28 juni - respektabel

- Eh ja! Det har jag varit nu i en timme, vaknade 9, och jag skulle ringa Sara när jag vaknade, nu har det gått en timme..eh alltså kan jag ringa nu? Klockan är 10 hehel...känner mig rastlös ska nog gå ut på gatan och stretcha underlåren.

Och en nyhet,jag ägde ut pappa förut! HIHIIHII sug på den ni! Alltså han klagar ju alltid på att jag inte svarar i min mobil, men igårnär jag väl ringde han svarade inte han heller, men tillslut efter några timmar då han svarade, så sa han att jag inte ens hade ringt han, men då visade jag han min samtalslista då kände han sig knäckt och vräkte ur sig:

-Ja det måste väl ha vart när jag körde gräsklipparen då.

JAHA OCH? PAPPA DU SÄGER ATT MAN SKA VARA TILLGÄNGLIG I MOBILEN 24/7 SLUTA VARA SÅ DUBBELMORALISK SNÄLLA NÅN. Hoppas du brukar läsa min blogg.

Nu ska jag nog mjukstarta med att ringa saras mobil, om hon inte svarar terrar jag hennes hemtelefon!
Seckkz.



HAha min väska jag vet att JUST DU alltid har undrat vad jag bär runt på.
- Två bussturlistor
- En spegel
- En Mascara
- En Bok (Ps.jag är med i bokcirkeln. Ds.)
- En typ snart tom loka
- En kattmat pussi
- Stimorol SENSES mumma
- ett paraflax
- Nå två prince saker? :S vet inte hur dom hamnade där ens?
- Ett par solisar
- En oöppnad tandborste
- Lakrisal SOM CRILLA VERKLIGEN GILLAR OCH VILL HA EN IHIIH  
- Saras två armband, allt hon äger och har. NÄSTAN efter dator och ''produkterna''

27 juni - Kamasutrrrra sara,eller vad säger du?

- Hehe när jag satt på Saras offertoa såg jag något intressant, en Familjen Dafgårds grönskakspaj kartong (tom ofcourse hehe, tolka som du vill) Och jag undrar varför dom hade den, tjatade sara om nån kamasutrrrra bok hon hittat under Suss's madrass? Ja undra kan man ju alltid, men hon undrade kanske istället för varför tanten satt fast varför mannen och kvinnan låg som siffran 69? Who knows liksom, men sara det är en sexställning.

Och en annan sak, varför hackar mitt realplayer? Och varför skaver det på min midja? Och varför alla killar så förutsägbara, eh ja svara tack!

Kvällen har iallafal varit sjukt skön, efter att amanda slutade jobbet åkte vi BUSS upp till gulan, och promenerade i sommarvädret ner, mina skavsår har gått bort spekulerade jag då,men sa ingenting till amanda, efterom hon har fobi för fötter, vilket inte jag och crilla har,vi brukar massera varandras fötter med olivolja och den finaste sanden man kan hitta,men iallafall sen gick vi på stan, köpte ett par gråa leggings och ett par svarta och en svart partytröja, vilket kommer användas imorgon när det blir lite tjej-sup sen kanske ut. Sen gick vi på donken, aa ovanligt va, huhu.. sen skrämde ett fyllo oss, sen åkte vi hem till Sara och tog det lugnt med hesa skratt, hehe


kartongen jag hittade på toan, suprise girls det var det där jag knäppte kort på,





27 juni - konsekvenser

OLIKA KONSEKVENSEN DEL. 1


när man har råkat zoomat på kameran


när man cyklar på en kvist

hejdå fortsättning följer..

27 juni - pinne

AH! När jag hade vart och hälsat på Sara på hennes sommarjobb och sedan på hemköp där Amanda jobbar, så skulle jag ta min nypumpade cykel och trampa hem, då låg det en stor GREN på vägen som jag trodde skulle vara kul att köra över, men istället när jag åkte över den skjöts den uppåt, först på min fot sen i mitt ansikte, HAH jag höll på att dö av skratt, sen kom det tårar för en pinne hade fastnat i mitt öga.

Rosebud, hur underbar som helst, luktar svingott, man blir alldeles mjuk (ja inte som mosade jordgubbar då) men alltså den är verkligen värd varenda öre! Jag köpte den på cubus för 149:- äntligen!





25 juni - naglbitaree heheh



sara, tips till dig! Nail gele kit..
blir bra!

25 juni - shopping del 1

okej, nu ska jag vara lite a la Kenza och visa det jag shoppat dom senaste dagarna, droooowl? Okej det har blivit rätt mycket faktiskt..men äntligen mitt älskade rosebud <3 ehehe poetiskt det där lät.
Och förlåt för min dåliga upptadering..ska skärpa mig..ehehhe 77e gången gilt?



Escadas Moon Sparkle, den lilla än så länge..yummie? Yes.
Depends Gel kit naglar, SVINBRAIGA, testa om ni är tjejer..sitter som sten (H) ehehe
Vita Hotpants, okej..vet inte varför jag tog med det lilla..men om ni vill se allt får ni ;))));)
huuhu.. och en läkerolask!

och massa annat..LINGO tidskriftsamlare från IKEA, en bikiniöverdel från cubus, ett par pärlörhängen från six, en fotlänk från six, en deodorant från ica, ett par blom örhängen från gina tricot, tre par trosor från cubus, en svart hårfärg jag inte vågar använda, ett par trosor från gina tricot, och sen kommer jag inte på resten..ids inte titta i påsarna ;) haha

men jaja mina små munblåsor, nu ska jag kolla på Tila Tequila och vara normal.

secks!!

24 juni - IG

ingegerd IG

20 juni - ludna löv

- Igår hände något mycket konstigt..när jag av någon andledning var bakom gummiverkstaden,och skulle ta en smidigare väg fram ur snåret till rebecca, såg jag ett löv..med nått vitt ludet på, jag vart ju liksom skräckslagen började vifta med armarna..sen tittade jag lite närmre..då såg det ut som tvättmaskinsfilterludd, MEN DÅ BÖRJADE DET GÅ! Fyfan vad rädd jag vart..sen stannade det, och jag upptäckte att det var tillknövlat maskrosludd, lättnad eller vad?

Idga är det midsommar, och igår vurpade rebecca med moppen..jag och sara satt på skolgården och väntade på rebecca som skulle på statoil och köpa dricka..sen hörde jag någonting

k; vafan var det där rebecca eller?
s; nervöst hehhe va?
k; ramlade rebecca eller, hörde du vad det lät?
k; REBEEEEEEEEEEEEECCAAAAAAAAAAAA?
k; nej hon ramlade nog inte då
s&k; (fortsätter samtalet)
r; aaaaaaaaaajjjj aouch aa
k; hon ramlade kom

var jätte obehagligt..hennes små knän hade skrapats upp..
och påtal om moppegrejer jag och rebecca tog hennes moppe till donken för nån dag sen, så kom det fram en muslim (tjej) och ville vara sällskap till oss (världens snällaste&gulligaste tjej vill jag lova, nadia från sthlm) sen kom det två fyllisar, en som var SJUKT JÄVLA LIK TOM CRUISE MED BRILLORNA PÅ, hahah btw han ba;

- jag har kissat på mig hahahha nej jag skojade bara
vi andra - hahah okej
den andra - VAAAAD HAR DU DÄR? kan jag få den tack.

nej det går inte att förklara men dom var roliga att skratta åt..morfar med. Tack tack tack morfar.

nu ska jag ruttna bort tjingeling



hejsan alla cpbarn
ida som tittar bort farmor som ser skelögd ut.
lite bakom sådär.

15 juni - gurkregn

- okej låt mig framföra detta på ett rätt fint sätt.. jävla skitregn!? När hade det tänkt att sluta regna egentligen? Man behlver ju bara gå utanför dörren så krullar håret upp sig på 4 sekunder.. ja I-landsproblemet nr.1 jag lovar. Ingen annan som blir grymt less? Jag menar ingen verkar bry SIG? Fattar inte.. det kanske är inne med regn nu..

OK, ÅN VAR GRYMT KUL! fan vad lyckad den kvällen var..dansade typ hela tiden, träffade det där fågelboet, spillde vin på olivers byxor (fick faktiskt dåligt samvete) Hittade en media-tjej, saknade amanda lite, hoppade upp på scenen med sussi,joanna men var tvungen att hoppa ner lika snabbt, gick på toa på bling (långkö.se), tappade bort sara (dålig grej), anna lurade crilla att hon hade fått stipendium OCH DET ROLIGASTE var när jag och crilla eller jag lurade alla att jag var irländsk :')

K (karin,jag alltså) - X (vet inte namnet men nån kille slumpvis av dom vi lurade) - C (crullacrillaaa :D) - R (rebeccaaa)

K; excuse me, have ya got loyt?
X; vaa?
K; uhm, LOYTEH
X; vafan kan hon inte svenska
C; nej hon är från irland
X; men asså är hon verkligen det? dom brukar ju vara bleka..
C&K; hahahah have you got loyt?
C; tändare alltså
X; no men shit va coolt hahaha (hahahhahahaha länge)
R; (kommer dit) karin vet du vart sara har gått?
X; asså du vet att hon inte fattar var du säger (fashcinerad)
R; haha
K; hehe alltså jag äär svensk
X; HAHA VAA MEN LJÖG DU BARA DIN JÄVELHAHA
K; heHE aa.

sen drog han ner mig så jag gjorde illa mig på benet och mina nylonisar gick sönder, och märkte att jag hade två brännmärken på benet. Hehe det var ju inte så bra.

NU SKA VI PÅ MIDDAG HOS MARIAAH hejdo snygg0


14 JUNI - oki sorri bitches

- heheh förlååt jag har inte ens knäppt bild på mina nya mongolidvägg, alltså skandalöst. Rebecca och jaghar världens lugnaste kväll idag. Vi tittade på en grymt rolig film med en grymt klitchig JANICE wowowoeieieiwiwioo! nej men jag tror hon ligger och sover nu, mysigt värre under hundfilten och allting. (kallar den det för det ser ut som rambos päls, hennes hund alltså, stor jäkel som bet sönder amandas skor för hon inte ställde dom i garderoben eller nått. var väl nått om tåsvett? ja jävligt många diskussioner har det blivit om det där iallafall, mysjunk)

och palla ljuga om saker :D:D ehhh nej! Liksom säga att man ska göra saker, som aldrig sker ;) aja vi får väl se vad som händer! Everything comes right to karin you know..heheh allting du säger. Mysigt!

Nu ska jag sluta vara så mystisk. tror jagska dra med rebecca på hemköp nu, vill köpa Stimerol fusion tuggummin. Eh ja jag har blivit lite smått beroende av dom.

OJ nej rebecca sover inte hon yttrade sig nyss!
-vem skriver du med?
- eh jag skriver blogg
- mhm

nu sa hon mer saker
- alltså jag har träningsverk över allt!
- överallt kan du fatta?
- nää
- guu va seg den här dagen har varit
- aa

(jag var den kortfattade jäkeln)

Näää nu ska jag ringa och höra med sara hur hon mår, hehe hon  ligger på sjukhuset stackarn, hon fick en stöt av sin hårtork (ja hon körde väl rutinen imorse också) sen fick hon åka in, nu ligger hon på övervakningen eller vad det heter.
ja hennes rutin när hon duschat:

kliver nog ur duschen
torkar sig noggrant
hasar ut i hallen
drar ut kontakten till lampan som står på bänken i hallen
trycker in plattångs kontakten
hasar in i  rummet sitt
kollar om nån har skrivit på msn
men inser att hon har visa som offline
gör sig online
väntar fem minuter
hasar ut i hallen
drar ut hennes mammas laddare och trycker in hårtorken (DEN FÖRDÄRVADE)
torkar (förhoppningsvis utan skador)
hasar in i rummet sitt
byter kläder
hasar ut i hallen
torkar håret
hasar in på toaletten
lägger på foundation
målar ögonbryn
här på mascara

TAdaa sen är hon klar! Alltinmg går kanske på vad ska vi säga, 20 minuter.

Nä föfan nu ska jag liva upp rebecca med lite pick på bröstet.

ni får ett visdoms ord först

DU har rätt den gick sönder fort som blixten, HI HI HI - tom

seckzz.



ballongdansen pull it remix / ån

RSS 2.0