sommarvärme - nästan

Tog en riktigt lång sovmorgon imorse. Vaknade åter igen av att thomas pussade på mig, och att solen sken in. Underbart, vi klädde bara på oss, fixade fika sen gick vi ut och satte oss i vårsolen och stekte, sen när det var dags för Thomas att åka hem, kom sara i stort sett :) Underbart, så där vart i i kanske 1 till 2 timmar sammanlagt. Det enda jobbiga var dom där jävla ungarna som sprang omkring och kom fram till oss och snackade om busrökning. Snacka om att morsan måste ha petat in dom en jävla massa skit om rökning. VIsst, det är inte bra. Men vi bor i ett land där alla får göra vad dom vill, utan att man ska bli påhoppad av i detta fall småungar på 4-7 bast.

Jag skiter väl i stort sätt i vad dom säger, men alltså kuul. Kunde ju fan inte få en lugn stund innan dom kom och var jobbiga igen, och sen sitter deras mamma och glor på en. Fuck off snorisar.

Sen blir det en sväng till gymmet iallafall. Känns bra, sen ska jag åka den svettiga njurundabussen, återigen! woho.. men belöningen blir iallafall thompa. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0