, YES!
Alla andra här i klassrummet sitter och skriver referat, eller emelie&andreas verkar ha fullt upp med bubbletrouble..haha dom ser asgulliga ut, andreas sitter och sjunger med och får typ hets och är helt inne i spelet. HAHA!

Sen ska nog jag och Thomas ta oss till honom i njurunda, ska bli mysigt. Jag älskar att vara där på helgen, då man slipper skolan. Då är det så avslappnande. Mitt ute i skogen :') haha, nerå men..jag gillart!
Men innan njurunda ska jag gå på stan, (förhoppningsvis får jag med mig sara) så ska jag köpa ett rosa läppstift och kanske ett knallrosa nagellack.

En fråga till er, vet ni om det kommer en till säsong av DHW, om det kommer NÄR? TACK!

 
smekiz-

Snacka om..

ATT jag har humörsvängingar idag! Just nu håller jag på att bryta ihop för att jag inte kan ladda hem musik, jag lovade Thomas lillasyster att ladda hem två skivor, OCH SEN..JUST IDAG FUNKAR DET INTE!? men vaaa?
Får ett sammanbrott snart..KOM HIT THOMAS och lätta upp situationen genom att säga något i stil med; men karin då, du har ju inte tryckt på öppna, se här vad snabbt det laddar ner nu.

Det är liksom typiskt Thomas! Att göra allting så enkelt när man själv sliter som ett djur för att få någonting att fungera, pillar bara thomas på någonting och allt är klart.

OCH VARFÖR STÅR DET NU ATT JAG KAN LADDA HEM RNB MUSIC OCH INTE THREE DAYS GRACE? FAN VAD LESS JAG BLIR...-. GRRRR farlig_kvinna_92

min galna frustation visade sig på bild..



Ändrat, as usual

Skippade IKEA idag, mamma orkade och hade heller ingen aning om hur stora mina fönster var. Så vi åkte bara på helex och tränade. Det var jävligt skönt vill jag lova. Men höll på att bryta mina kalvisar i en maskin man skulle ligga på. Hahaha! Kan verkligen inte vart en vacker syn för allmänheten. HAHAHHAHAHAHAHAH blir bara fulare och fulare i mitt huvud ju mer jag tänker på det.

Väntar nu bara på att Rebecca ska ringa, så vi kan gå ut i finvädret.
Ringde farmor nyss också, hon pratade sönder mig, haha men det var ju trevligt! Ska kanske få en rabattkupong av henne till helex. Hon skulle gå ner och fråga hur det var med sånna kuponger på helex sen!

Nu ville Ida-Maria att jag skulle skriva någonting bra om henne i min blogg när det är alla hjärtans dag! Så here u got it biatch; du är världens bästa syster!

Och puss på thomas hämäläinen <3 maaassa pussar


röda dagen

idag är det alla hjärtans dag, den ska förmodligen firas (firas och frias?) med mamma, och kanske rebecca ikväll om hon har lust! Haha, men det blir ju dubbelmys det med! Tänkte ringa Thomas ikväll också, kunde knappt prata med honom igårkväll av någon andledning, kommer inte ihåg vad det var..men det var sent och han skulle upp klockan 6 idag. Så jag fick försöka somna endå, och det gick inte bra vill jag lova. Låg och vred mig hela tiden, i kanske 2 timmar. Men väl sovandes sov jag hur skönt som helst, och vaknade idag klockan 11. Jag har verkligen inte sovit ut så länge på flera, FLERA veckor! Rätt skönt faktiskt..

Så idag ska jag och mamma på IKeaA liksom, och HeLEEx och göra av med lite extrafett. Haha! Myys.. sen ikväll, fråga mig inte! Men jag ska iallafall ringa rebecca. Punkt.



Jag  vill köpa den där söta muffinskudden från lagerhaus också, jag tvingade med thomas in på lagerhaus i torsdags, och ååh :') värsta framtidsplanerna med ett muffinsförkläde, och ett rosa brödfack! Hihiihihi, smek.



smekiz

DAGEN I ORD

Dagen har varit ohyggligt seg..eller egentligen inte seg, men lång! Imorse vaknade jag, (hos thomas) kollade på han och tänkte något i stil; Nej fan, idag åker thomas..jag vill inte kliva upp och åka till skolan och sedan säga hejdå, jag somnar om istället. Så gjorde jag det, tills vi vaknade och jag var på världens sämsta humör. Humöret stämdes faktiskt sakta men säkert på skolan! Haha, vi hade datakunskap, svenska sedan lili. Någonstans där i mellan sa jag hejdå till Thomas och pussade lite på honom.

Efter skolan, promenerade jag,sara och timmy hem från skolan. Det gick faktiskt snabbt, solstrålarna värmde ju! Sen fick jag stå och hoppa omkring på brotrappen hemma, höll på att kissa på mig..men mamma kom i stundens hetta och öppnade dörren, det var alltså inte låst och jag hade stått och letat mina nycklar i ungefär 1 minut som kändes en evighet. Så jag drämde upp dörren och sprang in med kläderna på och satte mig och slappnade av, FATTA SKÖNT! haha, mysigt.

Sen la jag mig på soffan och sov i några timmar. Mötte sedan upp mina små blondies, rebecca&sara på pizzerian, rebecca mulade i sig kebabrulle, kebabbbb! Sen var vi till sara, sen ut och träffa johanna&martin..kueel!



GODNATT PLUTTISAR <3 / strupisen

Alla hjärtans dag




Skitsöta saker från lagerhaus till alla hjärtansdag, för alla i familjen också. Och hur billigt som helt, mellan 19-59 kr för allting. Ett nödtips för dig som inte har någonting att ge till dina älsklingar. (Om du nu vill ge bort något och anser att alla hjärtansdag inte bara är en kommerisell dag) Men det kan ju vara mysigt att ge bort någonting litet!

Själv hade jag bara velat att Thomas skulle vara här imorgon och mysa järnet med mig, men vi får ta igen det på söndagkväll kanske!

BF08A

här sitter vi i vårat hemklassrum, alltså..har inte haft såhär kul på hur längesen som helst! hahaaa, Linda sitter och rapar DUNDER-RAPAR! alla håller på att dö här..haha så jävla kul. Och Andreas är utklädd till tjej och allt är kalas!

Idag har vi bara haft svenska och uls, och nu har vi uls igen. Rätt drygt men det är lugnt!

Upptaderar lite senare mina små gelehallon! Extra pussar på min älskling Thomas <3

Gelehallonpower

mysko samtal

PRECIS 9 TIMMAR OCH 8 MINUTER SEN JAG SKREV DET FÖRRA NU NÄR JAG SKRIVER DET HÄR!
anteckna!!

Asså va?! Hur fan kan jag vara så effektiv på morgonen? Jag har hunnit med massa, men nu har jag ju det lite stressigt..så jag vet inte varför jag startade datorn för att blogga, jag har blivit en bloggerska, en äkta kissie eller kenza..kanske en blondingris eller 3barnsmamma nunär jag är 17! Nääää...skulle inte tro det va..

Jag är väl jagj, går ju barn och fritid, så höjden av att läsa min blogg, det är väl när jag har apu och kan berätta om hur barnen uppförde sig på toaletten. Fick även reda på världens grej av thomas mamma igår, haha höll på att dö av skratt. Men jag ska fan i mig inte skriva ut vad det är, då har jag inte thomas som pojkvän längre iallafall..haha så söt <3

idag har jag iallafall min blodigeltröja <3 aslängesen..nyinvigning på den! Ett grått linne, och adidasmjukisar, jag hade mina chinosar imorse..men vafan, 20 minusgrader..NOPE, mina ben pallade inte trycket när jag väntade på bussen.

Nu ska jag nog ta och kila till busshållsplatsen, linda och jag tar halvbussen idag så vi är på skolan till 10, xoxo suckerzz -

Hur orginal kan man bli? Svara..


ÅÅÅÅHHH, det ringde precis nån med dolt nummer och typ fråga vem jag var, utlänning alltså, nu skakar mina kalvben...

löften

jag blir galen på inlämningsuppgiften om filmen löften som ska vara inlämnat imorgon! ALLTSÅ..jag vet inte kursmålen i ulsen? Inte utantill..stackars mig säger jag bara..så jävla synd om mig nu alltså. Ta mig till himlen smärtsamt.

förövrigt så har thomas och jag nyss ätit korv i hans jumbohydda till hus..eh, fråga mig inte vad jumbohydda är..men det är ett annat ord för stort hus! Smart i fellman, som mamma hade sagt.
Dagen har ju faktiskt varit rätt lugn, inte speciellt ansträngande precis. Eller lite då, njurundabussen är inte allt för rolig..sadface, poor me.

Nu ska jag pussa på thomas så han vaknar till lite mer, så ska han få följa med mig ut..mina djävulshorn växer `o´ <-- HAHAHAHAHAHA erkänn, bra!?



min reklamarbild lixx..lägg ut den vart ni vill..HAHA!

Seriously retarded

IDAG är en katastroftönt dag! Jag vet inte varför, men töntar runt här hemma, likt en apa! Lika glad som då man var liten, och man klarade av att göra en elefant av apelsinskalet! Det var säkert bara för att jag delade en klementin med Thomas idag när vi väntade på bussen. Åååh..

Åååååååå åka pendel tåg, jag är en loser baby..jag har inget körkort
*drar handen framför mig och låtsas hålla i ett körkort* pedofiliskt.

Idag hade jag på mig gammelkläder.. thomas tvingade mig att vara som jag var i 9an..mUAHAHH!
Och att man bara kan tvinga en till att göra pissprov utan grunder..DET GER JAG KAMELPINK PÅ!



Sådär blev jag då! 9anstilen alltså..



seriously retarded..SA JAG JU!
xoxo

Mobilbloggning!

Sitter på bussen påväg in till stan nu, har varit på sporthallen och haft gymnastik.. Kul? Ehnej.. Ska klippa mig och köpa bh med mamma nu. Sen ikväll hoppas jag på att ida vill träna med mig :) men nu stannar bussen! Pusshej!

let it fade

Jag vet inte vad som gör det, men jag känner mig allmänt dålig..och har gjort det i några dagar, sånna här fuldagar. Dåliga dagar, fast jag vet att jag har haft det underbart med thomas flera dagar i rad. Säkert för att mitt smink försvann..SKIT!

Förövrigt så har ju helgen i stort sett bestått av skoteråkning, haha ovanligt? Nej..

I fredags åkte jag och thomas (med skotern) till daniel, där det dracks..inte chauffören alltså! Sedan hem och sova..

sen vaknade vi tidigt i lördags och klev upp direkt och gick till skotern, vi åkte typ hur långt som helst, åkte till olle och spelade halo, jag sög för att alla klassade ut mig, där var alltså..erik,olle,emma, jag och thomas..ascool lada ju!
När vi äntligen hade kommit hem och jag skulle få krypa ner i sängen och värma mig ordentligt hör vi en skoter komma på uppfarten, det enda jag tänkte fan, MEN FÖRFAN! Så var det daniel och peter som undra om vi skulle med ut en stund och rejsa. Så det gjorde vi.. resterande dag tog vi det bara lugnt och myste!

Idag har jag bara åkt hem från thomas, varit hemma och deppat (nej, fråga inte varför? ;o ) Sen kom thomas och överraskade mig hos sara, mitt hjärta..fyfan vad jag älskar honom, och nu sitter han och spelar GTA bakom mig, söthjärtat.

xoxo



Mobilbloggar!

Nämen hallådär! Thomas har tagit datorn nu, typ forever ;) så jag kände att om jag skulle få någon uppdatering fick jag väl testa att blogga med mobilen, och se.. Det funka ju! Idag har vi bara åkt skoter, först med erik, olle och emma, sedan danne och peter, det var ju trevligt, men kallt! Men fan, sånt som man får ta antar jag! Men nu ska jag nog kolla hur mycket pengar det här kostade (; puss!

men kul..

Alltså, imorse när jag skulle sminka  mig, så var mitt smink borta också! Hela sminkväskan var borta, min nya face foundation, min nya mascara,  och min nya rouge borste, min  nya rouge, min nya dipliner..alltså allt var borta..allting, haha fyfan vad det svider när jag säger det. Jag vet fan inte vart den har tagit vägen, helt sjukt. Får väll HOPPAS på att den är i klassrummet..kan inte kolla just nu eftersom jag sitter i datakunskapssalen.
Skitjobbigt!

Och en annan jobbig sak är att thomas inte kommer vara hemma på alla hjärtans dag..men jag förstår ju att han måste göra det han ska göra, men jag ville vara med han då..tärt! Men jag älskar honom mer än livet <3



Give me your eyes - Brandon Heath

Alltså måste bara ge en veckans musiktips! Alltså..nu kommer alla mina kompisar klaga på en del av min musikstil, men den här låten är så bra..älskar den STORT! Okej..inte mer än thomas då..men han sitter och kollar på en rysare med min syster just nu.
Haha ida-maria är söt som skrämmar thomas hela tiden, hahahahha thomas är rädd..gulligull



http://www.youtube.com/watch?v=OihvG607W-c

Sveriges barnsligaste rum

Alltså, egentligen.. de som kommer hem till mig för första gången, som träder in på mitt rum, borde ju få en ganska rejäl chock! För jag älskar allting som är fult, det som gör det fint! Haha.. men jag gillar det, sen om andra gillar det eller inte..skiter jag ganska stort i!


Som Sara hade sagt ''produkt hyllan'' och mitt bamse kuddfodral <3 haha


Min spargösta, mina cp-bilder, väääckarklocka!


Allt det mysiga..








Fäce stöckhölm




Ska köpa det här då jag får pengar, skitnajs! Läppstiftet ska vara i någon av de fyra nyanerserna som är på sidan, rosa alltså. MUMS!








Utan rubrik..eller jo.. SOMMAR?

Thomas tar död på mig, hihi..eller nej det gör han inte, men han har somnat ifrån mig..han somnade typ kvart i ett. Jag har absolut ingenting att göra, ska väl snart krypa ner och pussa på han, kan ju hoppas på att han piggnar på sig lite, så jag kan sova. Haha ondskefullt.. men nej jag ska vara snäll.

Men annars så har väl de senaste dagarna varit helt okej! Varit hos Thomas hela helgen, mycket mysigt! Vi var även på bio, såg i taket lyser stjärnorna. Säger bara en sak.. till för 13-14 åringar och inte 16-17 åringar. Men är ni lite efter så tycker ni nog den är bra!

Jag är grymt shopping sugen! Men vet inte riktigt vad jag ska lägga pengarna vi får den 20onde på? Lite långt kvar, men jag måste lägga upp en plan. Haha ja, hej pensionärskarin! Ja.. somsagt thomas och jag är ju pensionärspar, och jag är ju 30tals karin!

Men fan också.. nu ska jag stoppa i öronproppar och försöka sova..NEJFAN! Dom är ju hemma i plånboken..jag tar livet av mig.. thomas snarkar ju lite..hehe lite. Men jag älskar ju han lika mycket för det!

Men de där tröjorna har jag tänkt på, de nedanför alltså



Hyffsat nytt!


Fick en del av mamma, eftersom jag fick en adidaströja i julklapp, men eftersom jag är groteskt lång, så passade ju den såklart inte i armarna, (konstig storlek).. Men då fick min kära syster den och jag och mamma köpte lite annat åt mig.

♥ Beiga chinos (den fula modellen, mina ben var för långa..TACK GUD
♥ Oversize randig kofta
♥ De klassiska ''jeansleggingsarna''


RSS 2.0