i'm xtra cool

För att jag använder rexona men.. elleer? Haha nej trötthumor, sitter iallafall och kollar på missing med tony och pratar om allt och ingenting, lycklig jag är som har mina fina vänner och familj så nära! Just lööve it. Måste snart åka hem för imorgon vankas jobb, skönt faktiskt. Måste ha rutiner och saker att göra känner jag, man blir ju sjukt mycket piggare och tiden går mycket fortare, logiskt värre.

Hoppas alla har haft en bra helg, jag har iallafall, tänkte säga att det är huvudsaken men haha.. jaja!


guess

Alltså hittat drömväskan ♥ men ska jag köpa den? En svart mindre partiibag, Guess.. dyr med to die for!

Jaja, kryssningen var iallafall sjukt kul! Världens härligaste väder ungefär, inte så mycket vågor (tror jag?) ja allt var bra, hade it kunnat haft det bättre, älskar mina tjejor! Glömde bort att knäppa kort när jag hade fått i mig lite alkohol, men ni får använda er fantasi latmaskar! Ska göras om snarast iallafall.. tycker jag då.

Weell.. mindre mysigt var det imorse efter en natt och en dags fest att kliva upp och jobba haha.. menmen det gick ändå! Men imorgon blir det en redig sovmorgon.


come fill my glass up a little more

Nu åker vi om några timmar från sundsvall, komma rocka Åbo båten med flickorna inatt, woopwoop! Hoppas dom ställer upp frivilligt och sjunger lite vaggvisor på tåget, inte sovit många timmar inatt. Äh.. kan sova hela dagen imorgon, så säger vi :)

Lite ögongodis för det kvinnliga (kanske också det manliga) könet.

Varseegoo :')

 


life's a bitch, so u better make sure bitch is beautiful

Så sant så! Min bitch är mer än okej just nu. Ser framemot imorgon då jag och brudarna flyr landet ett dygn och partar loss, sen ska jag verkligen ta det lugnt med alkoholen, stackars kropp alltså haha. JAJA det tar vi en annan dag, har nyss duschat och smörjt in mig med bodybutter så nu luktar jag brasiliansk nöt! ♥

Helgen + valborg har bjudit på trevliga förfester och härliga krogenrundor, woopwoop! Har funderat på om jag ska börja ta tag i bloggen, alltså jag vet att jag har sagt det så många gånger.. men har som fått ett nytt liv på senaste känns det som så jag borde ju kunna tillägga nått roligt endårå? Haha.. hoppas nån förstår mina formuleringar! Men ska börja ta biiiilder, för det är faktiskt det roligaste med en bloggiizz!

WELL.. lovar att jag ska uppdatera er imorgon innan jag åker till kryssningen! (har förrästen bilvit lagomt beroende av instagrääm)

puss och kram skumbanan ζ







RSS 2.0