Trött..

 

Skoldagarna blir bara längre och längre känns det som, tur att vädret är hyffsat iallafall! Men lite för varmt eftersom man klär på sig som ett as på morgonen! Men skitsamma =)

Idag, har varit vanlig..Skola, stan med sara sen andreas en liten sväng, mötte upp thompa, åt på stan med han och hans mamma, trevligt med en asjobbigt tjej bakom oss,

HELVETE! 20 år, resonerar och pratar som en 12-13ÅRING! Shit, aldrig varit med om någon som sagt liksom i samma mening som henne. Det värsta var att hon satt och rå-snackade skit om sin mamma! Hon skrek ut allting med massa HHHH på slutet av alla ord. Hon kunde fan inte snacka normalt. Vi bara satt och skrattade åt henne, pinsam fjortisbrud 20+ alltså! Ful var hon också, inte för att det hör hemma ;) buth ihhh majjjnd  maah OWWWNNN buissnessHH! hihii som hon sa. Sen satt hon och snackade om alla olika killar hon hade haft osv, och om hur någon på hennes gata kallade henne hors osv. HOST *kan la förstå den grannen* .. Men seriöst, finns det verkligen folk som aldrig kommer över fjortisfasen? TYDLIGEN! gå och dö.

Nu ska jag fortsätta prata med thompis och sen ska jag packa väskan för imorron, sen sova! =) PUSS små hallon!



F.D jordgubbsflicka ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0