fredag igen

Precis en vecka sedan det var studenten, ungefär den här tiden då började den riktigt roliga partykvällen, wohowoho! Idag blir det lugnt (tyvärr, ville ju gå ut med tjejerna nu när alla skulle ut för engångsskull) men jag jobbar imorgon, men det är ju så att jag måste tjäna pengar, lönar sig sen även fast det känns surt just nu! The girls har nog roligt utan mig endå skulle jag tro, hih ;)

Ska nog bada med Tony och Johanna idag, kan ju bli mysigt när det småregnar!

puss på er nu! ♥


första jobbpasset

Jobbade kvällen idag, gick svinbra.. första för i sommar! Känns kungligt [kööngligt]. Jobba ihop lite pengar som jag kan spendera på utekvällar och resor, rooliga saker.. kläder, smycken, väskor, skooor ALLT! Är ledig under gatufesten också, whoopwhoop! Hur bra?

TACK till alla som uppvaktade mig på studenten, har äntligen landat nu känns det som, nu kommer det lite rutiner igen, faktiskt skönt det också! Men fick btw, vääärldens snyggaste guess väska av faster! Just sayin MUMS! Men den ska jag bara använda till utgångar och sånt. Fick massa pengar, en resa (thomas fick samma, hihi..resan alltså), den sker i slutet av sommaren, skitfina silversmycken, massa vackra blommor och lyckoönskningar! Puss på er allihop!

Imorgon jobbar jag dag, sen jobbar jag fredag,lördag,söndag och måndag, ledig tisdag sen börjar de om!




vagant

ska åka iväg om några minuter till skolan för att ha vagant tävlingar hela dagen, hoppas de hinner bli klart till 14 tiden någon gång då jag och thomas ska iväg och fotografera oss inför studenten tillsammans. Men det gör det nog, det börjar ju 9 så! Alltså snart går vi ut på trappan, BF08, Karin Boman. Mmm.. det låter bra!

Igår hände lite allt möjligt roligt, var iväg på birsta med rebecca,sara, christine och linda ett tag, åt lite åså! Sen på kvällskvisten åkte jag till fina Fia som färgade mitt hår mörkare, mycket mörkare! Ser nästan svart ut ibland, but still i like it!

Blir utgång ikväll också, grattis till dom där som får "gå ut först i hela sundsvall" och tar studenten, men det är väl säkert en friskola ;)


gynning

Totalt.hänsynslöst.förälskad.
Min dröm för ett fulländat hem.. haha töntigt men damn! Lovely.


RSS 2.0