fyndigt

Hej alla hjärtegull! Sitter för nuvarande i thompas kalla bil i garaget och kollar pp när han sätter dit extralysen, skojigt? Nja, rätt mysigt där emot!

Dagen har annars bestått av lite shopping på birsta, fyndade 2 par ugg's för 100 kronor! Nice huh? Kvalitén skiter jag i, värt endå. Köpte lite annat småtjoffs också, men inget värt att nämna haha..
Sen åkte vi hem till thompa och sedan vidare till hårte med hans föräldrar, mysigt ställe måste jag säga, riktigt mysigt!

Haha förövrigt låter det så himla roligt när thompa ska skruva med något, jag menar var är mongorojd? Jo ett mongo och en hemorrojd..


tröttis

Hej på er sötisar! Sitter nu helt nersjunken i soffan och kikar på svensk historia på kanal 4, med mamma och thomas! Jag och thompa har 3 år idag, så grattis på oss älskling ♥

Dagen har förövrigt bara gått emot oss, men hey what did we expect? Så var det på vårat första och andra årsjubileum också, men vi sket iallafall i middagen ute och bion som vi hade tänkt, vi åt god mat hemma istället och valde (tydligen) att kolla på svensk historia istället, hehe! Men sålänge man har sin karl vid sin sida den här dagen så! Vill iallafall inte skriva vad som har hänt idag, men USCH säger jag iallafall.

Här på bilden var thomas 16 år, så söt haha! Tänk att han såg ut sådär när jag föll för honom, men förstår mig själv! Han får mig att le och skratta då jag egentligen kanske vill gråta och skrika.


1095 dagar

Ååh, imorgon känner jag kommer bli en så bra dag! Ska börja dagen med att gå ut och gå med Sara, sedan ge heela dagen åt Thompa, vi har faktiskt 3 år imorgon.. känns helt amazing! Kommer nog firas på nått extra mysigt vis i stan. Nu ska jag snart inta snarklådan eftersom promenaden ska ske klockan 10.00 imorgon bitti, haha men är man hurtig så! (Fast sara skulle väcka mig halv 9), vet att jag inte kommer kunna kliva upp den tiden annars själv.. då jag vet att det inte är jobb det handlar om.

Lite greklands bilder.


tradition

Ja hurrni det börjar ju bli lite av en tradition med mina morgonbloggar? Mja det håller nog inte i sig sen när jag inte kommer jobba.. då kliver jag ju inte upp vid 6. Om jag inte skulle börja blogga professionellt, tänk er! Aja.. morgonkaffet och citronvatten i högsta hugg och kikar på the voice.. VAD HAR HÄNT MED ALLA SERIER på morgonen? Adam live på 3an och TV-shop på kanal 6, Adam live är btw det tråkigaste program jag sett någon gång.

Lite deprimerande väder idag också.. vaknade och hörde drippdroppet, men jaja en anledning till att bära skönis fleecetröjan, men det är liksom dagiskläder. Fleecen och toffsen, spill och dragvänligt!

För att kompensera upp den här veckans kläder klickade jag hem en pälsväst som http://shefabulous.se/ hade lagt ut på sin blogg, så fin! Tänk er med skinnjackan och västen till ett par läckra shoeees.. ♥

 

 



the voice

Sitter nersjunken i soffan och the voice började just, så skönt att lyssna på folk som måste stå och vara morgonpigga och glada såhär dags! Dricker kaffe och citronvatten  och väntar tills jag ska åka och jobba! Har knappt sovit något inatt heller, vågar inte sova själv blir helt nojjig och rädd.

Det här låter ju helt sjukt men det finns något i det här huset alltså! När jag och Thompa var ensam här i huset för någon helg sedan och vi båda var jättesjuka var det någon som plockade upp mitt snorpapper och någon slog igång värmepumpen efter att vi hade bastat. Pappa säger att det är någon som brukar vrida på hans musmatta så att texten hamnar upp och ner, sedan håller dom på sådär. Pappa vrider tillbaka, spöket vrider tillbaka, pappa vrider tillbaka.. amen alltså hur sjukt!? Även fast det är uppenbarligen inte är nått farligt så är det rätt läbbigt att sova ensam i källaren ahah!

Well.. slutar tidigt idag så det är ju skönt, mitt i veckan liksom! Men är väääldigt glad över att få jobba lite!

Jag&älskling andra dagen i grekland på ett café!


jakten på det perfekta

Fick världens cravings för en ny helt perfekt väska! Är så less på min nuvarande, vill ha en mellanstor, pösig SKINNväska med lite maria montazami tassles och med många fack och dragkedja är ett krav. Nu kanske ni tänker, är hon dum i huvudet? Fel att köpa en väska ur MM's kollektion? Ja det hade jag faktiskt gjort, om jag haft några tusenlappar över, lätt alltså! Men nu är det ju inte så.. därför kan jag fördriva mina andra arbetslösa dagar med att söka efter den perfekta väskan. Iallafall någorlunda perfekta väskan! ♥



ELLEEER?

Är så trött just nu, söt-thompa höll mig vaken igår när jag ville sova så har fått knappt 4 timmar (med mardrömmar) sömn inatt..sätta på tvn, slå av tvn, slå på datorn, förklara varför han måste sitta vid datorn, slår av datorn förklarar varför han inte orkar sitta vid datorn, argumenterar med sig själv såvida han ska kolla på tvn eller inte, kommer fram till att han också ska sova utan tv men börjar då istället prata om, DUN-DUN-DUUN BILAR?! Am I suprised or not? Wie..

Somnade iallafall tillslut och nu sitter jag här och dricker morgonkaffet färdigfixad, känns skönt har cirka 45 minuter till godo, fast tänkte använda 10 av dom minutrarna till att åka tidigare till jobbet och faktiskt komma lite tidigare än att rusa in prick halv 8 med halsduken släpandes i backen och med koffeintabletterna i mungipan.

Jobbar förövrigt hela veckan ut, känns ju urskönt att veta i förväg, elleeer? Ja det gör det.. måste vänja bort mitt elleeer, från och med nu. HAH var på väg att skriva elleeer efter från och med nu.
Nu blev det för mycket svammel igen, puss och ha en bra dag! ♥


byebye östersund

Sitter och segar vid datorn medans dom andra nördar tv-spel.. men haft det så myspys här i östersund. Vild utgång i fredags, lång sovmorgon på lördag, en sväng på ixo & pizzaland och sen film och umgänge med thomas kusiner+flickvän! Och nu är det nu, antar jag haha! Ska gå ut och gå med Ida-Maria nu innan vi fixar middag och sedan beger oss mot tåget som går 17.28, lyckades boka rätt nu! ;)

strawberry fields forever


diamonds are forever

Usch vilken jäkla kaos morgon det har varit! Haha, det började med att jag typ inatt bara kollade på biljetterna som skulle ta mig&thompa till östersund för att hälsa på min Ida-Maria och hennes Per! Nää men då hade jag bokat tåg från Östersund till Sundsvall idag, den 16/9!!! Lyckat eller, njaa eller inte. Och på söndag hade jag biljett från Sundsvall till Östersund. Allt hade blivit omvänt. AhaaHH? Vad gör jag nu? Ringer till Ida-Maria och berättar vad som har hänt och hon ber mig ringa till SJ's kundtjänst. Just där när jag hörde SJ dog jag lite, HALLÅ ska dom som slängde ut den där 7 åriga flickan eller vad hon var, hjälpa mig och få tillbaka pengarna på 4 biljetter som det stod: KAN EJ OMBOKAS klart och tydligt på?

Nä, never, nu äre finito med våra 900:- och vår östersundsresa. MEN SÅ FICK JAG PRATA MED EN JÄTTESNÄLL JONAS SOM GAV MIG PENGARNA TILLBAKA, wie tack jompa! Eller om du nu mot förmodan skulle ha något eget, annat smeknamn. Så istället för 11.45 så drar vi 14.13.

Har mina älskade dyrberg kern örsmycken idag, MM big love! Haha öronsmycken by the way!


 


partaj

Hahah oh my gash! Sitter och kollar på "partaj" som går på kanal 5, herreskoj vad roligt det är.
Funderar annars på att radera den här bloggen eller lösenordskydda den och ha den som minne bara, jag vet inte? Jag intalar mig ju gång på gång att jag ska "börja uppdatera" massa igen, men det gör jag ju inte.
Eller så har jag det som jag har nu, egentligen vem skadar det? Åh yr jag gör mig själv.

I helgen har jag ju inte gjort ett NÅ! I torsdags efter att jag hade varit i Hudiksvall med tjejorna blev jag jättesjuk, jag tog en powernap efter jobbet och sen när jag vaknade mådde jag skit. Jättekonstigt, men på fredagen nötte jag och Thomas 8 filmer, när jag tog tempen så förklarade det saken.. hade 39.3 i feber så jag kunde ju inte göra så mycket annat än att ligga och ta plats i soffan, HAHA man är ju verkligen inte fräsh eller söt på något sätt när man är sjuk.

Idag har jag, Fia och Thomas varit på birsta en snabbis och hälsat på Evelina i hennes nya tillfälliga lya! Mysigt, och nu ska iallafall jag gå och träffa Sara och catcha upp lite snicksnack hehe!

innan utgång med johannibanani i somras

med thompis innan bröllopsceremonin

när jag och Fia åt hotellfrukost på Norska basketlandslagets nota på fyllen haha!

JUST DE, har ju varit i Grekland också! Myspys med Thomas en vecka, träffade trevliga svenskar, wiho!


RSS 2.0