be somebody

Men hallå, längesedan nu kan tyckas. Men gjorde slut på jobbet, sen har jag varit med kusin Hanna och lite sånt där trevligt :D det var roligt att få träffa henne nu, har ju inte setts på jättelänge så båda hade ju ändrats!

Nu håller jag bara på att packa det sista osv, tar ju bussen typ klockan ett idag! :) Lägger in massa musik på mp3n också, för att slippa dö ut på den långa bussresan ;)

Har ju inget internet där och täckningen är kass, så ni kommer inte kunna nå mig förrän på torsdag kväll. Men vafan, nog klarar ni er i fyra dagar :D  så jävla glad nu, hela dagen verkar bli bra. Ska in på stan en stund innan bussen går också, måste köpa lite nödvändigheter. Så det blir nog bra.

Slutat jobbet har vi också gjort nu, hahaha sorgligt ju.. men skönt. Som ni vet, jag har ju tjatat om det en hel del, hahah.


crocodile dundee

Hejsan! Sitter bara och kollar runt på datorn nu, läser skötsel råd om tungpiercing och kollar bilder, forum osv. Så sugen på det nu så det finns inte! Men i oktober kanske, eller i mitten av september? Läste att man helst inte skulle ta det i rötmånaden, som är nu. Och då väntar jag hellre längre och får det läkt riktigt och inte nått halvdant.

Det lär ju bero på att maten möglar så snabbt nu osv och det är hög infektionsrisk. Så då låter början av oktober ganska bra, eller hur? Lite till halloween typ =) OCH fick höra att man faktiskt fick pussas liksom, men inte dela saliv och ''kyssas med tunga'' OCH då behöver man även inte vänta i hela 4 veckor heller, utan tills man kände helt att den hade läkt. Då kändes det mycket bättre =D

Nu ska jag försöka fösa iväg mamma och Ida-maria på affären så vi kan åka iväg till birsta och det så vi kommer hem sedan! Men mamma är bara med djur och slappar och ida ligger och sover här bredvid i soffan efter att hon hade lagat frukost till mig och mamma, haha vi hade värsta tjejsnacket imorse när hon var tvungen att komma in och dra i min arm när jag fick något fel i den. Alldeles när jag vaknade, typ halv 8.. asdrygt.



långdagen

Dagen har varit ofantligt lång, känns det som. Klockan är bara kvart i tolv, och jag klagar som en bitterfitta. Som vanligt kanske, men dagen har varit bra iallafall! Nu på kvällskvisten har jag tvättat, och gjort lite på rummet och så! Och nu sitter jag och mamma och kollar på bigbrother, gamla avsnitt som tydligen gick på tv 400 eller nånting.

Imorgon ska jag och mamma gå igenom alla garderober här i huset, sen åker vi till stan och birsta! Kanske tränar på helex också. Får se vad som händer imorgon, mer än det som är planerat.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och dega! PUSS


Bokrecensioner

Okej, på sommaren läser jag. Men det är för att jag har tid, och jag tar mig tid till att komma in i handlingen i böckerna. Dels har jag lite tid att läsa då jag jobbar, tidigt på morgonen och sent på kvällen då det inte är speciellt mycket kunder. Då passar det bra med en bok man tycker om så tiden kan kännas kortare. Det gör den faktiskt.

Tre böcker har jag hunnit läst under sommarlovet hittils, och nu ska jag börja med min fjärde. Kommer nog läsa en del uppe hos morfar, dit åker jag på måndag, inte imorgon men nästa, i veckan jobbar jag.. haha kul!

Men tänkte skriva lite om böckerna jag läst hittils, och betyg osv. Varför? Det vet jag inte, fick lust med det under tiden jag och mamma satt och kollade på Anna Nicole Smiths film. Men nu är den slut, så då har jag lite tid innan jag ska gå och sova. Ska ju som jag kanske sagt några gåner att jag ska upp och jobba imorgon bitti.



1. Den andra boken jag har läst är En shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. Jag tyckte personligen inte att det var någon jättehit eller så, men den funkade helt klart! Den har ingen riktigt story som gör så att man absolut inte kan sluta läsa den typ. Man lägger ifrån sig den hipp som happ när den är lite halvtråkig och sen fortsätter man läsa, även fast den inte är så rolig just då. Men vissa delar var ju rätt roande och så.  2 kronor!



2. Den boken jag började sommaren med, var klart mycket bättre. En shopaholic får en syster fortfarande av samma författare. Även fast jag inte hade läst den första, eller andra osv innan den här boken, så funkade det hur bra som helst! Man fattade allt och handlingen var mycket roligare och mer spännande. Den handlar alltså om att hon får en halvsyster, hon har jättehöga förväntningar men det visar sig att hon är rena motsatsen till henne själv. Hennes syster är en snåljåp. Aja, läs den så förstår ni! ;) 4 kronor!



3. Fortfarande samma författare, men ännu bättre än de två andra böckerna! Mina hemligheter har en rejäl handling och det händer saker nästan hela tiden, tillskillnad från de andra böckerna. Den här får man också större inblick i detaljer osv. Känslor och så kommer fram bättre i den här boken känns det som. Den är inte heller lika fin i kanten som de andra, här skrivs det bättre meningar kanske för ''ungdomar'' som blir roligare att läsa. Den får alltså full pott! 5 kronor!

sitter här jag

Sitter och väntar på att Linda&Linus ska komma nu, Thomas sitter och disskuterar bil ljud med Calle, och pappa sitter och spelar gitarr (?) Även fast han kanske visste hur man gjorde helt för 15 år sen!

Hade tänkt att blogga osv igår, men thomas internet strejkade en aning på min dator igår..mysko faktiskt. Menmen! :) Ingen nöd på det, eller hur? Och nu är det bara en liten jobbperiod kvar, känns lite bra faktiskt. Jag längtar så mycket till jag kommer upp till morfars gård. Känner mig som 5-8 igen då man ville dit mer än allt! Älskar det stället.. varför? Det behövs upplevas för att förklaras.

Och efter vi har varit hos morfar ska vi sitta hundvakt åt två av thomas hundar :) mysigt värre! Och sen då..då kanske sommarlovet är slut, vem vet ;)

Kanske finns det några kalvar hos morfar då också.. IHIIH glad jag blir


Hugh snuskgubbe

Alltså, inte fan kan tjejer vilja ha honom? Sexuellt och tillfredställande, det enda dom vill åt, är ju förmodligen den lyxiga platboy ranchen, alla oändliga plastikoperationer betalade för att uppnå sina plastic fantastic-perfektionhet. Men alltså dom blir ju bara så fula och äckliga, och dom är bara golddiggers. Fattar inte hur man kan gå med på att snuska sig med en tip 90åring, haha!


halo

okej, sådärja.. några timmar senare, och jag har faktiskt städat bort dom där fem äckliga sakerna jag listade upp förut.. börjar likna ett rum nu, dock ett litet rum. Men ett rum!

Nu återstår bara dammsugningen och att byta lakan, sen blir det en snabbdusch och sen säng! För imorgon blir det jobb, tidigt. Och försöka få thomas att ringa mig, (näst intill omöjligt verkar det som nu), men måste prata med han innan jag sover.

Annars har dagen flytit på fint, vaknade med linda på en madrass nedanför min säng, och klev upp ungefär vid 12 tiden, åt frukost osv sen gick vi ut för att träffa Sara, hon fick sin försenade present av mig och så satt vi bara och pratade åså, sen gick jag hem för att städa (HEHE) men amanda ville ha ut mig, så jag gick ut med henne tills mamma ringde om middagen, så då skiljdes vi åt, sen träffade jag linda och linus en liten stund nu på kvällskvisten!

Ensam är jag nu iallafall, mamma och pappa är i långsjön och Ida-Maria och Pär är hemma hos han! Och så måste jag bara tala om för er, att mina högtalare till den här datorn är enormt gamla, halv gulna och skabbiga typ från 60talet eller nått. HAHAH men bara temporärt tills jag har köpt nya..

Börjar likna något iallafall..


Städigt värre


[x] Alldeles för onödiga impulsköp som bara ligger och skräpar överallt

[x] För små rum vilket gör det omöjligt att få det att se rent och snyggt ut i dom

[x]Smink såsom puder osv som gått sönder och som det bara säger poff om när man öppnar dom

[x] Flugor och småkryp som gillar att gömma sig och dö på de allra konstigaste ställena

[x] Sladdar som bara trasslar

MYSigt värre

Nu har jag och Thomas familj precis ätit middag och rensat jordgubbslandet..haha jätte gott med  egenodlade jordgubbar istället för köpte av någon anledning, och nu sitter jag och Thomas och bara slöar och myser, eftersom jag åker hem till en ny arbetsvecka imorgon, nej vi hinner knappt vara med varandra nu, så dom som tror och säger att vi är med varandra hela tiden är helt ute och cyklar!

Han jobbar och jag jobbar, men på min lediga tid nu är jag bara hemma i stort sett. Eftersom jag jobbar så pass mycket och jobbat under en lång period vill man faktiskt vila upp sig då man är ledig, och dra ut och festa de få timmar man är lediga under midsommar, gatufesten osv hinns inte. Eftersom jag då jobbade mer eller mindre 10 timmar varje dag då vi hade ''rea'' och under midsommar är det högsäsong för jordgubbarna.

Och visst är jag själv medveten om att jag ''förändrats'', men för att informera så gör faktiskt människor det, annars hade väl världen vart ganska konstig om vi fortfarande somnade med nappflaska och snuttefilt och jollrade efter mammas bröst.. Helt naturligt att förändras, sen kan förändringen uppfattas på helt olika sätt från person till person, right? Men i mitt fall nu, så känns det bra för mig.. och det är väl det jag ska utgå ifrån, hur jag själv vill må och vara, precis som jag låter alla andra förändras utan att försöka ändra tillbaka dem.

Nu ska jag gå och blanda dipp så den är klar tills ikväll! Puss på er små hjärtan!


Min älsklingsmamma!



will you be there




äntligen ny dator!

Åh, igår åkte jag och min kära mamma äntligen och köpte en ny dator. Jag är så duktig som har jobbat ihop pengar till en ny..haha as stolt jag vet!

Akrylnaglar har jag också, skit svårt att skriva på tangentbordet haha..men men det kommer väl så småningom kännas lite bättre.

OCH SNART ÄR JOBBET SLUT!! wohoo, äntligen sommarlov..på riktigt! Fan jobbat i typ 2 månader nu, hade räckt med 3 veckor ;) haha närå, men känns jättebra nu när allt börjar bli klart! =)

Mår dåligt..

Mitt huvud dunkar, min hals är helt åt helvete, min kropp är fan sjukligt varm.. Ja ni fattar läget va. Nu gäller det bara att bli frisk så jag kan jobba de sista dagarna. Men ska jobba imorgon bitti, undrar hur det blir?

Sen efter allt jobb är klart, vill jag bara åka till morfar och ta det lugnt med Thomas och familjen! Känner att jag vill vara där, ifall gården skulle vara otillgänglig nästa sommar av någon anledning..

Nu ska jag faktiskt vila lite, och tack mammsen för allt jag fick från england och div länder! =) <3


mina nya brillzzzz



Sjukligt trött..

Åh, jobbat 11 timmar idag ungefär. Igår jobbade jag näst intill 9 timmar, och det har varit FULLT upp. Vi har haft ett jättebilligt pris och det har köats vid ståndet HELA dagarna. Innan det jobbade jag som vanligt, vilket också leder till att kliva upp tidigt, jobba sent osv. Nu vill jag bara jobba klart så jag kan åka till morfar och faktiskt vila upp mig. Jag har för gud skull inte fått sommarlov än, jag har förfan jobbat sen i maj!

Imorgon ska jag jobba igen också, blir nog ungefär lika länge då. Jag blir trött av tanken, på ONSDAG blir jag ledig 1 dag, sen ska jag upp och jobba efter den dagen så man kan inte lägga några speciella planer på onsdagkväll heller. För tiden jag inte jobbar, vill jag nu bara vila. Vila och ta det lugnt och ladda upp batteriena så jag kan fortsätta jobba tills det är slut.

Nu får ni nog gissa er till vad jag ska göra, klockan är trots allt halv ett och jag ska jobba imorgon bitti! Det här vart en alldeles för sen kväll... Och tur att jag inte slängde ungefär en tusing i sjön på att gå på gatufesten, börjar ju 8 varje morgon och jobbar hela dagen + att det inte var några bra artister ;)




RSS 2.0