nyår

Nu är det bara peppapeppapepppa tills ikväll, kläderna är på, naglarna fixade. Sminket åker på och håret fixas hos Per. NU KÖR VI, ska pussa sönder thomas 00.00 samtidigt som vi ska hoppa. Då vi börja hoppa 2009 och landar 2010. Tonys påhitt.

Nyårspussar! ♥


julen är över

Sådärja, allting är över. Nästan..inte mellandagsrean, wohohohooO! Snacka om extas jag blir, men njaa! ELLER JO! Har förövrigt fått massa fina julklappar och fått tillbringa min jul med nästan alla jag älskar. (Ska till thompis imorgon <3) Kolla på deras valpar också! Ih kommit 7 stycken, så gölligt alltså!

Så nu ska snart kudden få hägra och jag ska somna lycklig. Punkt. Dubbelpunkt. Trippelpunkt. Fjärtpunkt.


god jul sötnosar

Hej och godjul! Den här julaftonen har faktiskt gått fort! Vaknade imorse, kollade julestrumpan! Fick mina svarta snygga stövlar och min mysiga morgonrock jag önskat mig! En beige snygg, skitmjuk!

Sen har vi ätit tidig julbord, eftersom Ida-Maria skulle jobba så blev det så. Nu väntar vi bara in tio-tiden då vi ska öppna julklappar! Längtar. Haha, barnsligt busigt! Hihi.

Nu ska jag dricka kaffe, kyssar!


julshow

Idag var det den årliga julshowen för de som går på metropol, wih faktiskt varit i två år nu, haha! Tradition.
Den var ju lite halvtråkig, iallafall själva showen var sjukt lång och långtråkig för det var så jävla rörigt för dom flesta framme på scenen. Typ stog och snackade med varann innan de skulle börja sitt nummer, och fipplade med papper och massa sånt tjaffs. Men annars så! Jag och Debban fick gå fram och hämta finfina pris, verkligen! En gratis-broschyr och ett presentkort på en engelskalektion fick deBeau!
Alla kastade ''lotterna'' mot vårat håll, vicky jublade

historia

Tänkte upptadera lite snabbt! Upptäckte att det inte var mitt hårband som sögs upp av dammsugarn, utan det är något annat!

Tänkte läsa igenom historian nu två,tre gånger och får se hur det går på provet imorgon. Tycker att det här provet verkar vara det oseriösaste någonsin. Läraren hade inte ens läst igenom papperna vi fick tillbaka som vi själv skrivit som hjälpmedel till provet. + Att vi fick sidorna till boken, igår! Två dagar före provet.
Lägger han fram det så passt oseriöst får han faktiskt tåla något oseriösare elever.

Nu hägrar sängen! Jingeljul


hjärta

Hej sötnosar! Nyss dammsugit mitt golv, jag tror jag råkade dammsuga upp mitt hårband! Det ska slurp i slangen men jag vet inte vad det var! Det suger att inte veta vad jag blivit av med, hah!

Nu vet jag inte om jag ska gå ut en stund, eller sätta mig framför tv med mamma och äta popcårn! Help me! Tror jag går ut nu kanske, och sen poppa mig lite påppizar.

*talKinG wiTH maH baBy* ;)


 


16/12

Så himla trött nu! Men gjort massa nytta ikväll iallafall, övningskört runtruntrunt i stan, jag råkade absolut inte köra mot enkelriktat så jag kom ut på gågatan! Tvättat har jag gjort, fixat och trixat och nu vill jag bara shoppa! Så sugen på det. Sugen på att sova också. Så nu ska jag nog dra med mej thomas och borsta tänderna!

Står inför ett dilemma imorgon också :O svenskaläraren är ju så sur på att man kör på körskolan och jag har det imorgon igen! Så har praktiskt taget inte varit på svenskan på 3 veckor. Men jag kan inte ställa in Daniels lektioner för vi har gjort upp ett schema!! Och om jag inte går kommer jag gå miste om 2 lektioner, vilket faktiskt är ganska mycket pengar. MEN TILL SAKEN, jag vet inte om jag ska gå överhuvudtaget imorgon och sjukanmäla mig hela dagen, eller gå på första lektionen och sedan köra? Men då kommer ju hon märka igen.. -_- drygt haha, får se hur jag gör. Sovmorgon vilket fall som helst!

Nu äre snö förrästen! ;)


sov gott

ingen vidare upptadering, men vafan! ni överlever ;) det lovar jag! Godnatt småttingar ♥


sjtärnfall

Nyss kikat klart på två filmer med gosen! Vid din sida var den ena, och den andra kommer jag inte ihåg namnet på. Men båda var bra! Speciellt vid din sida, rekomenderas! Sitter förövrigt och vakar inför lucia! Har man inte råd med bio får man lösa det på annat vis! Haha, nej men skämt och sido. Såg ett stjärnfall förut, var sjukt länge sen jag sg det sist. *alLsÅ sÅå cOoL!*


kolla låten!

http://www.youtube.com/watch?v=thXMcwEAmLA
DAGENS LÅT! yeaah..

Nu, bränna film och mysa lite, yummi!


lägga ner mer energi

Har tänkt på om jag kanske ska börja upptadera bloggen numera, kanske ta med mig kameran litegrann på skolan (sara tänker NEEJ!) men jag tänker JAA! Muahaha.. nej men så kanske jag får lite mer lust nu på jullovet när jag iallafall kommer göra någonting vettigt på dagarna!

Men jag skulle isånnafall vilja göra om min design på bloggen, så det ska jag också försöka ordna.

Förövrigt så har jag skrivit klart kommunikationen helt nu, skickat in den till Micke och en kopia till mig, för säkerhetsskull! Känner mig lite paranoid angående firstclassen!

Fick ett par sjukt bra skinnhandskar av Ida-Maria gumman som vi var och hämtade förut, hon har varit i Italien den lyxungen! Iallafall, dom var grymt sköna och varmare än dom jag lämnade tillbaka. Tack för det ida <3

Nu ska jag måla naglarna, packa väskan och lägga fram kläder tills imorgon och sedan lägga mig och kolla på någon film att somna till.

Jag älskar Thomas och nu känns migg liv, sjukt skönt!


stressad

OH! Hur stressad jag är nu? Lagomt! Borde sova, men jag kan inte! Ischdå..kanske ska ringa älskling och se om han är vaken! Good idea.

Annars har dagen varit väldigt dryg, speciellt på våran mordiska historia lektion, seriöst våran lärare skrämmer mig litegrann! Han visste inte ens att potatis var en rotfrukt..undra vad han trodde det var. En frukt kanske..brukar han plocka potatis från buskar, eller kanske träd? Aja, konstig är han iallafall!

Sovdags!
snö eller sommar, du bestämmer Adad din vädergud!


julen närmar sig

Åh, så glad men skitstressad! Känns jobbigt det här att fylla år! Haha körkort och fester, ja men det är väl så livet ska vara. Kommer ju kännas skönt när allting är över! Haha nej men jag ser fram emot det också. Helt sjukt. Förvirrande var ordet.

Känner att jag borde sätta igång och skriva lite på hemtentan också. Men kollar på film med mama..HEHE! Runaway bride, julia roberts är faktiskt vacker!

Och just de, hittade en kaviar tub i min jacka igår, haha helt sjukt! En liten minitub isbjörnens kaviar. Kom på att jag tog den på ica i kvissle. Det var gratisprover så fick jag impuls.

Var och hämtade ut mitt lilla paket på vero moda idag också! Min fina hallonröda tröja och ett par örhangen! YEAH!

Nu börjar filmen igen! Puss ♥
HAHAH COOLGIRLS AMANDA AND ME STYLING!
bara lite gammal :')


RSS 2.0