damn

Hallå alla söta :) sitter och lyssnar på music och har precis målat klart mina naglar, väntar för övrigt på lilla miss "en-bäbis-elefant-bild-sara" som skulle ringa när hon "vilat" klart hehe..

Var på stan och hittade massa fina saker, bla en jättesnäll kassörska på HM tog fram ett svart graffitti nagellack till mig, sjukt bra.. dom tar ju slut hur fort som helst överallt, men nu är jag stolt ägare till ett!! Köpte även 3 par trosor, en fin blus och ett vanligt lite mörkare vitt linne från gina!

och.. carolina gynning är så j ä v l a snygg!


2 år

Idag har jag och Thomas 2 år tillsammans, herregud vad fort tiden går! Ikväll lär det bli mys med film, jajjemen! Helgen därimot har helgen rusat iväg, sjuukt trevlig kväll hos evelina i fredags sen krogen, igår åkte vi en sväng med amanda och idag har jag sovit och pluggat! Gud vad osammanhängande allting låter.


politik

Synd att det används så invecklade ord inom politiken, annars hade man nog kunnat pratat lite, verkat lite smart bara glida och samla vuxenpoäng, njaa! MEN därimot, var det jävligt roligt när larsan inte ville gå in i samma sminkloge som jimpan! Är neutral, men borde inte ohrly(?) ta tag i det som nu är och ge sig in i DEMOKRATIN som har själv fint kallar de?

Jaja, nog om politik jag är inte så inne på de, dagen har varit mysigt! Låg och myste med en sjuk thomas länge imorse tills mamma kom och hämtade mig, så åkte vi och handla lite. Sen gick jag och pappsen och röstade, träffade amanda i förbifarten, sötnosen! Sen blev det middag (råkade äta en stark, citronsmakandes konstig thai-grönsak som förstörde min aptit då jag blev rädd att få en till).

Nu ska jag nog hasa ner mig lite, eftersom jag redan ligger i sängen och sova, puss på er !


Sjukt trevligt!

Kvällen igår var nästintill fläckfri! Så himla rolig med bara massa trevligt folk, älskar när det blir så lyckat som det blir! Jag och fia röjde till sean bananen och hon klämde på hans ägodelar! HAHA säger inte vilka men nu behöver ju inte tro det värsta.. ha!

Just idag har det inte hänt så mycket, varit ut på birsta en sväng med thomas, sitter och äter plommon och har precis beordrat mamma att gå ut och plocka fler, haha! Snäll som jag är.


Dagen i ord

Måste verkligen börja inlägget med att återigen gratta min älskade vän christine som klarade körkortet idag! :D Det firades med den obligatoriska driven och en liten shoppingrunda på birsta, sara,linda,rebecca christine och jag! Mysigt värre, sen vid 20.30 kom thompis och hämtade mig till njurunda, han ligger just nu och sussar i soffan här bakom mig men vill inte väcka honom än, utan njuta av lite karin-tid ;) skämtosido!

Imorgon blir det en oväntad sovmorgon, hehe skönt! Nä men ska försöka fixa religions-kunskapen imorgon bitti i väntan, så man inte hamnar så värst mycket efter!

Känner mig förövrigt lycklig just nu, tanken på att jag har en pojkvän som får de att pirra i magen, underbaara vänner och en helt amazing familj! Ska förövrig styra upp nått med amanda som är en upptagen buisness women, haha nä men seriöst längesen! Ska ta ut min överskottsenergi på nått annat nu innan jag har skrivit ut en typ Martina Haag roman!

PUSS PÅ ER! ( Blev disney-sugen :( muahah )


1 vecka, 2 dagar

är det precis sen jag skrev förra gången, men hade inte tänkt upptadera från Portugal! Det var alltså heelt underbart vacker och skönt där! (Även fast ja brände hela mig inklusive hårbotten) Men endåå, stoora vågor och total varmt i vattnet! Superskönt..

Orkar inte berätta så mycket så vill ni veta, frååga på! Kommer in lite bilder nu iallafall innan jag ska hoppa in i duschen efter den här onsdagen,

Måste även tillägga att hur skönt det än är att vara utomlands och bara slappa så slår inget att få komma hem och sova och kura ihop sig i sin egna säng, det är kärlek på hög nivå!! :D

Massa fler bilder kommer nog på facebook, så om ni har lust ;)



RSS 2.0