snuffar inom KBT

Fotograferingen idag gick bra, antar och hoppar jag! Hihi.. längtar som attans tills på fredag när det blir party!

Har pluggat nu i ca. 3 1/2 timme. OM MY GOSH.. rekord! Har därimot insett att jag skriver snuffar "..." jättemycket!! Var ju passande att försöka bryta det oönskade beteendet under tiden jag skrev fördjupning om just det, kognitiv beteendeterapi.


110522

Sitter och kikar på den där nya serien på kanal 6, collage på 80-talet? Okej.. tycker inte att det utstrålar 80-tal men jaja, who cares.. me obviously! Imorgon är det studentfotografering.. spännande eller vad säger man? Haha.. jaja, ska dock inte köpa dom enskilda korten för jag och thompa ska knäppa någon annanstans tillsammans, men känns självklart att köpa det på hela klassen, roligt att ha kvar alla sina klassisar på ett kort!

Har lackat naglarna rosa, noppat ögonbrynen, duschat och smörjt in mig och nu tänkte jag platta&volyma håret tills imorrn, wiho. Sen kanske lite sova på det.. även fast det har varit helg känns det som att jag inte har vilat eller för den delen gjort nått speciellt. Flyttat runt saker.

Har dock firat Åke idag, min bit smörgås tårta gjorde en backflip och hamnade på duken :(


vårruset

Totalt död just nu, men känner att jag inte har ro att sova riiiktigt än. Har iallafall varit på praktiken hela dagen, jag och Sara har planerat lite på våran grej, huhu! Efter praktiken åkte jag hem och sov 1 timme.. sen åkte jag och sara till sjukhuset där vårruset "började" , mötte upp andra lärare från skolan och sedan gick vi vårruset.

Funderar på att byta sängkläder nu.. kände för det och sedan starta en film att somna till, yepyep så får det bli.

Studenten är jättenära, för dom som inte visste.. hihiihih!


VAD ÄR FELET??

Fattar ingenting med den här skiten, det fungerar inte nångång? Spelar ingen roll hur många gånger jag gör det blogg säger att man ska göra. Skitgrejer. Ingenting syns ju?

sunshine

Idag har varit en så skön dag, jag har typ blivit bra från den där (sjukdomen?) haha, eller vad man ska kalla det! Har suttit ute en hel del idag och sen avslutat dagen med att ha varit med crilla, tony och linda ett tag. Nu ska jag nog snart duscha och den lägga mig och sova, mysigt.. bäddade rent förut, då är det skönast att sova hihi!
Imorrn är det praktik igen, skönt att få komma igång med rutiner och nu ska jag INTE dra på mig nått mer alltså, orkar inte med att vara sjuk&dålig. Som jag sa till min handledare efter att jag hade varit förkyld; näe, nu tänkte jag inte vara sjuk nått mer. Två dagar efter gör maggen uppror. AHH alltså jises vad jag upprepar allting känns det som?


student pjucks + vapplar

Skulle behöva en riktig sko älskare som bara kan plocka fram ett par snygga lagomt höga skor som jag kan ha på studenten och på ett bröllop! Dom ska passa till en vit klänning, men skorna ska helst inte vara vita.

Idag mår min mage ungefär som igår, blir vansinnig! Känner mig utpumpad på alla krafter idag. Pratade med en lärare på skolan där jag har praktik imorse, hon berättade att det var andra på skolan som också hade samma problem. MYSTIKEN VÄXER! Jag tror att det är det där badhuset som har luskat in några baciller i mig. Njurunda hallen in my ass.

Igår åkte jag och Thomas hem till honom en snabbis och hälsade på dom ny utkomna valparna fenja har fött, svinsöta! Jättesmå, åh jag blev kär på nytt. Bilderna här nedanför är från Fenjas förra kull, G-kullen. Eftersom valparna hon fött nu är så pass små gör dom kanske inte så mycket annat än att äta och sova men dom är ju urgulliga! ♥


ont i magen

Spenderat min dag i soffan, har så fruktansvärt ONT i magen! Tänkte inte gå in på mer detaljer, haha.. men det har inte avtagit så speciellt mycket sen imorse, åkte in till stan med sara för att sedan åka till njurunda på praktiken men valde att åka hem.

Just nu skulle det inte sitta helt fel med juni, med riktig sol, skatteåterbäring, jobb med lön och studenten! Har ju något att se framemot iallafall. Great!

Eftersom HM online valde att strunta i min beställning så köpte jag en klänning i butik istället, tur det för klänningen som jag hade beställt var skitful på!
Blev den här nedan istället, i like it!


RSS 2.0