comparing

Hittade två bilder som jag förstörde lite för att jämföra linserna jag har haft hittils, eller iallafall två av dom! Tror nog jag tycker dom blå är finare endå.. man blir ju faktiskt lite råttig av bruna linser! Haha.. eller iallafall i början, jaja jag får se vad jag tycker om mina nya blåa! Får la se om några veckor.

Annars idag då? Sov jättelänge imorse, sen brummade jag hem och tog det lugnt! Sen på kvällskvisten brummade jag, sara och crilla till linnea i matfors och spelade bingolotto! Pensionärstime! Men det var kul, även fast de inte blev någon vinst.. eftersom linnea tjuvade den! Fy på henne va!??


Mot birsta

Godmorning angels! Åker om ett tag till Birsta å försöker hitta nått fint till mig själv! Ska iallafall köpa bobbys hårschampoo och balsam tror jag! Fia tipsade om ett sjukt bra erbjudande!

TTYL SÖTNOSAR! ♥




Segpropp

Ååh..har väntat på Ida-Maria i flera timmar.. + att jag väntar in Thomas! WHATS THE DEAL MED ATT KOMMA SÅ SENT PÅ KVÄLLEN? Ahh.. får nervbryt snart! Börjar bli jättetrött så ska tvinga Ida att sitta uppe och dricka kaffe med mig hela dagen. Muah ha ha ha! <-- söt

Nämen jag är jätteglad över att Ida kommer, saknar henne  supermycket! Vi ska på birsta och shoppa imorgon, bäsdt jag skriver en lista.. för det är bara då jag har saker bestämda som jag ska köpa jag aldrig köper något!

klåse oup!



löördag

Hej på er alla som är söta nog som läser! Nu ligger jag och kollar på tv hos thompis och ska snart åka hem! Själv... vet inte om jag vågar haha! (någonting) igår svängde ut på E4an där det liksom är 70 väg kanske HÖGST 10 meter ifrån min bil. Jag höll på och dö av räddhet och tutate länge hehehe! Uscha..


jerrylappen

Hmm..minns ni min linda hammar tjugolapp? Nu tycker jag vi ska införa Jerry-lappen också! Hihi, snacka om söt! Alla kommer bli så jääkligt mycket gladare av att handla med Jerry-lappar.

1 Jerrylapp = 100 svenska riksdaler!




Tåls att fundera på... ♥ iih

morgonkaffe

Åh, morgonkaffe är nog det goodaste som finns! Tills det svalnar.. men har iallafall precis druckit en mugg och hann dricka upp de innan de blev kallt, huhuhu! Nu går bussen till thöö school om ungefär 40 minuter, och tills dess? Jani.. hihi byta väska och möblera om i den lite! Nä..seriöst?

Ska iallafall inte sitta och ordbajsa här nå mer! Pussen på er ♥


Torsdag morgon

Godmorgon, känner mig sjukt glad idag! Kan bero på att solen lyser här utanför eller att jag nyss har beställt nya linser, haha girigt! Blev ett par blåa linser och ett par mörkbruna den här gången!
Kom ihåg första gången jag skulle sätta i mina bruna linser, vad jag jävlades och grät och fan vad det sved, men sen så! Haha kom ihåg att mamma bad mig ta ur jävulslinserna!

Har skickat iväg min beställning på 100 bilder för 29:- också, ska fylla mitt album som stått tomt i typ 2 år!
En av 100 bilder som jag ska använda mig av nedan! ♥


Kvällskvist

Min dundriga huvudvärk har kommit tillbaka nu efter att jag duschat och allt, så ska snart sova trots våran sovmorgon imorgon! Var hemma från skolan idag och vilade, imorse visste jag inte vad jag skulle göra! Magens innehåll trodde jag skulle komma uppslingrandes, ur huvudet trodde jag att det skulle komma rök och gnistor och fyfan rätt utsagt mådde inte bra! Men tror det beror på att jag har sovit så sinnessjukt dåligt dom här dagarna.

Men annars då, vid klockan 15 idag vaknade jag..klev upp, mådde much better och tog lite chokladglass+chokladsås+mycket mjölk (som har blivit till en besatthet), och pratade med pappa ett tag, gjorde lite planer inför lördag, haha spännande eller hur? Sen efter ett tag åt jag middag och sedan gick jag och sara till hemköp. Hämtade ut ett paket, dundurudun! Hemligt..
Sen spelade vi den försvunna diamanten och jag vann alla gånger, whoooo's the best!?

Nu ska jag framkalla lite pictures och sen sova!

(två riktigt trötta efter en hel dag på vattenland i portugal)


tisdag = tv

Nyss blivit klar såhär på morgonkvisten och tar det nu lugnt med en kopp kaffe, urskönt! Haha..kliver alltid upp jättetidigt (5.10) för att kunna ta det lugnt typ en timme innan jag åker till skolan. Hatar att stressa iväg på morgonen, finns inget värre, nästan så att hela dagen blir förstörd hehe!

Ikväll är det bara bra saker på tv, dhw, cougar town och the middle! Därför pluggade jag klar all psykologi och det andra igårkväll så jag kan slappna av och slippa känna ångest ikväll haha!

Slänger in 3 bilder från sommarn 2009 ( alldeles innan bild nr 3 togs ramlade jag och börja griiinaaa hahahahah! ramlade på en barnstol bakom min stol! Inte för att det gjorde ont utan för att alla kollade och jag skämdes som FAN! Tänk om jag hade vält barnstolen med barnet? )


peak performance

Köpte en peak vinterjacka igår, men ska jag behålla den dyra jackan och gå varm i vinter eller köpa en billigare variant och gå lite frusnare i vinter? USCH vilket dilemma.. help me! Det känns verkligen som att det är mycket pengar för en jacka men endå? Haha ja ni ser ju.. skulle ha haft en sån där "biljardboll" som bestämmer åt en, jämt! Vela hit å dit, nää!


lidingö pipet

Godmorgon (?) Ja, det känns lite som att det är morgon för jag ligger fortfarande i thomas säng och kollar på simpsons! Innan det låg jag och thomas och kollade på den andra filmen ja hyrde igår, skitfin och bra film! Det var "breakfast with scot" , såå söt kille som spelade Scot!

Ska åka hem till granlo om ett tag antar jag, rädda mamma från att vara gräsänka! Alltså jag har drömt så himla mycket sjukt inatt! Thomas väckte mig imorse och jag blev så rädd så jag började böla, haha! Men innan det hade jaglegat och sagt tor-leif och sånt haha, sick!

Nuu är reklamen slut på tvn, puss på er sötnosar! ♥


Dagen efter

Åhå, idag har jag verkligen inte gjort mycket alls! Har sovit, sovit åkt och hämtat linda, åkt till timrå en sväng sedan hem till thomas igen! Hann också med lite mat på max men det gick segt vill jag lova! Nu börjar därimot piggheten sätta in! :) så ska slå igång en av filmerna jag hyrde idag, och hoppas på att jag inte somnar!

Kvällen igår var iallfall rolig, tills jag åkte hem! Haha..jaja måste tacka thomas iallafall som är en ängel, kom och hämtade mig och tog hand om mig! Älskar karln ♥


15102010

Godmorgon allihopa som är söt och kollar i min blogg hihi! Ska snart dra mig iväg till skolan men väntar först in Sara som ska komma kring halv 9 så vi kan fara! Direkt efter skolan planerar jag lite shopping på stan eller birsta, måste  fan hitta något tills ikväll detta håller inte :D haha!

Ingen annan som ska ut ikväll? Just nu känner jag mig rätt så opepp men det kommer nog frammåt dagen om man får shoppa lite nytt!

lite pictures !


dagen innan fredag

Ohlala, snart är det fredag igen och det innebär underbar ledighet! Känns som att man är i skolan större delen av sitt liv haha! Kvällen har iallafall spenderats med sara, linda och johannabanana! Mina söta små flickor, vi åkte till donken och spanade på hjortar och gjorde vågen!

Nu ska jag snart knäppa igång en film, och försöka peppa infor imorgon då det blir utgång (again!!)

Bildbomb (allt som snurrar i huvudet ungefär just nu)






mysig söndag

Vaknade imorse hos thomas, mådde just då inte speciellt bra men det blev bättre senare på dagen, som tur var! Hihi, åkte och handlade med mamma, pimpade upp henne och hade en liten plåtning framför köksluckorna!
På kvällskvisten gick jag och sara och mötte upp rebecca på hemköp och vi hyrde film, först skotten knutby men tjejen i kassan sa att den var dålig så vi fick komma tillbaka och byta den om vi tyckte den var dålig, sagt och gjort, vi bytte till en annan! Den var faktiskt bra, får iallafall 3/5!

Nu sitter jag framför TVn och taggar för en dusch! Imorgon är början på en ny skolvecka och jag längtar redan tills nästa helg då jag verkligen bara ska ta det lugnt tror jag!

Rebecca&jag i fredags! ♥ finaste rebecca


RSS 2.0