sjukling

Orkar verkligen inte med dessa, blir så deprimerad av tanken att jag har blivit sjuk IGEN!? What's wrong with me? Sov jätteoroligt inatt och vaknade flera gånger av att jag svettades så mycket så jag var tvungen att slänga av mig täcket och byta håll på kudden. Imorse mådde jag dåligt när jag klev upp men trodde det berodde på att jag var trött helt enkelt (efter min dåliga natt) men när jag tog min första klunk morgonkaffe sa magen nej, har kallsvettats hela morgonen/dagen så jag har bara legat i soffan.

Och det här känns så jäkla surt! Jag VILL jobba nu innan jul och inte vara sjuk.. vill tjäna pengar och spara till en London resa. Jaja, ingenting att göra åt men endå. Hade hellre blivit sjuk i fredags då denna helg ändå varit sjukt långsam och (ganska) händelselös, förutom i lördags då tjejerna, tony, thomas & jag hade lite spelkväll! :)

Nä.. nu ska jag försöka dricka lite kaffe, kanske en halv kopp går? Har ju ändå varit vaken i många timmar nu!


FARGADELINSER.COM

Ett tips till dom som vill byta ögonfärg, kanske till vardags eller fest?
www.fargadelinser.com erbjuder nu linser upp till 40% rabatt / par på jättemånga sorter!
(Freshlook eller Expressions linserna kostar 149:- jag brukar nästan alltid köpa Freshlook!)

Jag brukar använda linser när jag ska ut på partaj, blir ju en jättestor förändring på bara några sekunder när man sätter i linserna. Lägger upp några bilder på olika ögonfärger, alla olika färger är från www.fargadelinser.com
Leveranstiden är också snabb, brukar få mina på 1-2 arbetsdagar, nice huh?

Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com








Massa valmöjligheter!


änglar

Sitter hemma hos Tony och dricker kaffe och har gjort änglar som barnen ska få i en slags adventskalender nu till första advent! Myspys, älskar att pyssla så tog på mig det uppdraget haha! Jobbar iallafall 100% nu och det är jätteroligt, nice huh?!

Lite random bilder från sistonde, på mormors gravplats och änglarna!


hej igen!

Hej sötobertar! Kom just på att det var sjukligt längesen jag skrev lite i min blogg! Sitter iallafall på Tony's balkong och har druckit en kopp kaffe och snackat skit! Mysigt avslut på helgen. Måste dock åka hem snart då jag ska jobba imorgon, bara till ett men endå! Gillar att vara pigg så man kan vara bra tillhands till de små pyrena! Trivs jättebra på förskolan jag jobbar på för tillfället!

Helgen har bestått av utgång med Linda, Crilla och Sandra i fredags och igår myste jag, Thomas, Crilla och Tony på i granlo och åkte lite bil! Haha Tony halkade i hundbajs, gårdagens händelse alltså, inte skrattat så mycket på jättelänge så tack för den tonkan!


RSS 2.0