vår inspiration

Tänk att bara kunna sätta på sig ett bar snygga tigts, en tischa..lägga till några snygga acessoarer och kanske en skinnjacka till, och lyser solen tar man på sig eftertraktade solbrills! :D  Utan att frysa, mm underbart!


hos sara

Sitter och tar det lugnt med flickorna hos Sara fast hon och beccis sitter och kollar på håmer simpsonen! Kanske ska joina istället för att vara osocial! Så puss på er!

Bilder jag hittade på Saras dator, wie :D



nervous girl

Okej! Fyfan vad jag är stressad! Pappa fyller 50, massa skolarbete ska göras, man är upptagen på dagarna, jag ska hinna in till körskolan och plugga innan de stänger (omöjligt), tandläkar-tid hit och halkbana dit! GOSH! Känner att jag skulle behöva varva ner lite, och inte på tal om min jävla hosta jag har! Kan inte sova på nätterna, vaknar hela tiden av den här hostan!

Men nuuså! Ska jag faktiskt försöka se saker positivt, snart är det lov och då ska jag bara fokusera på körkort och skolarbete! Tyvärr, men det känns som att det verkligen inte hinns med nu..


collage



mhmhmm! ♥ smaskigt

i bättre dager

Sitter och väntar på att jaktstarten i OS  ska börja, haha jag har blivit en OS-nörd!
Dagen har iallafall varit bättre än gårdagen! Börjar må mycket bättre nu på kvällskvisten förutom hostan! Har städat rummet och tvättat massor idag, har varit ute på en promenad med Sara idag också, i jakt på en bänk, men vi hamnade vid blå katten och lite överallt, haha!

Imorgon ska jag och mammsen åka och köpa lite ramar, en byrå och målarfärg till mig, nice! :) på torsdag ska thompa hit så då får han äran att bygga ihop den och måla tillsammans med mig! Ni får se bilder när allting är klart!

Ska framkalla bilder att sätta i ramarna ♥


sjuk-göra

som sjuk har jag inte speciellt mycket att göra, men hittat massa fina saker jag vill ha..ih!



sjuk?

Krassligare hela tiden, jag vill verkligen inte bli sjuk! Vill vara frisk som en nötkärna så jag kan göra det jag vill göra på dagarna istället för att ligga på en soffa i ett nedsläckt rum och kolla på våra bästa år medans man snörvlar ihjäl sig.

Så för att göra något åt saken lägger jag mig och sover och hoppas på att det ska hjälpa!


RSS 2.0