pedantiker eller nått

Har blivit så pedantisk, måste vänja bort det! Har börjat lite smått med att inte do my daily superscrub när jag duschade! Haha, saksamma! Till saken, vet inte varför jag är vaken..även fast jag har sovmorgon måste jag se Anne på grönkulle klockan 06.05 imorgon, hahaha så jävla bra ♥

Ska blåsa mina naglar torra nu och sedan sussa och peppa inför påsklovet!

Pussaar


Brunett-karin


ska ta en latte med blondinbella ikväll ♥


Bra att ha..

Förstår inte att jag sparar på nästan allting, tänker alltid att saker kan vara bra att ha..tillexempel en anteckningsbok från då jag gick typ i 3an, 3 oskrivna blad som jag fått för mig att jag nångång kommer behöva, njaae! Egentligen inte va, menmen.

Söndagar är däremot väldigt bra att ha, sega dagar som är till för att ta hand om sig själv och uträtta tråkiga ärenden som ibland kan bli roliga..luddigt jag vet!

Idag kom alltså mamma och hämtade mig och vi körde ut till Birsta för att köpa lite grejor, påskpresenter och sånt =) så nu har jag slagit in Ida-Marias! Wie ♥ hope she likes it! Jag hade gjort de iallafall..muahah! Sen har jag postat iväg lite grejor och var tvungen att offra en massa..haha! Stackars.. Nu ska jag försöka måla naglarna lite och sedan sova, skola imorgon igen!
supermysigt påslakan! ♥


segt!

Sitter just nu Thomas dundersköna säng! Så bred och mjuk =) hihi! ♥ Väntar på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi åka ut till Birsta och åka med gädd-huvuden till hennes jobb tydligen! HAHA, dont ask me why! Men pappsen hade fiskat upp fyra stora gäddor igår, så funderan över vad vi ska få till middag i några dagar är ju inte att tänka på..

Arn går på här också, skitdålig film/serie eller vad det nu är! Massa småbarn som skriker KNUUUT och AARN efter varandra, njaah inte så, vad ska man säga tillfredställande! Haha.

Ska börja knäppa mer ''karin-bilder'' så bloggen blir mer personlig, YES! Och kom ihåg att guds vilja var att skicka iväg Arn och inte Eskil! ♥


illuminati

Okej! Illuminati, vilka tror på det? Visst wooow massa saker stämmer in och Rihanna sjunger om rainman "The devil liksom". Men varför blir det så uppmärksammat bara för att det är kändisar som gör det? Djävulsdyrkare då? Som alltid håller på med satanstecken och tillkallar honom, samma sak väl?

Alltså sant att det får en att fundera, men då kan vi ju kalla The Beatles satanister också, pingstkyrkan förbjöd ju liksom ungdomar förr i tiden att lyssna på deras skivor, bara för att dom hade "ett hemligt budskap" om man spelade det baklänges. Men saker kan faktiskt ske av en slump! Och mediakåta och behovet av mer uppmärksamhet av folk, gör att folk faktiskt GÖR SAKER MED FLIT, för att få folk uppmärksammade så de kan tjäna mer pengar.

Pengar,pengar..PENGAR! De vill få oss att tro att kändisarna ska ta oss tillfånga i koncentrationsläger liksom, haha men..slår vad om att det är någon manager till Jay Z eller Rihanna som har suttit och gjort youtube filmerna :D

Faktiskt så är det ju lite scäry första gången man kollar på det och ser att rihanna liksom står och posar rainman, MEN HÖRRNI! Det kan jag med :D Kan t.o.m göra det mystiska trekantsögat ;o


sjuk igen / bildbomb

Förstår inte varför jag blir så sjuk hela tiden, (känns det som iallafall) Har inte tid alltså!!

Vaknade upp imorse hos thomasälskling, gjorde mig i ordning och trodde att jag mådde bra, åkte in til stan för att gå  till Hedbergska och ha historia, väl där inne gjorde jag inget annat än hostade! Så sjukt o-värt! Åkte hem och har sovit mesta delen av dagen..

Måste också passa på att dissa folk som är på allt och alla! Snacka om att vara desperat och osäker! Me dont like :)

Slänger in lite bilder som man blir glad av :D











orkar inge mer nu, puss ♥

 


comeback

Har njutit nästan alldeles för mycket att det här sportlovet tror jag! Lite ångest över det har jag faktiskt. Men vill ha tillbaka lite gamla rutiner och så! Egentligen skulle jag hem till Granlo för att jobba imorgon, men så blev det tyvärr inte! :( Men ska försöka njuta av att vara med thomas nu ikväll så åker jag nog till Granlo imorgon istället och träffat lite polarää! Och Rebecca borde ju kunna ta sig hem snart, saknar den minipinglan! ♥

Kanske ska måla naglarna nu kom jag på..så skönt att kunna göra det igen efter 5 veckors ''förbud'' hihi! Därför firade jag med att köpa ett snyggt baby-barbie-rosa nagellack ♥


so cute!

Ska sova nu, men tänkte göra en snabb upptadering! ♥ praktiken har gått suveränt idag, fick massa goda nyheter som lyste upp mitt liv! Trivs superbra och det känns inte ens jobbigt att kliva upp liksom på morgona, förstår ni? Alltså svårt att förklara..

Naw! Godnatt sötnosar, njut av mitt lilla kollage! ;)


RSS 2.0